Pagina 54 ~ TUDOREL TONE VREA PRESEDINTIA PSD GIURGIU

Autor: Iadu Michiduta
 TUDOREL TONE VREA PRESEDINTIA PSD GIURGIU
asdasdas
TUDOREL TONE VREA PRESEDINTIA PSD GIURGIU TUDOREL TONE VREA PRESEDINTIA PSD GIURGIU

Doi primari PSD, Constantin Stoica (Vapor) si Mircea Pencea au castigat o licitatie de impaduriri, derulata prin Consiliul Judetean. Pe bani europeni. Vapor vreo 20 de miliarde si Pencea vreo 17 miliarde. De lei vechi. Vechi dar buni.
Gurile rele spun ca vicepresedintele Consiliului Judetean, Tudorel Tone, le-ar fi netezit drumul  celor doi primari. Dar nu moca, ci pe principiul "serviciu contra serviciu".
Drept multumire, cei doi primari ar fi convocat o intalnire a primarilor PSD din judet, tocmai la Buturugeni. Saptamana trecuta. Ca sa ce? "Ezista o esplicatie"...
S-a incercat marea cu degetul. Adicatelea, cineva, ca din intamplare, a zis printre fursecuri ca ce ar fi sa vedem pe cine votam ca presedinte. Zis si facut. S-au facut liste, s-a facut rost de o caciula mare si s-a purces la munca, asa, mai in joaca, mai in serios.
Pe lista au fost trecuti: Proto, Maroiu, Tone si Marciu - potentiali candidati la functie de presedinti. Inainte de a se trece la vot, cei doi cu impadurirea, vapor si Pencea, sigur ca au facut lobby pentru Tone. Asa se face ca la numaratoare, Tone si Proto au iesit cam la egalitate, urmati de Marciu si, pe ultimul loc, cu voia dumneavoastre, Maaaariaaaaan Maaaaroiuuuuuu.
Ca la nebuni. Cand o afla Proto, sa vezi la ce silnicii o sa-l supuna pe Tone...

P.S. Deonmtologia (dar si intamplarea) ne-a facut sa-l intrebam pe Tudorel Tone daca-i adevarata povestea si daca vrea sa fie presedinte PSD Giurgiu...
"Da dom'ne, sigur ca da. Dar numai sa duc interimatul asta... Vreo doi anisori, cat sa reconstruiesc organizatia. Sa arat ca pot.
In ce priveste intalnirea de la Buturugeni, aveti dreptate, a avut loc, si in mare cam asa s-a intamplat... Da de unde mama lui proces verbal stiti? Ma rog, asa a fost, cu cateva amendamente. Nu am netezit drumul catre licitatiile celor doi primari. Ei nu au facut lobby... Iar prietenul meu Vapor, m-a asezat pe lista pe locul doi. Sa-i fie rusine...".

   

 

Data introducerii: 01-03-2010

 

Comentarii vizitatori