Pagina 31 ~ Administraţie locală

Pagina 31 ~ Articole din categoria Administraţie locală

data introducerii: 09-04-2008

CITY-MANAGERUL DE GIURGIU, VASILE MUSTĂŢEA, A DAT EXAMEN LA DIRECŢIA DE FINANŢE PUBLICE. ETAPĂ INTERMEDIARĂ SPRE PREFECTURĂ.

Vasile Mustăţea, unul din oamenii de încredere ai domnului Lucian Iliescu a plecat de la primărie. Pentru a merge pe un post mult mai prost plătit. Însă de funcţionar public. O etapă intermediară înainte de a fi numit prefect de Giurgiu săptămâna viitoare.

Autor: Gheorghe BIŢĂ
data introducerii: 08-04-2008

CONSILIERII LOCALI DIN COMUNA COMANA CER PREFECTULUI JUDEŢULUI SĂ RESTABILEASCĂ LEGALITATEA LA PRIMĂRIA LOR.

8 consilieri locali din comuna Comana demască pentru a nu ştiu câta oară ilegalităţile şi abuzurile primarului P.S.D.-ist Dumitru (Mitică) Tudor şi ale contabilului primăriei, Stelică Ciobanu.

Autor: Gheorghe BIŢĂ
data introducerii: 08-04-2008

CAMPIONUL ABUZURILOR ŞI ILEGALITĂŢILOR ÎN PRIMĂRIE: GHEORGHE DOGARU – PRIMARUL COMUNEI MIHAI BRAVU.

De când şi-a luat diploma de jurist, primarul Gheorghe Dogaru, îşi exersează puţinele cunoştinţe în domeniu scriind reclamaţii şi comiţînd tot felul de abuzuri împotriva cetăţenilor.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 08-04-2008

„UN PRIMAR BUN ÎNTOTDEAUNA ARE CEVA DE FĂCUT PENTRU LOCALITATE”.

Primarul comunei Joiţa, Constantin Tănase, un om care lucrează mereu pentru înflorirea comunei.

Autor: Mădălina ILIESCU
data introducerii: 07-04-2008

PLOMBELE PRIMARULUI DOGARU DE LA MIHAI BRAVU.

Să nu vă imaginaţi că s-a deschis un cabinet stomatologic ultramodern în comuna Mihai Bravu. Este vorba de plombele de asfalt puse de primarul Dogaru în ultima perioada pe drumul care traversează comuna şi care deja s-au fărâmat. La aşa primar, aşa drumuri.

Autor: Laurenţiu ANTON
data introducerii: 07-04-2008

PRIMĂRIA CLEJANI – O AFACERE DE FAMILIE.

Comuna Clejani, atât de faimoasă în România şi în lume graţie lăutarilor, arată dezastruos. Munţi de gunoaie la tot pasul, drumuri distruse şi în bună măsură, fără iluminat public, şcoli dărăpănate şi fără cadre didactice titularizate şi un primar – Marin Pârvan - de patruzeci de ani în funcţie, care a condamnat localitatea la mizerie, sărăcie şi disperare. Ar vrea să-i ia locul, nepotul actualului primar – Florin Nidelea.

Autor: Gheorghe BIŢĂ
data introducerii: 07-04-2008

MARIN PÂRVAN UN COMUNIST BĂTRÂN HÂRŞIT ÎN RELE.

Primarul comunei Clejani este de aproape 40 de ani călare pe situaţie. Mare activist de partid pe timpul lui Ceauşescu şi coleg cu Lucian Iliescu, primar şi viceprimar, director de cămin cultural, conducător de asociaţie agricolă, lăsând în urmă mereu dezastre, nenorociri dar fără să răspundă niciodată pentru faptele sale.

Autor: Gheorghe BIŢĂ
data introducerii: 07-04-2008

AFACERILE CU TERENURI DE LA CLEJANI.

Specialitatea casei în administraţia locală giurgiuveană este tranzacţia imobiliară. Evident, nici comuna Clejani nu face excepţie, viceprimarul Ştefanache şi secretara primăriei, Constantin Maria, ocupându-se la greu de afaceri imobiliare.

Autor: Gheorghe BIŢĂ
data introducerii: 06-04-2008

P.D.L. BOLINTIN VALE A ÎNCEPUT CURĂŢENIA DE PRIMĂVARĂ.

În postul Paştelui, P.D.L. Bolintin Vale, a iniţiat şi a demarat o amplă campanie de curăţenie şi înfrumuseţare a spaţiilor verzi din oraş.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 25-03-2008

IMPARATIA GUNOAIELOR

La doi pasi de Bucuresti, la Gradinari, mormanele de gunoi, indolenta sau complicitatea edilului sef, Tudor Florea, cu cei care depoziteaza ilegal gunoaie pe domeniul public nu mai pot fi tolerate. O singura intrebare ramane: Ce face Garda de mediu Giurgiu fata de situatia catastrofala de la Gradinari ? 

Autor: Laurentiu ANTON
data introducerii: 24-03-2008

UN PRIMAR DE NOTA 10

Alearga mult pentru ca problemele unei comune risipite pe 20 de kilometri si pe 12.000 de hectare te obliga sa fii peste tot. Isi face treaba cu placere, cu pricepere si cu entuziasm. Se numeste Constantin Carapanceanu, este iubit de oamenii din comuna si toti il considera UN PRIMAR DE NOTA 10 

Autor: Madalina ILIE
data introducerii: 23-03-2008

VAPORUL DE LA COLIBASI CARE A SCUFUNDAT MULTE DIN SPERANTELE OAMENILOR.

Primarul Constantin Stoica de la Colibasi, Vapor cum este poreclit de oameni,  a transformat primaria in agentie imobiliara.

Autor: Laurentiu ANTON
data introducerii: 23-03-2008

LOCUL UNDE APA CURGE DOAR 15 MINUTE. DIMINEATA.

Din banii Bancii Mondiale, in urma cu vreo trei ani, la Zadariciu,comuna Vanatorii Mici s-a construit o scoala. Daca o vezi azi, zici ca are cel putin treizeci de ani.

Autor: Gheorghe BITA
data introducerii: 23-03-2008

TOALETA DIN FUNDUL CURTII. CARTEA DE VIZITA A GOSPODARULUI GHEORGHE CONSTANTIN DE LA VANATORII MICI.

Se spune ca iti faci o impresie despre casa cuiva mergand la toaleta. In orice scoala ai intra din comuna Vanatorii Mici, daca mergi la toaleta nu te mai duci altadata. Primarul acestei comune este indiferent si iresponsabil. La conditiile existente, o epidemie poate avea loc oricand.

Autor: Gheorghe BITA
data introducerii: 23-03-2008

GRADINITA DIN GRAJDUL DE CAI, LOCUL DE JOACA PENTRU COPII PE UN MAL NEINGRADIT AL NEAJLOVULUI SI LANGA O GROAPA DE GUNOI.

In imediata vecinatate a Primariei comunei Vanatorii Mici functioneaza gradinita de copii. Spatiul are 12 metri patrati si a fost amenajat in conditii precare intr-o odaita unde odinioara era grajdul de cai.

Autor: Gheorghe BITA
data introducerii: 21-03-2008

Cartierul Istru arată clar dezinteresul celor care conduc primăria

Aici, la circa 2 kilometri de centrul oraşului reşedinţă de judeţ, în municipiul Giurgiu, există un cartier – ISTRU – care face notă discordantă cu tot ceea ce înseamnă oraş, civilizaţie, mediu de viaţă. Cine nu a fost curios cum arată deznădejdea, cum arată lipsa de interes a autorităţilor locale din Giurgiu, sunt invitaţi să vină aici, unde trăiesc în condiţii inumane sute de cetăţeni.

data introducerii: 10-03-2008

Se asfaltează de zor la Stăneşti. Nu pentru cetăţenii comunei. Ci pentru premierul Tăriceanu

Sâmbătă, de 8 martie, se lucra de zor la asfaltarea câtorva străzi din comuna Stăneşti. Ne-a frapat entuziasmul lucrătorilor şi verva cu care se lucra. Şi nu datorită prezenţei primarului liberal Şiu ci prezenţei marţi, 11 martie 2008, în comună, a premierului Călin Popescu Tăriceanu. Evident, pentru o întrunire electorală.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 09-03-2008

Mototolea, deloc mototol când este vorba de interesele lui

Primarul comunei Valea Dragului, Marin Mototolea, nu este deloc un bun gospodar. Este însă, din postura de edil al comunei, un foarte bun administrator al intereselor sale. Pentru că nu există acţiune legată de primăria şi de banii comunei unde primarul Mototolea să nu-şi facă partea lui. Iată câteva exemple.

Autor: Gheorghe BIŢĂ
data introducerii: 03-03-2008

Se mai întâmplă şi lucruri bune: din martie creşte alocaţia de stat pentru copii !

Pe fondul atâtor scandaluri politice, se mai întâmplă şi lucruri bune care să schimbe în bine viaţa românilor. O măsură care va intra în vigoare de la 1 martie 2008 este majorarea alocaţiilor de stat pentru copii cu 25%. De la 32 lei/lună la 40 lei/lună. Nu este mult dar este un bănuţ în plus pentru fiecare copil. De asemenea măsuri are nevoie România.

Autor: Gheorghe BIŢĂ
data introducerii: 28-02-2008

Trei proiecte noi pentru Giurgiu aduse de domnul Răzvan Toader

Domnul Răzvan Toader, secretar executiv al Biroului Permanent Judeţean al Partidului Democrat – Liberal, Oranizaţia Giurgiu, şi în această ultimă săptămână a continua proiectele în ceea ce priveşte dezvoltarea judeţului Giurgiu.

data introducerii: 21-02-2008

Campionii Europei la numărul de taxe şi impozite

România este campioana Europei la numărul de impozite şi taxe pe care le plătesc. Firmele, dar şi persoanele fizice plătesc zeci de biruri la stat, precizează un raport al Forumului Economic Mondial despre competitivitatea globală.

data introducerii: 03-02-2008

Bătălie mare pentru Consiliul Judeţean

În noiembrie 2007, Guvernul Tăriceanu îşi asuma răspunderea pentru Legea privind introducerea votului uninominal. Pentru alegerea parlamentarilor dar şi pentru alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean.

Autor: Mădălina Ilie
data introducerii: 28-01-2008

Personajul X - un adevărat Machiavelli de Giurgiu

Motto: Puţini văd cum suntem într-adevăr, dar toţi văd ce ne prefacem că suntem. (Niccolo Machiavelli)

data introducerii: 26-01-2008

GICU IORGA: „Vin la Primărie!”

Joi, 24 ianuarie 2008, în cadrul conferinţei de presă a Partidului Democrat – Liberal Giurgiu, domnul Gicu Iorga, candidatul domocrat-liberalilor la funcţia de primar al municipiului, a prezentat câteva subiecte care au atras atenţia reprezentanţilor media giurgiuvene.

Pagina curenta :
Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA