Pagina 18 ~ TOPUL SEMNATURILOR

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 TOPUL SEMNATURILOR
asdasdas
TOPUL SEMNATURILOR TOPUL SEMNATURILOR

Doi dintre candidatii anuntati pentru prezidentiale: Crin Antonescu si Gigi Becali si-au depus deja candidatura si semnaturile de sustinere pentru alegerile prezidentiale la Biroul Electoral Central.

Am incercat si noi sa aflam pe surse cam cate semnaturi au strans militantii partidelor politice din Giurgiu pentru candidatii lor. Ne-am oprit doar la 3 partide politice: P.N.L., P.S.D. si P.D.L. pentru ca celelalte nici nu conteaza in judetul Giurgiu.

Pentru ca presedintele P.N.L., Crin Antonescu, a vrut sa-si inscrie primul candidatura la B.E.C., campania de strangere de semnaturi in judetul Giurgiu s-a incheiat cu mai mult timp in urma. Cifrele care ne-au parvenit din interiorul P.N.L. Giurgiu variaza intre 25.000 si 30.000 de semnaturi pentru candidatul Crin Antonescu.

Social-democratii giurgiuveni au incheiat si ei campania de strangere de semnaturi, recolta lor cifrandu-se intre 25.000 si 27.000 pentru candidatul Mircea Geoana.

Pedelistii se pare ca au fost cei mai harnici. Dosarele cu semnaturi duse la sediul central pentru candidatul Traian Basescu, actualul presedinte al Romaniei, depasesc cu putin cifra de 40.000.

Important este de vazut cine va reface numarul de semnaturi si intr-un numar egal de voturi.

   

 

Data introducerii: 19-10-2009

 

Comentarii vizitatori