Pagina 78 ~ Politic

Pagina 78 ~ Articole din categoria Politic

data introducerii: 16-07-2008

CĂLIN CONSTANTIN POPESCU TĂRICEANU SE ÎNCURCĂ ÎN ... PROPRIA SOCOTEALĂ.

Fotografii comentate cu umor.

Autor: Laurenţiu ŢINTEA
data introducerii: 16-07-2008

TRAIAN BĂSESCU - PRESTIDIGITATORUL POLITIC.

Fotografii comentate cu umor.

Autor: Laurenţiu ŢINTEA
data introducerii: 15-07-2008

Flash News

Ştiri comentate cu umor.

Autor: Laurenţiu ŢINTEA
data introducerii: 11-07-2008

POLITICA ÎN IMAGINI: PARLAMENTARII DIN COMISIA DE COD ELECTORAL DECUPEAZĂ COLEGII, PARDON, REZERVAŢII PENTRU DINOZAURII POLITICI.

Fotografii comentate cu umor.

Autor: Laurenţiu ŢINTEA
data introducerii: 09-07-2008

DECUPAREA COLEGIILOR UNINOMINALE – UN BLAT POLITIC PENTRU MENŢINEREA ÎN VIAŢĂ A DINOZAURILOR POLITICI.

Ceea ce trebuia să reprezinte un pas pe tema reformei clasei politice româneşti – votul uninominal – este cu fiecare zi un obiectiv tot mai îndepărtat şi mai puternic compromis de manevrele josnice, murdare pe care le aplică cumetria politică P.S.D.-P.N.L.

Autor: Valentin Adrian ILIESCU
data introducerii: 08-07-2008

ŞTIM CARE SUNT COLEGIILE UNINOMINALE ÎN GIURGIU !

Liberalii şi social-democraţii giurgiuveni şi-au impus punctul de vedere privind împărţirea colegiilor uninominale din judeţul Giurgiu.

Autor: Laurenţiu ANTON
data introducerii: 08-07-2008

DUMITRU BEIANU – ÎNTRE VORBE ŞI FAPTE.

Vă mai aduceţi aminte de promisiunile din campania electorală ale domnului Dumitru Beianu, ales preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu. Ce s-a ales din promisiunile de personaj constructiv, care adună toţi consilierii din acest organism, indiferent de culoarea politică pentru binele judeţului vedeţi în cele ce urmează.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 02-07-2008

„MINCIUNI MARCA BĂDĂLĂU”.

Pe Ştiri locale citeam cu ceva ore în urmă faptul că domnul Bădălău din Bolintin şi-ar fi dat demisia din funcţia de preşedinte al P.S.D. Giurgiu, că parcă nu ar mai vrea să fie preşedinte de partid, nici deputat şi nici în politică. ... VRĂJEALĂ.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 30-06-2008

PE CE SE BAZEAZĂ P.N.L. GIURGIU CÂND SPUNE CĂ VA CÂŞTIGA 6 MANDATE DE PARLAMENTARI DIN 6.

Înţelegem şi acceptăm euforia liderilor judeţeni ai Partidului Naţional Liberal dar nu putem accepta, cel puţin din punct de vedere democratic, ca toate mandatele de parlamentar din judeţul Giurgiu să fie adjudecate în toamnă de reprezentanţii unui singur partid.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 30-06-2008

VREMEA „CULESULUI”…

Parca mai ieri luau loc in bancutele lor si asteptau mandrii si emotionati inceperea mandatului! Televiziunile care mai de care se inghesuiau sa prinda cate o declaratie plina de emotie, scoasa de glasciorul lor, de proaspat sau mai vechi parlamentar...

Autor: Laurenţiu ŢINTEA
data introducerii: 30-06-2008

BĂDĂLĂU URGENTEAZĂ ALEGERILE DIN P.S.D. !

