Pagina 18 ~ TUDOREL TONE PANDESTE LA COTITURA

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 TUDOREL TONE PANDESTE LA COTITURA
asdasdas
TUDOREL TONE PANDESTE LA COTITURA TUDOREL TONE PANDESTE LA COTITURA

Nu stim vreun lider politic giurgiuvean foarte bucuros ca organizatia lui de partid este condusa de un politician de la Bucuresti. E chestie valabila pentru orice partid din Giurgiu.

Inclusiv la P.S.D., unde Adrian Popescu - Proto cum ii spun bolintinenii si lui nu-i place deloc, ofticandu-se la culme - le sta in gat multor social-democrati giurgiuveni, asteptandu-l sa-si franga aripile la prezidentiale pentru a-i aplica un sut in partea dorsala. Cu toata puterea.

Tudorel Tone, vulpe batrana si unsa cu toate alifiile (si pesediste si peneliste) de ti-e greu sa spui ce este el de la alegerile locale din 2008 incoace, P.S.D.-ist sau P.N.L.-ist, coace o mutare politica desteapta. Il insoteste pe tanarul sau presedinte peste tot in teritoriu. Zi lumina. Sa nu va imaginati ca o face pentru partid. Sau macar pentru Mircea Geoana. Ci pentru domnia sa.

Tudorel Tone este convins ca P.S.D. este la aceasta ora praf si pulbere in Giurgiu. Iar rezultatul de la prezidentiale va fi pe masura. Si cum organizatia este perceputa si la nivel central ca una submediocra (a pus si el umarul la realizarea acestei imagini), asteapta si pregateste cu infrigurare o posibila schimbare de lideri ai partidului. La nivel judetean. Nu l-ar deranja preluarea postului de presedinte la partid. Nu l-ar deranja nici preluarea postului de prefect daca s-ar schimba majoritatea guvernamentala. N-ar zice nu si pentru un post de secretar de stat pe la Agricultura sau de director general la A.P.I.A. Orice, os de ros sa fie. Cu cat mai multa carnita si maduva cat cuprinde. Si pentru asta umbla prin judet. De mana cu Proto. La prima vedere ca o echipa unita. In fapt, facandu-si campanie electorala personala.

   

 

Data introducerii: 18-10-2009

 

Comentarii vizitatori