Pagina 3 ~ TRASEUL SINUOS AL CARIEREI DE POLITICIAN: BOLINTIN - BUCURESTI SECTOR 5 - GIURGIU= PRESEDINTE PSD

Autor: Ion Diaconescu
 TRASEUL SINUOS AL CARIEREI DE POLITICIAN: BOLINTIN - BUCURESTI SECTOR 5 - GIURGIU= PRESEDINTE PSD
asdasdas
TRASEUL SINUOS AL CARIEREI DE POLITICIAN: BOLINTIN - BUCURESTI SECTOR 5 - GIURGIU= PRESEDINTE PSD TRASEUL SINUOS AL CARIEREI DE POLITICIAN: BOLINTIN - BUCURESTI SECTOR 5 - GIURGIU= PRESEDINTE PSD

Credeam ca vorbesc cu presedintele organizatiei PSD, si am constatat ca dialoghez cu soferul lui Vanghelie. Adrian Popescu nu si-a depasit conditia de sofer personal, sau de sef de piata in sectorul 5.
Am facut uz de toata rabdarea disponibila, mi-am epuizat chiar si ultima rezerva de intelegere... Nimic.
Vreau sa iti "repet inca o data" domnule Popescu Adrian, ca nu am mancat o paine alba de la PSD, asa cum te-ai "esprimat". Am muncit pentru salariul pe care il primeam. Daca nu ai stiut, partidul de care faci atat caz acum nu ne dadea salariul cu lunile. Procesele de calomnie care mi-au fost intentate de "dusmanii de clasa" le-am castigat cu avocati platiti din buzunarul meu. Pe partidul asta al tau nu l-a durut nici macar in dos, ca procesele erau politice in majoritate.
De ce, domnule Popescu, atunci cand combateam cu avant dusmanul numarul unu al PSD-ului, adica pe Lucian Iliescu si PNL, eram baiatul bun, si acum sunt de partea railor? Nu sunt membru PDL, cum nu am fost nici membru PSD. Asa cum nu consideram o jignire cand eram apelat cu "pesedistule", nu ma simt jignit nici de faptul ca mi-ati spus printre dinti "pedelist"...
Consider insa, o amenintare faptul ca mi-ati spus la telefon, citez: "O sa vedeti voi democratie, dupa data de sase decembrie incolo". Care "voi"?
Tot o amenintare consider ca a fost si faptul ca ati spus: "Daca o sa castige Basescu, o sa fie razboi"... Ce informatii detii, vin cumva minerii? Ai antamat vreo razmerita?
Nu mai vorbesc de amenintarile voalate pe care le-ai facut si la adresa altor jurnalisti din Giurgiu.
Depasiti-va conditia de pietar si poate mai stam de vorba...
Sunt convins ca nu ai inteles nimic nici din discutia telefonica, nici din ceea ce am scris. Nu ma sperii de amenintarile tale si nu trebuie sa-mi purtati de grija daca nu castiga Basescu. Spre deosebire de multi dintre voi, care ati ajuns "pe culmile carierei politice" cu infuzie de la Vanghelie, eu am un cap pe umeri, dar si limita incompetentei personale... Au mai vrut si altii sa ma mute din Giurgiu...
Poate ca inainte sa vorbesti, trebuia sa taci! Ca sa ajung jurnalist nu am fost soferul nimanui, nu m-a cununat niciun potentat si nici nu am primit functii care sa-mi depaseasca competenta.

   

 

Data introducerii: 04-12-2009

 

Comentarii vizitatori