Pagina 26 ~ Administraţie locală

Pagina 26 ~ Articole din categoria Administraţie locală

data introducerii: 23-07-2009

SCAUNUL LUI PEPINO SE CLATINA!

Nu cu mult timp in urma, publicatia Giurgiu News il intervieva pe Mustateanu Petrisor. Autorul interviului il numea "un Che Guevara de Giurgiu"... N-am fost de acord cu acest apelativ, magulitor pentru Pepino, si constat ca am avut dreptate. "CE" GUEVARA? Un tisti-bisti obedient partidului din care face parte si care "executa" la comanda firmele ai caror patroni nu poarta rosu la butoniera...

Autor: Iadu Michiduta
data introducerii: 22-07-2009

PE PRIMARI II DOARE-N MOTUL DE LA BASCA DE PROIECTELE TRANSFRONTALIERE

Pe primarii din comunele judetului ii doare-n motul de la basca de fondurile europene nerambursabile… Pana la alegerile locale mai sunt trei ani… Vor vedea ei ce s-o alege...

Autor: Iadu Michiduta
data introducerii: 16-07-2009

D.A.N.U.B.E. - UN PROIECT DEMN DE ANVERGURA DUNARII

In urma cu doi ani, Comisia Europeana a admis la finantare proiectul depus de Compania Nationala Administratia Porturilor Dunarii Fluviale SA Giurgiu: „D.A.N.U.B.E. – Retea de acces la Dunare – Deblocarea circulatiei in Europa prin dezvoltarea in Romania a unei infrastructuri de porturi TEN-T de inalta calitate in conditii economice optime". 
Faza studiului de fezabilitate s-a incheiat ieri, ocazie cu care APDF Giurgiu a organizat o conferinta de presa.

Autor: Ion Diaconescu
data introducerii: 14-07-2009

IUTEALA DE MANA A EDILILOR SI NEBAGAREA DE SEAMA A CONSILIERILOR

Un schimb de terenuri dubios intre Primarie si o societate comerciala...
O lista de 51 "de nume" care au primit aprobare pentru a se muta in locuinte ANL...
Ambele proiecte au fost introduse la "URGENTE", in sedinta extraordinara a Consiliului local, desi mai puteau astepta inca doua saptamani...

Autor: Ion Diaconescu
data introducerii: 13-07-2009

CONSILIUL LOCAL GIURGIU - SEDINTA "IN ORB"?

Se aude ca pe ordinea de zi a sedintei extraordinare a Consiliului local de astazi vor fi circa 12 puncte. Consilierii au fost convocati telefonic vineri, la o ora la care mapele inca nu erau puse la punct. Va fi o sedinta "in orb"? Va vom tine la curent cu evolutia situatiei pe parcursul zilei de azi.

Autor: I. Deac
data introducerii: 09-07-2009

INCHIDEREA GROPILOR DE GUNOI, O POVARA MULT PREA MARE PENTRU PRIMARII

Termenul dat pentru inchiderea gropilor de gunoi neconforme cu legislatia UE se apropie, iar majoritatea primarilor se plang ca n-au bani pentru a face acest lucru. La randul lor, mare parte dintre cetateni nu au bani pentru a face un contract cu societatile de colectare.

Autor: Ion Diaconescu
data introducerii: 08-07-2009

PRIMARUL ILIESCU SI CEL DIN IZVOARELE SE AJUTA CA INTRE... NEAMURI

Primarul din Izvoarele e pus pe fapte mari si vrea cu tot dinadinsul sa aduca localitatea la standarde europene. Numai ca... doar pe hartie.
Domnul Alin, asa cum ii spun satenii primarului s-a gandit (ca Nicusor din poezie) sa infiinteze un DGSPGC (adica un fel de directie de gospodarire comunala). Are si utilaje...

Autor: Iadu Michiduta
data introducerii: 03-07-2009

92 DE GROPI DE GUNOI DIN JUDETUL GIURGIU TREBUIE INCHISE PANA PE 16 IULIE 2009

Garda de Mediu se implica foarte serios pentru inchiderea gropilor de gunoi neconforme pentru a evita plata unor penalitati mari.

