Pagina 18 ~ VRABIA MALAI VISEAZA SI LUCICA O UMBRELA

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
 VRABIA MALAI VISEAZA SI LUCICA O UMBRELA
asdasdas
VRABIA MALAI VISEAZA SI LUCICA O UMBRELA VRABIA MALAI VISEAZA SI LUCICA O UMBRELA

Marin Cristea a fost o nuca prea tare pentru Lucian Iliescu. Asa ca in perioada respectiva si-a cam luat gandul de la PSD - desi era de notorietate prietenia dintre Lucica si Cosmanca.

A mai incercat "sa dea la pace" cu Badalau, si chiar a reusit sa-l pacaleasca de-un protocol... Inevitabil, a urmat mazilirea lui "Naica" si incalecarea/dezmembrarea pesedeului de la Giurgiu.

Ce-i mai ramasese? PDL! Cu Valentin Iliescu nu prea i-a mers, asa ca a stat in stand by pana a gasit momentul sa-si puna in aplicare inca un plan de mazilire.

Cu rezultate foarte bune la europarlamentare, PDL Giurgiu este o partida buna ca umbrela politica pentru liderul liberal Giurgiuvean. Asa ca ce si-a zis... o vorba strecurata la cutare, alta la cutarita din mai marii democrat liberali, ar sapa la fundatia acestora, s-ar produce o fisura si, zbang, otrava.

Din surse demne de incredere, avem informatia ca deputatul Bogdan Cantaragiu, presedintele PDL Giurgiu, are o sustinere solida in zona centrala a PDL, iar pentru "achizitii", painea si cutitul sunt in mainile lui. Tanarul deputat democrat liberal se pare ca se va dovedi o piatra prea greu de spart, mai ales ca in baza rezultatelor pozitive obtinute, deciziile ii apartin in totalitate, fara influente majore de la centru. Astfel ca, sansele lui Iliescu de a sta "sub umbrela" sunt din ce in ce mai reduse...

 

   

 

Data introducerii: 17-09-2009

 

Comentarii vizitatori