Pagina 3 ~ VENIRI, PLECARI LA P.S.D. GIURGIU

Autor: Traian TUDORESCU
 VENIRI, PLECARI LA P.S.D. GIURGIU
asdasdas
VENIRI, PLECARI LA P.S.D. GIURGIU VENIRI, PLECARI LA P.S.D. GIURGIU

Nu mai este niciun dubiu. presedinte la P.S.D. Giurgiu va fi numit cu statut interimar, chiar saptamana viitoare, Ion Radoi, fostul senator si actualmente lider sindical la Metrou in Bucuresti. In tandem cu deputatul Madalin Voicu si cu organizatorul sef Cristian Marciu.

Pe aceasta solutie isi incheie mandatul la Giurgiu Popescu-Proto si Radu Popa. Dar nu neaparat despre ei doream sa vorbim, ci despre Marian Maroiu care se pare astepta un bun prilej (pretext) pentru a se inregimenta la P.N.L. unde, de multa vreme isi face mendrele. Si social-democrat-liberalul Tone ar fi foarte incantat de o trecere la P.N.L. dar nu are curajul :Sau poate tine prea mult la functia de vice la judet. O pozitie extrem de profitabila in ciuda saraciei Consiliului Judetean.

Cat despre asteptarile pentru noua echipa de conducere, nu avem niciun dubiu ca va produce vreun efect pozitiv. P.S.D. este praf si pulbere la Giurgiu si de aceasata situatie, controlata si dirijata de Lucian Iliescu, liberalii vor profita. Pe situatia de acum, multi primari pesedisti o vor vira catre P.N.L.

Un singur lucru ar putea schimba datele problemeiȘ refacerea majoritatii la Consiliul Judetean. O majoritate P.D.L.-P.S.D. Ceea ce ni se pare foarte greu de implinit.

 

   

 

Data introducerii: 11-03-2010

 

Comentarii vizitatori