Pagina 52 ~ VALENTIN ILIESCU LA SEMAFOR LA VALCEA

Autor: Caterina ILIE-ANTON
 VALENTIN ILIESCU LA SEMAFOR LA VALCEA
asdasdas
VALENTIN ILIESCU LA SEMAFOR LA VALCEA VALENTIN ILIESCU LA SEMAFOR LA VALCEA

Fostul presedinte al P.D.L. Giurgiu, Valentin Iliescu, ar putea deveni de astazi ... Vali de la Valcea.  Daca semaforul de partid va arata verde pentru cererea lui. E posibil sa fie si rosu. Ceea ce l-ar readuce pe actualul demnitar inapoi la Bucuresti.

In urma cu cateva zile, acesta a facut catre Biroul Permanent Judetean al P.D.L. Valcea o cerere de transfer de la Bucuresti Sector 1 la Valcea. Cerere care va fi discutata astazi. Sunt multe voci care sustin acceptarea acestuia in organizatie. Dar si persoane care nici nu vor sa auda de venirea lui Iliescu la Valcea.

Ultimele saptamani, in care Iliescu a fost prezent in teritoriu a evidentiat dorinta acestuia de a umbla prin cat mai multe localitati , de a se intalni cu cat mai multi oameni, de a analiza si a face chiar observatii critice despre unele lucruri gestionate foarte prost politic. Lipsa de comunicare cu teritoriul, lipsa conferintelor de presa, lipsa unor oameni importanti de la centru si, nu in ultimul rand, lipsa apetentei de innoire, de atragere de oameni noi in partid. Lucru care este total in contradictie cu tendinta unora de a pastra ce e vechi si este bine. Multumindu-se cu foarte putin.

Chiar daca pare o achizitie de marca pentru P.D.L. Valcea e posibil ca Iliescu sa primeasca un refuz politicos. Un "NU PRIMIM !" care sa-l intoarca din drum.

   

 

Data introducerii: 27-05-2010

 

Comentarii vizitatori