Pagina 54 ~ VALENTIN ILIESCU: MINISTRI IMPORTANTI AI CABINETULUI BOC VOR VENI CURAND LA GIURGIU

Autor: Laurentiu ANTON
 VALENTIN ILIESCU: MINISTRI IMPORTANTI AI CABINETULUI BOC VOR VENI CURAND LA GIURGIU
asdasdas
VALENTIN ILIESCU: MINISTRI IMPORTANTI AI CABINETULUI BOC VOR VENI CURAND LA GIURGIU VALENTIN ILIESCU: MINISTRI IMPORTANTI AI CABINETULUI BOC VOR VENI CURAND LA GIURGIU

Din initiativa si la invitatia presedintelui P.D.L. Giurgiu, deputatul Bogdan Cantaragiu, mai multi membri ai Cabinetului Emil Boc vor vizita in urmatoarea luna judetul Giurgiu. Mai multe detalii pe aceasta tema am aflat de la seful departamentului pentru relatia cu parlamentul Valentin Iliescu.

"La invitatia domnului deputat Cantaragiu, profitand de timpul petrecut impreuna la iasi, la ultima sedinta de guvern, am solicitat mai multor membri ai cabinetului, sa vina in vizita la Giurgiu. Un judet atat de aproape de Capitala dar ocolit mai mereu in ultimii 20 de ani de alocarile de resurse financiare necesare modernizarii judetului. Am obtinut promisiunea ferma din partea a 3 ministri de a veni la Giurgiu si de a incerca sa gasim solutii pe cateva teme importante: educatie, mediu si probleme sociale. Va sigur ca in urmatoarea luna vor veni la Giurgiu, ministrul educatiei Daniel Funeriu, pe doua teme majore, dezbaterea legii educatiei nationale si sprijinirea reabilitarii Colegiului National "Ion Maiorescu", Laszlo Borbely, pe tema gropilor ecologice si parcurilor derulate prin miinisterul mediului, Mihail Seitan pe tema pensiilor si crearii de noi locuri de munca. Voi veni si eu cu ei pentru ca, va asigur, imi pasa de poamenii din Giurgiu. Unde am multi prieteni si colegi la care tin foarte mult."

   

 

Data introducerii: 19-03-2010

 

Comentarii vizitatori