Pagina 7 ~ TITANIC.

Autor: Caterina ILIE
 TITANIC.
asdasdas
TITANIC. TITANIC.

Suntem siguri ca va mai aduceti aminte de marea pompa cu care se lansa la apa nava TITANIC a comandantului de vas Lucian Iliescu dupa alegerile locale din iunie 2008. Cine mai era ca P.N.L.-ul la Giurgiu ? Titanicul era cel mai mare, cel mai tare, incapabil sa fie infrant vreodata.

Primul test la apa al Titanicului au fost alegerile parlamentare din noiembrie 2008, cand cu toate pompajele financiare ale lui Tariceanu in instalatie, scorul a fost mult sub cel preconizat: 6 mandate castigate din tot atatea puse in joc. S-au obtinut pe bune 3, al patrulea s-a luat la masa negocierii cu P.D.L (prin schimbul de mandate intre Teleorman si Giurgiu).

Odata cu schimbarea puterii, Titanicul nostru incepe sa scartaie din toate incheieturile. E parca doar o butaforie care incepe sa intre la apa. Sau cum radea un giurgiuvean mai hatru umblat prin lume care spune despre P.N.L. Giurgiu ca este ca o pereche de "pantofi de mort". Pentru o singura intrebuintare. Arata foarte bine daca te uiti la ei dar daca te-a prins ploaia ramai in picioarele goale. Asa si cu P.N.L. Giurgiu. I-a prins ploaia. Dar ce ploaie ! Potop nu altveva. Furtuna in toata regula.

Revenind la Titanicul nostru din 2008, aproape ca si-a pierdut carma, in magazie nu mai este combustibil, camera motoarelor este pe jumatate inundata. Si inca nu a venit dezastrul. Cand se vor scoate la iveala toate "erorile de pilotaj" ale comandantului Lucian Iliescu. Vor fugi toti ca sobolanii. Daca vor avea unde.

Nu toti liberalii sunt. prosti. Sau fraieri. Sau smecheri. Unii chiar trebuie recuperati. Dar cu multa atentie. Altii trebuie lasati ca taranistii pe fundul marii vreo treizeci de mandate parlamentare. Ca sa li se piarda urma si samanta politica. Ca prea mult s-a jefuit in Romania de vreo 20 de ani de la revolutie incoace.

   

 

Data introducerii: 18-02-2009

 

Comentarii vizitatori