Pagina 79 ~ Politic

Pagina 79 ~ Articole din categoria Politic

data introducerii: 10-06-2008

De Ziua Mediului, PD-L se angajează să asaneze oraşele, dar şi clasa politică

Gabriel Răsvan Toader: “Bolintin Vale va scăpa de gunoaie”

După ce a reuşit să asaneze, cel puţin parţial, clasa politică giurgiuveană, PD-L vrea să alunge şi gunoaiele menajere din judeţul Giurgiu, în ciuda opoziţiei administraţiei PSD-PNL -  a afirmat secretarul executiv al PD-L Giurgiu, Gabriel Răsvan Toader, cu prilejul Zilei Mediului. Împreună cu candidatul PD-L

Autor: Marius Popescu
data introducerii: 06-06-2008

“Decizia BEC în cazul Iepureşti este una politică”

„Decizia BEC în cazul Iepureşti nu este corectă şi ea demonstrează un anumit partizanat al judecătorilor Biroului Electoral Central”, a declarat vineri Gabriel Răsvan Toader, secretar executiv al PD-L Giurgiu, referindu-se la decizia BEC de a valida alegerile de la Iepureşti, Giurgiu, contestată de PD-L şi de o bună parte din populaţia acestei comune.

 “De  altfel, PD-L a anunţat că va contesta în instan

Autor: Marius Popescu
data introducerii: 05-06-2008

Apelul Trăncănitorilor!

Dincolo de discursul greoi şi plin de capcane gramaticale, în prima sa conferinţă de presă de după re-re-re-realgere, Lucian Iliescu a avut un aer de Naş peste toţi cei prezenţi în încăperea respectivă. Şi nu numai greutatea exprimării aducea cu celebrul Marlon Brando, ci, mai degrabă, atenţionările către cei care i-au fost contra în toată această campanie. Ei bine, acest “Capo di tutti capi” pentru grupul său de interese (din lipsă de spaţiu nu ne mai obosim să-i enumerăm pe toţi

Autor: Laurenţiu Ţintea
data introducerii: 05-06-2008

“Anulaţi alegerile de la Iepureşti!”

Alegerile de la Iepureşti, judeţul Giurgiu , trebuie anulate, pentru că frauda de acolo este multiplă şi flagrantă, iar cei care au încălcat legea trebuie sancţionaţi – a declarat Gabriel Răsvan Toader.

El a făcut aceasta declaraţie în contextul în care joi, Biroul Electoral Central (BEC) a amânat pentru vineri luarea unei decizii în privinţa scrutinului din localitatea Iepureşti, din judeţul Giurgiu. BEC a decis, miercuri, anularea scru

Autor: Marius Popescu
data introducerii: 03-06-2008

În Duminica Orbului, ochiul dracului şi-a făcut treaba

Chiar dacă nu avem rezultatele definitive, putem spune că frauda s-a comis. Existenţa listelor permanente duble, găsite în posesia reprezentanţilor PNL din secţiile de votare, maşinile din care se dădeau bani unor oameni de pe stradă, ştampilele aplicate exact pe sigla PNL, nu în chenar, cum ar fi fost normal, sunt semne că ceva necurat a fost la mijloc. Despre maşini avem imagini, şi nu n-ar fi rău ca organele abilitate să se sesizeze şi să verifice următoarele numere de înmatriculare: P 3366 PB (BG) – Alfa Romeo negru, P 0561 PM (BG) – jeep Terrano, GR 33 MNM – Dacia.

Autor: Florin Antoniu
data introducerii: 29-05-2008

Informatorii din PNL nu-şi fac treaba

Prin amabilitatea unor colegi din presa video, am primit o adresă formulată de PNL către Muntenia TV, prin care îşi exprimau curiozitatea faţă de faptul că „cei patru la funcţia de primar prezenţi la emisiune (Turnirul Candidaţilor din data de 23.05.2008 - n.n.) au dovedit, prin modul cum şi-au pregătit discursurile şi cum s-au completat reciproc, nu numai că aveau cunoştinţă despre subiectele propuse, ci avuseseră timp să-şi formuleze intervenţiile astfel încât (virgulă - n.n.) prin enunţarea unor opinii şi impresii personale să producă un cât mai mar

Autor: Zeno Arhire
data introducerii: 28-05-2008

Actele dovedesc:

"Tunuri" de zeci de milioane de euro date de primarul Iliescu !

- Taxa de pod a luat ... drumul  primarului!

- Mafia pavelelor acasă... la primar!<

Autor: De 3 X primar
data introducerii: 27-05-2008

LIBERALII GIURGIUVENI AU REALIZAT DEJA CĂ AU OPIERDUT ALEGERILE LOCALE LA NIVEL DE JUDEŢ ŞI ÎN FOARTE MULTE LOCALITĂŢI.

