SOLUTIA TUDOR TANASESCU, SEF LA P.S.D. GIURGIU, DORITA IN PRINCIPAL DE LUCIAN ILIESCU

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 SOLUTIA TUDOR TANASESCU, SEF LA P.S.D. GIURGIU, DORITA IN PRINCIPAL DE LUCIAN ILIESCU
asdasdas
SOLUTIA TUDOR TANASESCU, SEF LA P.S.D. GIURGIU, DORITA IN PRINCIPAL DE LUCIAN ILIESCU SOLUTIA TUDOR TANASESCU, SEF LA P.S.D. GIURGIU, DORITA IN PRINCIPAL DE LUCIAN ILIESCU

Lucian Iliescu nu este strain de schimbarile iminente din viata politica a partenerului de alianta politica. P.S.D. Giurgiu. Cu Adrian Popescu nu a putut colabora foarte mult. desi a reusit sa anihileze aproape total orice ambitie politica a social-democratilor giurgiuveni. Care, la aceasta ora nu conteaza cu solutii de candidati nici la Primaria Giurgiu nici la presedintia Consiliului Judetean.

Aspect sesizat si de conducerea P.S.D. de la Bucuresti careia nu ii convine deloc. Tocmai din acest motiv se doreste o impulsionare politica. Confratii jurnal;isti de la o publicatie locala giurgiuveana au devoalata in premiera si o posibila solutie pentru sefia P.S.D. Giurgiu. Buna pentru Lucian Iliescu nu si pentru P.S.D. Giurgiu. Un om din afara judetului. Domnul fost prefect si sef al vamilor Tudor Tanasescu. Un om inteligent, charismatic si de buna credinta. Si foarte bun prieten cu Lucian Iliescu. Fara forta de a face din P.S.D. un partid care sa depaseasca P.N.L.-ul.

P.S.D. are nevoie de un lider din judet. Un om tare, pe picioarele lui si care sa nu se faca pres in fata lui Lucian Iliescu. Existau si alte solutii. Dar se pare ca relatia foarte buna Adrian Nastase - Tudor Tanasescu este mai presus de toate. Cad toate celelate variante: Tudorel Tone, Niculae Badalau.

Ce o iesi vom vedea.

   

 

Data introducerii: 30-10-2011

 

Comentarii vizitatori