Autor: Madalina ILIE
data introducerii: 03-07-2009

TUDOR TANASESCU - ACUZATIILE CE MI SE ADUC SUNT NEFONDATE

In urma declaratiilor deputatului democrat liberal Bogdan Cantaragiu, care aprecia ca actualul prefect incearca politizarea prefecturii si nu acorda atributiuni subprefectilor, Institutia Prefecturii Giurgiu ne-a remis un comunicat de presa.

Autor: R. Stere
data introducerii: 02-07-2009

BOGDAN CANTARAGIU: PREFECTUL TANASESCU REFUZA SA COLABOREZE CU SUBPREFECTII

Bogdan Cantaragiu: "Prefectul Tanasescu are grave probleme de comunicare cu subprefectii Stanisteanu si Fita. Cat despre colaborare, nici vorba, prefectul incearca sa puna talpi activitatii subprefectilor".  

Autor: Ion Diaconescu
data introducerii: 22-06-2009

LUCIAN ILIESCU - MENTALITATE DE... VECIN

Lucian Iliescu - "Auzi bai vecine, vezi ca maine fac si eu un bairam in curtea ta, ai inteles? Sa-mi acorzi tot sprijinul ca altfel ne suparam".

APDF - "Domnule vecin, te anunt ca poti face bairamul in curtea mea, dar din pacate nu te prea pot ajuta cu multe, deoarece eu voi fi plecat la neamuri. Ce rugaminte am la tine? De acum incolo, daca mai ai vreun chef, botez, nunta, te rog sa ma anunti in timp util, sa matur prin batatura si sa nu fiu plecat d'acasa".

Autor: Iadu Michiduta
data introducerii: 22-06-2009

LA BUCSANI SE FAC INVESTITII IN VIITOR

Nu vom face apologia unui primar care conduce cu o mana de fier, nici nu vom vorbi despre preocuparile acestuia sau despre zbaterile lui launtrice... Este doar un primar-dascal, iar scoala pentru el inseamna investitie in viitor.

Autor: I.Deac
data introducerii: 21-06-2009

UNDE SE "BALACESC" GIURGIUVENII IN WEEKEND

De ani de zile, municipiul Giurgiu nu mai are strand... Adica, are dar nu are... In urma cu patru/cinci ani, in ciuda impotrivirii unor consilieri locali, primarul a concesionat strandul municipal, singurul loc de balaceala al giurgiuvenilor (in afara spatiului politic).

Autor: Iadu Michiduta
data introducerii: 21-06-2009

CINE ARDE GAZUL... INTERESELOR IN BUCSANI?

De mai bine de un an, locuitorii satului Podisor din comuna Bucsani asteapta sa se racordeze la conducta de gaze naturale. Au pierdut pana si sperantele ca pe aceasta conducta vor mai veni vreodata gaze si ca vor scapa de caratul buteliilor. Se pare insa ca chiar aceste butelii de gaze sunt cheia...

Autor: Ion Diaconescu
data introducerii: 12-06-2009

DE CE SE TERGIVERSEAZA NUMIREA DIRECTORULUI GENERAL DE LA ROMSILVA GIURGIU ?

Desi se putea numi de mai bine de o luna noua conducere de la ROMSILVA Giurgiu, marti, 9 iunie 2009, s-a tinut un nou concurs. Al carui rezultat trebuia comunicat ieri. Din pacate pentru cei care au interese mai mari decat respectarea legii (senatorul Catalin Voicu, presedintele interimar Marian Vanghelie) nici macar rezultatele nu au fost anuntate fiind amanata aceasta comunicare pentru saptamana viitoare.

Autor: Laurentiu ANTON
data introducerii: 02-06-2009

MANA LUNGA A DOMNULUI LUCIAN ILIESCU.