Vor face tot ce se poate pentru a păstra Primăria municipiului Giurgiu. Inclusiv vor frauda alegerile din municipiu.

Autor: Laurenţiu ANTON
data introducerii: 27-05-2008

„ÎN DISPERARE DE CAUZĂ, ATÂT LIBERALII CÂT ŞI SOCIAL-DEMOCRAŢII GIURGIUVENI ÎNCEARCĂ SĂ PĂCĂLEASCĂ CETĂŢENII CU SONDAJE MINCINOASE.”

Interviu cu deputatul Valentin Adrian ILIESCU, preşedintele P.D.L. Giurgiu.

Autor: A consemnat Mădălina ILIE
data introducerii: 26-05-2008

MIHAI BRAVU, o comună demnă de numele pe care îl poartă

După cum se prezintă lucrurile, de săptămâna viitoare comuna Mihai Bravu va avea un nou primar în persoana lui Gheorghe Ispas. Cel puţin asta am constatat duminică seara, pe o căldură ucigătoare şi după ce am parcurs un drum plin de gropi şi de un praf care te făceau să tânjeşti după o bucăţică de asfalt şi o gură de apă rece.

Autor: Florin Antoniu
data introducerii: 26-05-2008

Comana, comuna care şi-a ales culoarea

Duminică a avut loc pe terenul de fotbal din Comana lansarea oficială a candidatului PD-L, Aurel Enache, la postul de primar. Când intrai acolo, prima întrebare pe care ţi-o puneai era: unde o fi iarba? Gazonul era … portocaliu.

Autor: Florin Antoniu
data introducerii: 26-05-2008

Drumul mătăsii… eşarfelor portocalii

Traseul Slobozia – Malu –Vedea – Găujani se poate considera deja ca fiind „firul portocaliu” al administraţiei.

Autor: Florin Antoniu
data introducerii: 25-05-2008

Un pas mic pentru prefectul Mustăţea, un pas mare pentru fraudarea alegerilor

Buletinele de vot au un regim de tipărire aparte. Astfel, conform Legii 67/2004, numărul lor trebuie să fie egal cu numărul alegătorilor înscrişi pe listele electorale, plus un număr de 10%. La Giurgiu tipografia lucrează de zor la tipărirea buletinelor pentru ziua de 1 iunie, numai că nu există un control asupra numărului de exemplare, maşinile de tipărit neavând sisteme de contorizare adecvate. Mai mult, doar reprezentanţi ai prefecturii urmăresc acest proces. Paza tipografiei lasă de dorit, orice angajat putând scoate din incintă un n

Autor: Florin Antoniu
data introducerii: 25-05-2008

MIHAI DOBRE – VIITORUL PRIMAR DE LA MIHĂILEŞTI SUSŢINUT CU FRENEZIE DE 5.000 SUSŢINĂTORI.

În oraşul Mihăileşti a avut loc duminică, 25 mai 2008, o amplă manifestare de susţinere a candidatului Partidului Democrat Liberal, Mihai Dobre, la primăria localităţii.

Autor: Caterina ILIE.
data introducerii: 24-05-2008

Turnirul candidaţilor

Vineri seară, cu începere de la ora 20.30, postul de televiziune Muntenia a organizat o dezbatere publică, la care au fost invitaţi cei şase candidaţi la fotoliul de primar al oraşului Giurgiu. Au fost prezenţi doar patru dintre ei, în ordinea în care au fost traşi la sorţi, Mircea Gemescu - PNŢCD, Mariana Eugenia Cazacu - PRM, Gicu Iorga – PD-L, Marian Măroiu – PSD, toţi secondaţi de câte şase consilieri. Dacă despre Cosmin Georgescu nu ştim mai nimic, lipsa lui se poate explica printr-o bruscă trezire la realitate, despre Lucian Iliescu sunt zvonuri că ar fi fost văzut
Autor: Florin Antoniu

data introducerii: 23-05-2008

LUI LUCIAN ILIESCU ÎI ESTE FRICĂ DE O DEZBATERE TELEVIZATĂ CU CONTRACANDIDAŢII SĂI: GICU IORGA ŞI MARIAN MĂROIU.

Invitat să participe la o dezbatere televizată la MUNTENIA TV Giurgiu, candidatul P.N.L. la Primărie, actualul primar Lucian Iliescu nu a participat la emisiune. A refuzat să participe. Nu a comunicat niciun motiv. Vi-l spunem noi pe cel adevărat. ÎI ESTE FRICĂ DE O CONFRUNTARE TELEVIZATĂ CU PRINCIPALII CONTRACANDIDAŢI.

Autor: Gheorghe BIŢĂ
data introducerii: 23-05-2008

NU ŢI-E RUŞINE, DOMNULE PRIMAR PĂTRĂŞESCU ?

În urmă cu aproape două săptămâni, mai multe agresiuni fizice au aruncat judeţul Giurgiu în atenţia tuturor românilor pentru modul bestial, primitiv cum unii candidaţii îşi apără şansele la Primărie. Cu toate acestea, unii dintre autorii morali ai acestor acte comise cu bestialitate au neruşinarea să nu-şi recunoască faptele şi să facă declaraţii publice mincinoase. Unul dintre aceşti troglodiţi ai politicii giurgiuvene este actualul primar-samsar de pământuri al comunei Bucşani, Radu Pătrăşescu, care, văzând poza victimei bătute cu bestialitate de una din gorilele lui – un om apropiat po#

Autor: Laurenţiu ANTON
data introducerii: 22-05-2008

SCRISOARE CĂTRE POSTUL DE TELEVIZIUNE „REALITATEA TV”

La noi în municipiul Giurgiu nu există niciun fel de dezbatere publică între candidaţii partidelor politice pentru alegerea noului primar de Giurgiu, actualul primar Lucian Iliescu refuzând orice dezbatere publică cu adversarii săi la cele două televiziuni locale DIVA TV (aparţinând P.N.L.-ului) şi MUNTENIA TV (aparţinând P.S.D.-ului). Motiv pentru care vă solicităm introducerea în seria dezbaterilor de la MECIUL SERII din ultima săptămână de campanie electorală a unor meciuri Lucian Iliescu (P.N.L.) – Gicu Iorga (P.D.L.) şi Lucian Iliescu (P.N.L.) – Marian Măroiu (P.S.D.).

Autor: UN GRUP DE CETĂŢENI DIN GIURGIU
data introducerii: 21-05-2008

Penelistul Dumitru Beianu cercetat PENAL pentru înşelăciune

Faptul că Lucian Iliescu nu a citit Biblia nu este un fapt în măsură să ne mire, atâta vreme cât, pe biroul său, tronează dracu’ ştie ce congres al PCR. Dar să nu fi auzit de pilda cu paiul din ochiul celuilalt şi bârna din ochiul tău, nu ne vine să credem, cu atât mai mult cu cât, în urmă cu vreo lună Dan Victor Niţulescu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, a menţionat-o într-o conferinţă de presă, fiind preluată de întreaga media locală.

Autor: Facsimila publică
data introducerii: 21-05-2008

SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE GIURGIUVENI.

Candidatul P.D.L. la preşedinţia Consiliului judeţean Giurgiu – inginer Dan Victor Radu Niţulescu – se adresează cetăţenilor judeţului Giurgiu.

Autor: Ing. Dan Victor Radu Niţulescu
data introducerii: 20-05-2008

“După ieşirea PD de la guvernare, România a fost condusă de către PSD”

După ieşirea PD de la guvernare, la începutul lui 2007, România a fost practic condusă de PSD, prin manipularea guvernului minoritar al PNL -  a declarat luni Gabriel Răsvan Toader, secretar executiv al PD-L Giurgiu.

Autor: Romeo Mocanu
data introducerii: 19-05-2008

FEMEIA ÎN POLITICĂ: DEZIDERAT SAU CERTITUDINE

Îmi face plăcere să afirm că Patriarhatul nu mai există, că emanciparea femeii a depăşit cu mult jumătatea distanţei dintre deziderat şi certitudine şi că sper din tot sufletul ca acest proces de promovare a femeii să continue.

Autor: Mărioara Velicu
data introducerii: 19-05-2008

SONDAJELE DE OPINIE DIN JUDEŢ PENTRU ALEGERILE LOCALE CONFIRMĂ EVOLUŢII ÎN OPŢIUNILE DE VOT ALE GIURGIUVENILOR.

Partidele serioase fac politică profesionist. Fac sondaje pentru a-şi elabora acţiunea politică pe baza aspiraţiilor cetăţenilor. Alţii, în disperare de cauză, încearcă să manipuleze opinia publică. Lucru pe care teoria politică îl confirmă pe deplin.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 16-05-2008

PD-L respinge campania electorală a “pistolarilor” PSD

Gabriel Răsvan Toader: “Tulburările din Giurgiu sunt ultimele zvâcniri ale administraţiei corupte şi violente PNL-PSD.”

Autor: Romeo Mocanu
data introducerii: 13-05-2008

PRIMARUL LUCIAN ILIESCU AGRESEAZĂ CU BRUTALITATE TINERII PEDELIŞTI.

În timp ce oamenii lui lipesc afişe pe stâlpii de electricitate, lucru interzis reprezentanţilor celorlalte partide, Lucian Iliescu agresează un tânăr de 19 ani, militatnt al Partidului democrat Liberal.

Autor: Florin ANTONIU
Pagina curenta :

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA