Pagina 7 ~ ULTIMA CARTE.

Autor: Caterina ILIE
 ULTIMA CARTE.
asdasdas
ULTIMA CARTE. ULTIMA CARTE.

Nici macar in visele cele mai rele Lucian Iliescu, primarul de Giurgiu, nu si-ar fi imaginat ca dupa succesele politice de anul trecut nu va primi o oferta atat de importanta incat sa nu ramana in Opozitie. A fost nevoit chiar el sa se duca si sa se ploconeasca pe la prietenii din P.D.L. si P.S.D. Dar pana la aceasta ora nu a primit nicio oferta care sa-i satisfaca pe deplin orgoliul de om politic.

Are o singura alinare. Ca dupa imbarligarile care i-au reusit a facut ca atat P.S.D. cat si P.D.L. Giurgiu sunt varza. Adica nu mai conteaza. Nu mai au lideri care sa lupte sa-l invinga. Pentru ca daca este sa vorbim de P.D.L., acesta prin liderul sau actual, nu a vorbit de preluarea puterii ci doar de colaborare cu "autoritatile locale ale judetului Giurgiu". Domnul Cantaragiu probabil ca nu stie ca "puterea nu se da, puterea se ia" si atunci cand este vorba de Lucian Iliescu chiar se ia cu multa truda. Cat despre P.S.D., acest partid este de multa vreme in moarte clinica la Giurgiu, nemnaidand de luni bune de zile vreun semn de viata.

Lucian Iliescu stie ca joaca ultima carte. Si nu vrea sa fie invins. Chiar daca miza urmatoarei batalii nu intereseaza pe foarte multa lume. Pentru el conteaza ca una din cele mai importante batalii pe care le-a dat vreodata. Si vrea sa castige in confruntarea cu adversarii sai pentru a arata tuturor ca el este cel mai bun competitor politic din judetul Giurgiu. Inclusiv liderilor de la Bucuresti.

Si atunci, in fata unei batalii cu miza mare, poate apare ceva: o oferta care sa-l repozitioneze pe Lucian Iliescu, din nou, in fruntea unui partid de guvernare.

   

 

Data introducerii: 20-02-2009

 

Comentarii vizitatori