Pot sa spuna orice liderii P.S.D. si P.D.L. din Giurgiu, toate sforile si toate invartelile le face, in continuare,  Lucian Iliescu.Care, desi in vreme de opozitie, controleaza si decide tot ce misca in judetul Giurgiu. Iata doar un singur exemplu.

Autor: Gheorghe BITA
data introducerii: 01-06-2009

"VREAU SA RELANSEZ SPORTUL DE MASA !"

Declara noul director al Directiei Judetene de Sport Giurgiu, Daniel Pencea.

Autor: Madalina ILIE
data introducerii: 31-05-2009

PREFECTUL TANASESCU - PENTRU PESEDISTI MUMA, PENTRU CEILALTI CIUMA

Sa speram ca este cineva la Guvern care supravegheaza activitatea
reprezentantului in teritoriu si nu va permite vreun abuz la Prefectura
Giurgiu.

Autor: Ioana Stahl
data introducerii: 30-05-2009

RADU BERCEANU TAIE IN CARNE VIE.

Dupa ce in urma cu o saptamana opt casieri de la Podul de la Giurgiu fusesera prinsi cu taxa de pod in propriul buzunar.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 29-05-2009

ERATA LA LOPATA - CANCIOCUL SI MISTRIA LE STRICA PRIETENIA

Nemultumit de articolul in care se pare ca din greseala si graba am scris ca facea giumbuslucuri cu cadouri pentru Dumitru Beianu, Tudorel Tone a facut presiuni la colegii mei sa ma convinga sa vin cu o erata.

Autor: Iadu Michiduta
data introducerii: 28-05-2009

CONSILIERII MUNICIPALI PNL SI PSD AU VOTAT IMPOTRIVA GIURGIUVENILOR!

Rusine sa le fie! Doar atat le putem spune consilierilor municipali PNL si PSD care au votat in sedinta de joi majorarea taxelor si impozitelor cu 20% incepand cu 2010.

Autor: I. Deac
data introducerii: 28-05-2009

ZIUA IN CARE MOARTEA A DEVENIT DE 3 ORI MAI SCUMPA LA GIURGIU.

Astazi este o zi extrem de importanta pentru giurgiuveni. Ziua cand consilierii municipali vor face dovada responsabilitatii fata de cetateni si urbe.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 28-05-2009

BOGDAN CANTARAGIU: "PSD TREBUIE SA RESPECTE PROTOCOLUL"

Pentru institutiile deconcentrate PD-L Giurgiu si-a stabilit clar optiunile, oamenii desemnati au castigat examenele si urmeaza ca in cateva zile sa se finalizeze si numirile pe posturi. O singura problema ramane, si anume Directia Silvica Giurgiu, unde examenul a fost luat la egalitate de puncte de catre Mihai Mihalache (PD-L) si Dumitrescu (PSD).

Autor: Ion Diaconescu
data introducerii: 28-05-2009

MAJORARI DE TAXE, IMPRUMUTURI DE ALTE MILIOANE DE EURO - SE VOR APROBA AZI IN SEDINTA CONSILIULUI LOCAL?

Asteptam sa vedem cum vor vota cei pe care i-ati ales in Consiliul Local sa va apere interesele si sa se ocupe de ridicare standardelor de viata. Doar au jurat cu mana pe Biblie ca sunt in slujba comunitatii si a cetatenilor, nu in slujba unor interese obscure...

Autor: Iadu Michiduta
data introducerii: 28-05-2009

PD-L SPRIJINA PROIECTELE CURAJOASE

Proiecte pe bani europeni - singura sansa ca judetul Giurgiu sa prospere - a fost tema unei recente conferinte de presa sustinuta de presedintele PD-L Giurgiu, deputatul Bogdan Cantaragiu.
Domnia sa i-a prezentat pe cei doi primari democrat liberali care-l incadrau: Aurel Enache - primarul comunei Comana si Catalin Corbea - primarul localitatii Prundu.

Autor: Ioana Stahl
Pagina curenta :
Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA