Pagina 52 ~ TOMA PETCU: NU CANDIDEZ LA PRIMARIA MUNICIPIULUI GIURGIU!

Autor: Madalina ILIE
 TOMA PETCU: NU CANDIDEZ LA PRIMARIA MUNICIPIULUI GIURGIU!
asdasdas
TOMA PETCU: NU CANDIDEZ LA PRIMARIA MUNICIPIULUI GIURGIU! TOMA PETCU: NU CANDIDEZ LA PRIMARIA MUNICIPIULUI GIURGIU!

Contactat telefonic, consilierul local Toma Petcu ne-a informat ca zvonul ca ar fi viitorul candidat la primarie al P.N.L. este doar o simpla speculatie de presa.

"Intr-adevar, voi deveni cu acordul conducerii judetene si cu votul colegilor de la municipiu, presedintele Organizatiei Municipale Giurgiu al P.N.L. Este, trebuie sa recunosc, si datorita sustinerii domnului primar Lucian Iliescu, un om extraordinar, pe care il pretuiesc pentru tot ceea ce face. Si, mai ales, pentru ca este un om de cuvant si de mare onoare. Niste jurnalisti care au prins ideea sustinerii mele pentru presedintia organizatiei municipale au visat mai mult decat trebuia si au lansat ideea candidaturii la primarie . Care este complet neadevarata. Singura persoana care are sanse uriase pentru un nou mandat de primar este domnul Lucian Iliescu pe care il voi sustine cu toate puterile mele."

Toma Petcu ne-a asigurat ca desi a plecat cu un mare regret din P.D.L. se simte foarte bine in echipa liberala cu care spera sa castige alegerile viitoare.

   

 

Data introducerii: 07-06-2010

 

Comentarii vizitatori