Pentru a le lăsa adversarilor săi cât mai puţine şanse, Bădălău vrea să ţină alegerile din P.S.D. chiar în această săptămână. Pentru a le câştiga.

Autor: Laurenţiu ANTON
data introducerii: 29-06-2008

Teodor Stolojan l-a desemnat pe Gabriel Răsvan Toader drept candidat pentru Senat

Prim-vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan, l-a desemnat vineri pe Gabriel Răsvan Toader, secretar executiv al PD-L Giurgiu, drept candidat al partidului pentru un fotoliu de senator în judeţul Giurgiu. Liderul PD-L a făcut acest anunţ cu prilejul unei şedinţe de evaluare a rezultatelor obţinute de PD-L Giurgiu în recentele alegeri locale. PD-L Giurgiu a obţinut în acest scrutin cele mai bune rezultate din istoria partidului, egalând PSD la votul politic şi fiind aproape de media naţională a partidului. De asemenea, liderul PD-L Giurgiu, deputatul Valentin Iliescu, a fost desemnat candidat pentru un nou mandat în Camera

Autor: Marius Popescu
data introducerii: 29-06-2008

MICHI ŞPAGĂ – VIITORUL PREŞEDINTE AL P.S.D. GIURGIU ?

Reuniunea P.S.D. de la Constanţa a reconfirmat demisia colectivă a social-democraţilor giurgiuveni şi lasă loc liber tuturor jocurilor politice pentru alegerea noului preşedinte.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 29-06-2008

ULTIMUL BAROMETRU DE OPINIE IMAS PE LUNA IUNIE 2008 .

Oamenii lui Emil Boc din P.D.L. conduc detaşat în ultimul sondaj de opinie al IMAS, P.R.M. ar obţine doar 3% din voturi, în vreme ce P.C. ar lua doar 2% din sufragii în timp ce 22% dintre români nu s-au decis încă spre ce partid să-şi îndrepte opţiunea politică.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 29-06-2008

THEODOR STOLOJAN – SUSŢINĂTOR SAU ADVERSAR AL MENŢINERII DEPUTATULUI VALENTIN ADRIAN ILIESCU ÎN FRUNTEA P.D.L. GIURGIU ?!?!?!

La sfârşitul săptămânii trecute, la Giurgiu, primvicepreşedintele P.D.L. Theodor Stolojan s-a întâlnit cu activul acestui partid din judeţul Giurgiu. Prilej cu care jurnaliştii giurgiuveni au speculat pe tema schimbării deputatului Valentin Adrian Iliescu de la conducerea democrat-liberalilor giurgiuveni.

Autor: Gheorghe BIŢĂ
data introducerii: 28-06-2008

Theodor Stolojan alături de organizaţia judeţeană a PD-L

Deşi abia se întorsese de la Bruxelles, unde ne reprezintă ţara în calitate de europarlamentar, domnul Theodor Stolojan a fost prezent la conferinţa de presă a PD-L Giurgiu. El a apreciat rezultatul de 26,8% obţinut la locale, reiterând ideea că partidul condus de Emil Boc a echilibrat scena politică românească, dominată până de curând de PSD.

Autor: Florin Antoniu
data introducerii: 25-06-2008

A CĂZUT CAPUL LUI BĂDĂLĂU.

Conştientă că rezultatul Organizaţiei P.S.D. Giurgiu a fost un mare eşec şi recul faţă de anul 2004, conştientă de imaginea dezastruoasă pe care o are liderul P.S.D. Giurgiu, deputatul Niculae Bădălău, conducerea centrală a partidului i-a retras sprijinul politic şi calitatea de preşedinte al organizaţiei. Urmează alegeri interne peste 2 săptămâni.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 24-06-2008

UJENIUC, LIGA, TĂNĂSESCU ŞI ILIESCU AU FOST PREZENŢI LA DATORIE.

Cei patru deputaţi mai sus menţionaţi au fost prezenţi la şedinţă şi şi-au exprimat votul pentru începerea urmăririi penale a domnilor deputaţi, foşti miniştri, Adrian Năstase şi Miron Mitrea.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 24-06-2008

CORB LA CORB NU-ŞI SCOATE OCHII.

Deputatul Niculae Bădălău nu a fost prezent în sală şi nu a votat pentru începerea urmăririi penale a celor doi demnitari P.S.D.: Adrian Năstase şi Miron Mitrea.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 23-06-2008

„ÎNTĂRIRI DE LA CENTRU” PENTRU P.S.D. GIURGIU.

Supăraţi de rezultatul foarte modest de la alegerile locale în raport cu 2004, liderii centrali ai Partidului Social Democrat au trimis întăriri de „calibru” pentru organizaţia judeţeană a acestui partid: pe vestitul MICHI ŞPAGĂ.

Autor: Gheorghe BIŢĂ
data introducerii: 23-06-2008

NICULAE BĂDĂLĂU REPREZINTĂ DOVADA CEA MAI CLARĂ A MINCIUNII ŞI NERUŞINĂRII POLITICE !

Ani de zile aflat într-un război declarat cu liderii judeţeni ai Partidului Naţional Liberal, presărat cu atacuri de presă extrem de picante prin ton şi limbaj, deputatul Niculae Bădălău, liderul P.S.D. Giurgiu, înşelându-şi propriul electorat, bate palma cu adversarii politici liberali.

Autor: Laurenţiu ANTON
data introducerii: 22-06-2008

Michiduţă şi-a băgat coada profund

Nu este vorba despre Necuratul în original, ci despre copia omologată numită şi Michi Şpagă, legitimat pe la DNA sub codul numeric de Şerban Mihăilescu, strategul de mânării al PSD. Acesta a fost prezent la şedinţa de validare a noului Consiliu Judeţean Giurgiu. Motivul? Ca nu cumva să-l bată gândul pe Niculae Bădălău să facă altă alianţă decât cu PNL. Pentru că asta s-a întâmplat duminică î

Autor: Zeno Arhire
data introducerii: 16-06-2008

Mi-e lehamite!

Va să zică, a câştigat Ion Iliescu. Visul lui de a evolua din Olteniţa, via Moscova, la Bucureşti s-a adeverit. Prin persoana unui doctor care are ca singură calitate miştocăreala. Ce program politic sau administrativ, în afară de ăla cu căprioarele, aţi auzit de la candidatul cu sediul de campanie amenajat în cârciumă? Nici unul. Şi asta s-a întâmplat pe 15 IUNIE!!! Ce satisfacţie mai mare poate să aibă Ion Iliescu, în condiţiile în care, cu fix 18 ani în urmă, le

Autor: Florin Antoniu
data introducerii: 13-06-2008

Un vot pentru Oprescu este un vot pentru Iliescu şi mineriade

“Un vot pentru Sorin Oprescu este un vot pentru Ion Iliescu, este un vot pentru o noua mineriadă. Ion Iliescu doreşte să revină în politică prin intermediul lui Sorin Oprescu. Aceasta este miza dramatică a alegerilor de duminică”, a afirmat joi Gabriel Răsvan Toader, secretar executiv al PD-L Giurgiu şi consilier în CJ Giurgiu.

Autor: Marius Popescu
data introducerii: 11-06-2008

GICU IORGA CERE DEMISIA DEPUTATULUI VALENTIN ADRIAN ILIESCU DIN FUNCŢIA DE PREŞEDINTE AL P.D.L. GIURGIU PENTRU REZULTATELE ÎNREGISTRATE LA ALEGERILE LOCALE.

În şedinţa Biroului Permanent Municipal Giurgiu al P.D.L., fostul candidat la Primăria Giurgiu a solicitat demisia deputatului Iliescu din funcţia de preşedinte al organizaţiei.

Autor: Laurenţiu BIŢĂ
Pagina curenta :

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA