Pagina 31 ~ TRĂDĂTORII DIN P.D.L. NU AU LUAT CU EI ŞI ENTUZIASMUL FOŞTILOR COLEGI.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL

Toma Petcu şi Vali Grecu, doi dintre trădătorii care au plecat de la P.D.L. la P.N.L. pentru avantaje personale (poziţii importante în partid şi în administraţie, poate chiar bani de la Dan Pasat) încearcă cu disperare să copieze tot ce au fost învăţaţi să facă de deputatul Valentin Adrian Iliescu la P.D.L. Şi să aplice constructiv în cazul P.N.L.-ului. Ceea ce nu se prea poate, pentru că diferenţa dintre cele două partide este ca de la cer la pământ.

Chiar dacă încearcă să facă acele caravane prin judeţ, liberalilor le lipseşte cheful de o mobilizare politică pe măsura unei campanii electorale de succes. Despre entuziasm ce să mai vorbim. Nici neam. Oamenii vin forţaţi, conştienţi că bătălia pentru Consiliul Judeţean Giurgiu şi pentru preşedinţia acestuia este deja pierdută. Fiecare încearcă să mai salveze cât decât ce se mai poate salva pe plan local. Unde, pe cale de consecinţă, cine nu câştigă din primul tur este terminat. Pentru că la turul al doilea, mai ales cu un contracandidat P.D.L. este pierdut sau mai bine spus ... perdant.

Cei doi, Petcu şi Grecu, oricum după alegeri vor fi terminaţi, pentru că marile speranţe care s-au pus în ei, mai ales de Lucian Iliescu, vor fi total infirmate. Ceea ce nu a înţeles Lucian Iliescu atunci când a vrut cu orice preţ să-i ia pe cei doi, care, conform afirmaţiilor lor că vor pune în practică reţetele de succes ale campaniei P.D.L. de la europarlamentare, este că cei doi nu au putut aduce cu ei şi entuziasmul partidului lui Traian Băsescu. Cu atât mai mult, ei doi, doi indivizi intraţi în politică nu din crez politic, nu din ataşament faţă de o cauză ci doar din calcule personale meschine de oameni incapabili să reuşească în viaţă datorită meritelor personale şi profesionale ci doar pe cârca politicii.

Va ajunge Toma Petcu prefect de Giurgiu cum aspira când era la P.D.L., peste vreo cincizeci de ani, când o mai ajunge P.N.L. la guvernare. Oricum este tânăr şi dacă i-o da Dumnezeu zile, ceea ce îi dorim, poate mai apucă.

   

 

Data introducerii: 10-05-2008

 

Comentarii vizitatori