TOT SPECTRUL POLITIC GIURGIUVEAN A FOST PREZENT LA BOTEZUL MICULUI VAPOR

Autor: Caterina ILIE-ANTON
 TOT SPECTRUL POLITIC GIURGIUVEAN A FOST PREZENT LA BOTEZUL MICULUI VAPOR
asdasdas
TOT SPECTRUL POLITIC GIURGIUVEAN A FOST PREZENT LA BOTEZUL MICULUI VAPOR TOT SPECTRUL POLITIC GIURGIUVEAN A FOST PREZENT LA BOTEZUL MICULUI VAPOR

Botez mare in familia primarului Stoica de la Colibasi. Sambata seara. La care a fost invitata toata floarea politicii giurgiuvene.

De invitat au fost invitati multi dar de venit au venit mai putini, lipsind piese grele precum ... Marian Vanghelie.

Dar sa vedem cine a venit si cum s-au pozitionat ei. La o masa bine plasata au chefuit impreuna Costel Carapanceanu (primarul P.D.L. de Ghimpati), cu Aurel Enache (primarul P.D.L. de Comana cu sotia), Florin Nidelea (primarul de Clejani), cu Costel Dumitru (secretarul general al P.D.L. si director la SAPARD, cu deputatul Cantaragiu (seful P.D.L. de Giurgiu) si cu fostul deputat de Giurgiu, Niculae Badalau, cu sotia. Prin preajma se afla si doamna Elena Dinu, o persoana foarte apropiata domnului primar si familiei sale.

Intr-un separeu al Complexului "Miorita" au petrecut cu mai multa discretie mai multi lideri ai liberalilor cu Dumitru Beianu, presedintele Consiliului judetean, in frunte.

Nici colegii de partid ai domnului primar nu au lipsit de la botez. Adrian Popescu (presedintele P.S.D. Giurgiu), primvicepresedintele Tudorel Tone si seful organizatiei municipale Giurgiu, Marian Maroiu.

In principal, oamenii au petrecut. S-au simtit extraordinar gratie organizarii de xceptie. Dar la o tigara, la aer curat s-au facut cartile la greu. S-au facut si desfacut. Cu tinta precisa: 22 noiembrie si 6 decembrie 2009.  Dar fiindca aceste discutii sunt sarea si piperul unui botez de pomina, vom reveni in zilele urmatoare cu aceste picanterii.

Cat despre parintii micutului care a fost crestinat, sa le multumim pentru calitatea exceptionala de gazde, sa le dorim sa le traiasca pruncul. sa creasca mare, sanatos si frumos, ca are cu cine semana si sa le aduca parintilor numai bucurii.

   

 

Data introducerii: 16-11-2009

 

Comentarii vizitatori