SONDAJELE DE OPINIE CARE II MAI TIN INCA IN PARTID PE PRIMARII P.S.D. SI P.N.L.

Autor: Traian TUDORESCU
 SONDAJELE DE OPINIE CARE II MAI TIN INCA IN PARTID PE PRIMARII P.S.D. SI P.N.L.
asdasdas
SONDAJELE DE OPINIE CARE II MAI TIN INCA IN PARTID PE PRIMARII P.S.D. SI P.N.L. SONDAJELE DE OPINIE CARE II MAI TIN INCA IN PARTID PE PRIMARII P.S.D. SI P.N.L.

Nu intamplator Liviu Dragnea a iesit luni public si s-a indoit de faptul ca sondajele recente, realizate de CSOP si CCSB (chiar firma de sondaje a lui Dan Voiculescu) indica U.S.L. fiind in mare scadere. Circa 53% fata de 67% cat avea alianta socialista la constituire.

Dragnea e disperat. Ca de altfel toti liderii Opozitiei. Ei stiu un lucru foarte bine. Ca imensa majoritate a primarilor P.S.D. si P.N.L. cocheteaza cu ideea plecarii la P.D.L. si U.N.P.R. De ce sa mai stea ? Pentru ca administratie locala fara bani nu se poate. Ori la anul avem alegeri locale. Orice primar isi doreste sa mearga in fata electoratului sau cu realizari concrete. Palpabile. Ori ce le da astazi P.S.D.-ul si P.N.L.-ul ? Fix pix. Adica nimic. Doar gargara politica la televizor de dimineata pana seara.

Multi primari liberali si social-democrati isi au deja bagajele facute. Unii sunt deja trecuti neoficial la partidele din coalitia la putere. Dar dezmembrarea partidelor din Opozitie va incepe imediat ce U.S.L. va cobori sub 50% in sondaje. Ce inseamna asta ? Ca nu mai pupa niciodata la guvernare. Liberalii cu creier s-au prins de acest imens pericol. Si, veti vedea, in scurt timp, il vor decapita pe Crin Antonescu si vor incerca o tentativa de apropiere de P.D.L. Nu le este drag Basescu. Dimpotriva, il urasc de moarte. Dar Opozitia pe veci, nu o doresc cu niciun pret.

Asa ca asteptati-va sa vedeti migratie politica de masa din iunie 2011 incolo. Coada vor face primarii actualei Opozitii ca sa intre la P.D.L. si U.N.P.R.

Proto, tu ramai sa stingi ultimul lumina. Sa n-o uiti aprinsa ca din cauza Opozitiei s-ar putea sa nu mai ai cu ce s-o platesti. Si ramane partidul dator.

   

 

Data introducerii: 17-05-2011

 

Comentarii vizitatori