Pagina 81 ~ Politic

Pagina 81 ~ Articole din categoria Politic

data introducerii: 12-04-2008

BEIANU AR VREA SĂ SE RETRAGĂ DIN COMPETIŢIE DAR NU ARE CINE ÎL ÎNLOCUI.

Pe fondul ultimelor evenimente politice (atacul mediatic concentrat asupra sa din partea liderilor P.S.D., plecarea sau posibila plecare a unor primari P.N.L. în ultima clipă la P.S.D. sau P.D.L., spectrul ameninţător al înfrângerii în alegeri, certurile între liderii centrali ai partidului) l-au determinat pe Dumitru Beianu – candidatul P.N.L. la preşedinţia Consuiliului judeţean Giurgiu să bată în retragere şi să solicite înlocuirea sa din postul de candidat. Cu cine ?

Autor: Gheorghe BIŢĂ
data introducerii: 08-04-2008

O FEMEIE SPIRT.

Energică, foarte muncitoare, pricepută, fermă dar şi înţelegătoare când trebuie, Maria Ionică – Mia cum o ştie toată lumea din Grădinari, Bolintin Deal şi Vale – a lăsat liniştea unei familii împlinite şi a unei gospodării adevărate pentru a face mai mult pentru comunitatea ei. Vrea să ajungă primar la Grădinari.

Autor: Mădălina ILIESCU
data introducerii: 07-04-2008

LA P.D.L GIURGIU LUCRURILE SUNT CLARE: GICU IORGA CANDIDAT LA PRIMĂRIE, DAN NIŢULESCU LA PREŞEDINŢIA CONSILIULUI JUDEŢEAN.

Biroul Permanent Naţional al Partidului Democrat Liberal a validat candidaturile din 36 de judeţe pentru primăriile reşedinţă de judeţ şi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

Autor: Mădălina ILIESCU
data introducerii: 06-04-2008

VALENTIN ADRIAN ILIESCU: „NOMINALIZAREA DOMNULUI DAN NIŢULESCU PENTRU PREŞEDINŢIA CONSILIULUI JUDEŢEAN DIN PARTEA P.D.L. – O MUTARE DE SUCCES !”

Preşedintele Partidului Democrat Liberal Giurgiu este foarte mulţumit de deciziile partidului şi spune că acestea vor conduce la câştigarea alegerilor locale cu un rezultat senzaţional.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 02-04-2008

PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL GIURGIU A DECIS: DAN VICTOR NIŢULESCU ESTE CANDIDATUL SĂU LA PREŞEDINŢIA CONSILIULUI JUDEŢEAN.

Reunit în două şedinţe în această săptămână, luni şi miercuri, Biroul Permanent Judeţean al P.D.-L. a stabilit candidatul acestui partid la preşedinţia Consiliului judeţean Giurgiu: Dan Victor Niţulescu.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 02-04-2008

A ÎNCEPUT SUMMITUL NATO DE LA BUCUREŞTI.

Astăzi se dă startul celui mai important eveniment găzduit vreodată de România - summitul NATO - considerat istoric atât pentru ţara noastră cât şi pentru organizaţia nord-atlantică. Evenimentul reuneşte 24 de şefi de stat şi 26 de prim-miniştri, precum şi alti demnitari sau oficiali ai NATO.

Autor: Mădălina ILIESCU
data introducerii: 02-04-2008

CLEJANI DE LA NIDELEA.

Există un personaj în politica giurgiuveană, nou şi, totodată, extrem de pervers. Mai pervers decât mulţi politicieni cu vechime. În 7 zile s-a plimbat prin 4 partide. Un gest de luat în seamă chiar şi pentru „Cartea Recordurilor”. Este vorba despre Clejani de la Nidelea.

Autor: Gheorghe BIŢĂ
data introducerii: 31-03-2008

„ESTE EXCLUSĂ O COLABORARE CU P.N.L. DUPĂ ALEGERILE LOCALE !”, AFIRMĂ DEPUTATUL P.D.L. VALENTIN ADRIAN ILIESCU.

După ce în urmă cu trei zile, liderii P.S.D. Giurgiu afirmau că exclud o colaborare postelectorală cu P.N.L. Giurgiu, şi liderul judeţean al Partidului Democrat Liberal, deputatul Valentin Adrian Iliescu, respinge ideea unei colaborări cu liberalii giurgiuveni.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 31-03-2008

PREŞEDINTELE TRAIAN BĂSESCU LA TVR: „NU VOI ÎNGENUNCHEA ÎN FAŢA RUSIEI !”

Prezent la o emisiune a Televiziunii Naţionale, cu două zile înaintea începerii summit-ului NATO de la Bucureşti preşedintele României Traian Băsescu a explicat cu toată fermitatea verticalitatea politicii României faţă de vecinii de la Răsărit.

Autor: Gheorghe BIŢĂ
data introducerii: 29-03-2008

P.S.D. GIURGIU NU VREA ALIANŢĂ CU P.N.L.

Prin vocea liderilor P.S.D. giurgiuveni, social-democraţii sunt mai interesaţi de o alianţă postelectorală cu P.D.L. Giurgiu.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 31-03-2008

„VOM CÂŞTIGA ALEGERILE LOCALE. DIN 3 MOTIVE: AVEM CANDIDAŢI FOARTE BUNI, NU AVEM RESPONSABILITATEA DEZASTRULUI DIN JUDEŢ DIN ULTIMII 18 ANI ŞI AVEM CURAJUL SĂ MERGEM SĂ NE ÎNTÂLNIM CU CETĂŢENII !”

Interviu cu deputatul Valentin Adrian Iliescu, preşedintele Organizaţiei judeţene Giurgiu a Partidului Democrat Liberal.

Autor: Mădălina ILIE
data introducerii: 26-03-2008

NEA NELU COTROCELU VREA SĂ SE FACA ... PRIMAR GENERAL LA BUCUREŞTI.

Ion Iliescu reuşeşte a nu ştiu câta oara să provoace frământare în Partidul Social Democrat. Nemulţumit de candidatura lui Vanghelie la Primăria Capitalei, convins că Oprescu nu va fi susţinut de Organizaţia de Bucureşti, nea Nelu a găsit soluţia salvatoare. Se sacrifică pentru partid şi candidează la ... Primăria Capitalei.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 22-03-2008

Elena Udrea şi Cristian Boureanu - oaspeţi de marcă în judeţul Giurgiu.

Organizaţia Judeţeană Giurgiu a Partidului Democrat Liberal are sâmbătă, 22 martie 2008, doi invitaţi importanţi: doi tineri politicieni cu mare notorietate şi cu mare trecere la cetăţeni: Elena Udrea şi Cristian Boureanu.

data introducerii: 22-03-2008

Mos Teaca

Mos Teaca a trecut si pe la noi. Nu e bun de nimic, fluiera marsuri funebre si isi scrie memoriile, pe care nu le va citi nimeni.

data introducerii: 21-03-2008

Comana, locul unde oamenii sunt hotărâţi să scape de primar: Viceprimar Aurel Enache: “Din păcate pentru localitatea noastră, primarul Dumitru Tudor nu a făcut nimic în toţi aceşti ani”

Pentru cei care cunosc comuna Comana doar prin prisma importanţei Parcului Naţional, al renumitei Mănăstiri şi a pădurii răcoroase din zonă, faptul că în această localitate nu s-a făcut mai nimic timp de aproape 4 ani poate să-i surprindă. Şi pe bună dreptate s-ar putea întreba: Cum este posibil când ai atâtea frumuseţi în localitatea, comuna să arate în asemenea hal, cu drumuri sparte şi pline de gropi, cu oamenii mâhniţi de faptul că alegerile pentru Primărie se ţin atât de rar, din 4 în 4 ani, şi nu pot face nimic pentru a-l schimba pe actualul primar.

data introducerii: 21-03-2008

Avocaţii, notarii şi consilierii juridici cu experienţă vor putea intra în magistratură fără concurs

Avocaţii, consilierii juridici, notarii şi profesorii universitari de specialitate juridică vor putea intra în magistratură, fără concurs, cu condiţia de a avea o vechime de cel puţin zece ani, au decis, ieri, senatorii.

data introducerii: 21-03-2008

Gicu Iorga, candidatul PD-L la Primăria Giurgiu: “Cererea noastră adresată Primăriei Giurgiu de a amplasa trei puncte de strângere de semnături pe domeniul public – la intrare în Piaţa Centrală, în parcul Mihai Viteazul

Joia trecută, în cadrul conferinţei de presă săptămânale a Partidului Democrat – Liberal Giurgiu, domnul Gicu Iorga, purtător de cuvânt şi candidatul PD-L la funcţia de primar al municipiului a oferint reprezentanţilor presei giurgiuvene câteva informaţii extrem de utile, care reliefează un tablou real al oraşului Giurgiu.

Autor: Marian Turtă
data introducerii: 21-03-2008

Răsvan Toader face parte dintre cei cărora le pasă…

Ca există şi politicieni cărora le pasă şi care în mod activ promovează interesele judeţului nostru în interiorul graniţelor ţării şi chiar în afara lor, este deja un fapt care ne este dovedit în fiecare zi.

data introducerii: 21-03-2008

Aflat in vizita in Bosnia, Traian Basescu a discutat cu militarii romani din tabara de la Butmir

Aflat în vizită oficială în Bosnia-Herţegovina, preşedintele Traian Băsescu nu a scăpat ocazia de se întâlni cu militarii români aflaţi într-o misiune de menţinerea păcii în regiunea Balcanilor de Vest. Este vorba despre cei 56 de ofiţeri din tabăra de la Butimir - Sarajevo.

data introducerii: 20-03-2008

CLANUL PAUNESCU DE IEPURESTI A LUAT IN GAZDA PESTE 150 DE PERSOANE

Mare disperare in clanul Paunescu de la Iepuresti. Previzibila pierdere a alegerilor locale duce la acte ilegale ale primarului Paunescu care introduce in spatiu fara indeplinirea conditiilor legale peste 150 de persoane. Pentru a-l vota pe 1 iunie 2008.

Autor: Gheorghe BITA
data introducerii: 20-03-2008

PDL GIURGIU ANUNŢĂ SÂMBĂTĂ, 29 MARTIE 2008, CANDIDATUL LA PREŞEDINŢIA CONSILIULUI JUDEŢEAN GIURGIU

PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL GIURGIU VA ANUNŢA SĂPTĂMÂNA VIITOARE SÂMBĂTĂ, 29 MARTIE 2008, CANDIDATUL LA PREŞEDINŢIA CONSILIULUI JUDEŢEAN GIURGIU ŞI LISTA VIITORILOR CONSILIERI JUDEŢENI.

Autor: Conferinţa de presă a PDL Giurgiu, 20 martie 2008
data introducerii: 20-03-2008

PDL GIURGIU PROPUNE RESPECTAREA VOINŢEI ELECTORATULUI

PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL GIURGIU VA PROPUNE TUTUROR FORMAŢIUNILOR POLITICE DIN JUDEŢUL GIURGIU UN PROTOCOL POLITIC DE RESPECTARE A VOINŢEI ELECTORATULUI ŞI A NEVOILOR OBIECTIVE DE DEZVOLTARE ŞI MODERNIZARE A LOCALITĂŢILOR JUDEŢULUI.

Autor: Conferinţa de presă a PDL Giurgiu, 20 martie 2008
data introducerii: 20-03-2008

PDL GIURGIU ÎN SPRIJINUL AGRICULTURII

PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL GIURGIU INTERVINE ÎN SPRIJINUL AGRICULTURII Şi, IMPLICIT, A CONSUMATORULUI ROMÂN.

Autor: Conferinţa de presă a PDL Giurgiu, 20 martie 2008
data introducerii: 18-03-2008

Declaratie Valentin Iliescu (P.D.L.): “Daca Doamna Mona Musca ar dori sa revina in politica, organizatia P.D.L. Giurgiu ar fi foarte onorata sa-i propuna sa candideze la parlament intr-un colegiu uninominal din judetul nostru pentru P.D.L.”

Deputatul Valentin Adrian Iliescu, presedintele P.D.L. Giurgiu, ne-a declarat:”Am aflat cu multa bucurie vestea ca ar fi posibil ca doamna Mona Musca ar putea reveni in politica romaneasca odata cu introducerea votului uninominal pentru Parlament.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 18-03-2008

S-a dat verde de la Centru pentru alianţe P.N.L.- P.S.D. în judeţe

Conducerile centrale ale P.N.L. şi P.S.D. au dat „undă verde” organizaţiilor judeţene să colaboreze între ele şi chiar să facă protocoale de colaborare pentru alegerile locale. Respectiv pentru a crea majorităţi în consiliile judeţene, locale, pentru alegerea primarilor în turul II şi pentru alegerea viceprimarilor şi vicepreşedinţilor de consilii judeţene.

Autor: Caterina ILIE
Pagina curenta :

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA