Pagina 3 ~ Interviu/Eveniment

Pagina 3 ~ Articole din categoria Interviu/Eveniment

data introducerii: 25-05-2009

RAZVAN MURGEANU INSOTIT DE BOGDAN CANTARAGIU SI STAFF-UL PDL AU PARTICIPAT LA ZILELE COMUNEI GHIMPATI

Ministrul secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Razvan Murgeanu a participat duminica la Zilele comunei Ghimpati. Domnia sa a fost insotit de deputatul Bogdan Cantaragiu, presedintele PD-L Giurgiu, un vechi si apropiat colaborator al acestuia, de deputatul Victor Boiangiu, de candidatul PD-L pentru Parlamentul European, Constantin Dumitru - "giurgiuveanul nostru pentru Bruxelles" -, de directori de institutii, primari din zona si intreg staff-ul PD-L venit sa se bucure alaturi de edilul tef din Ghimpati si de locuitorii veniti cu mic cu mare la eveniment.

Autor: I. Deac
data introducerii: 22-05-2009

GHEORGHE POGEA: SANSELE DE DEZVOLTARE ALE JUDETULUI GIURGIU SUNT PROIECTELE

La invitatia deputatului PD-L Bogdan Cantaragiu, ministrul finantelor, Gheorghe Pogea s-a aflat duminica in localitatea Comana unde a participat la manifestarile prilejuite de "Sarbatoarea Bujorului". Ministrul a fost intampinat in centrul localitatii de primarul Aurel Enache, deputatul PD-L Victor Boiangiu si de cei doi subprefecti de Giurgiu, Norut Stanisteanu si Daniel Fita. Dupa dezvelirea unei placi cu harta zonei Comana, ministrul a vizitat Manastirea Comana, apoi s-a deplasat in padurea Vlad Tepes unde avea loc o serbare campeneasca. Intre brieffingul de presa si intalnirile avute cu cetatenii, reporterii nostri au reusit sa obtina de la ministrul Pogea un interviu in exclusivitate pentru Giurgiu News:

Autor: Ioana Stahl
data introducerii: 20-05-2009

BOGDAN CANTARAGIU: „CINE CREDE IN PROIECTE SA VINA ALATURI DE NOI!”

Deputatul Bogdan Cantaragiu conduce doar de cateva luni organizatia judeteana a PD-L Giurgiu. Timp in care a reusit sa-si faca prieteni, dar si dusmani. Prietenii sunt cei care apreciaza eforturile liderului PD-L pentru dezvoltarea judetului. Dusmanii sunt cei care cred ca doar un om de-al locului ar putea face ceva pentru comunitatea locala, desi practica a demonstrat ca de 20 de ani, chiar si cu „oameni ai locului”, Giurgiu a regresat din toate punctele de vedere.

Intrebarile noastre si raspunsurile transante ale tanarului lider democrat-liberal sunt publicate i

Autor: Ion Diaconescu
data introducerii: 13-05-2009

DOAMNA MINISTRU ELENA UDREA VINE DUMINICA LA "SARBATOAREA BUJORULUI".

La invitatia presedintelui Organizatiei P.D.L. Giurgiu, deputatul Bogdan Cantaragiu si a primarului comunei Comana, doamna ministru Elena Udrea va participa la manifestarile prilejuite de "Sarbatoarea bujorului" de duminica, 17 mai 2009. 

Autor: Laurentiu ANTON
data introducerii: 11-05-2009

PD-L VA CASTIGA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE LA GIURGIU - Interviu cu Mihai Dobre, prim vicepresedintele PD-L Giurgiu

"Nu ma deranjeaza faptul ca avem un presedinte "negiurgiuvean" si vreau sa va spun ca PD Giurgiu, si mai tarziu PD-L a avut numai presedinti care nu au fost din judet. Unii dintre ei si-au facut datoria, altii si-au urmarit doar interesele... "

Autor: Ion Diaconescu
data introducerii: 08-05-2009

PD-L GIURGIU, ORGANIZARE SI STABILITATE

Interviu cu presedintele Organizatiei Municipale a PD-L Giurgiu, dep. Victor Boiangiu

"Vom fi sinceri cu electoratul, le vom arata oamenilor realitatea si sunt convins ca vom obtine un scor bun. Nu facem estimari ultraoptimiste, ci le lasam pe seama carcotasilor de serviciu... Noi venim cu candidati seriosi, oameni de anvergura care nu pot fi contestati. Nu avem inca un target comunicat de la centru, insa ne-am propus un numar de cel putin 6.000 de voturi pentru municipiul Giurgiu".

Autor: Ion Diaconescu
data introducerii: 06-05-2009

TUDOR TANASESCU - SOLUTIA ECHILIBRATA A PSD - Interviu cu prefectul judetului Giurgiu

Dupa mai bine de patru luni de interimat la Prefectura, in sfarsit, giurgiuvenii au vazut iesind fum alb pe cosul Institutiei Prefectului. Liderii PSD l-au uns in functie, contrar asteptarilor si zvonurilor, pe Tudor Tanasescu.

Autor: Ion Diaconescu
data introducerii: 05-05-2009

"ILIESCU NU PLEACA DEOCAMDATA DE LA P.N.L. !"

"Daca ar accepta sa treaca la P.D.L. sau P.S.D. Giurgiu, in secunda doi, ar fi presedintele acelei organizatii !"

Autor: Laurentiu ANTON
data introducerii: 19-04-2009

INTERVIU IN SFANTA ZI DE PASTI.

Speram ca in fiecare duminica si in fiecare zi de sarbatoare sa aducem prin interviurile noastre cate o personalitate a vietii publice giurgiuvene. Dar si la nivel national.

Autor: Caterina ILIE & Laurentiu ANTON
data introducerii: 18-04-2009

E NOAPTEA INVIERII !

Si de va fi sa vina Isus

Din ceruri inapoi la noi,

E semn c-a inviat credinta

C-a inviat cei bun in noi.

Paste fericit !

Autor: Valentin Adrian ILIESCU
data introducerii: 15-04-2009

PREMIERUL EMIL BOC IN FATA CONDUCERII PARLAMENTULUI.

GIURGIU NEWS prezinta in integralitate principalele teme prezentate de primul-ministru al Romaniei, domnul Emil Boc, in fata conducerilor reunite ale celor doua camere ale Parlamentului Romaniei in privinta imprumutului extern contractat de Romania.

Autor: Madalina ILIESCU
data introducerii: 13-04-2009

ELENA UDREA ENTUZIASMATA DE ... COMANA.

Liderii P.D.L. giurgiuveni i-au oferit o foarte mare si placuta surpriza doamnei munistru Elena Udrea, cu vizita la Comana.

Autor: Madalina ILIE
data introducerii: 02-04-2009

"AM PLECAT DE LA P.D.L. GIURGIU. NU MA MAI INTORC !"

Valentin Adrian Iliescu pune capat speculatiilor politice aparute pe tema reintoarcerii la Giurgiu. Speculatii facute inclusiv in ziarul nostru.

Autor: Caterina ILIE
data introducerii: 24-03-2009

INTERVIU CU IONUT DOLANESCU. IN EXCLUSIVITATE PENTRU "GIURGIU NEWS".

Redifuzam un interviu luat in 10 decembrie 2007 interpretului Ionut Dolanescu (in exclusivitate pentru "GIURGIU NEWS"), prilej exceptional de a face referire la genialii sai parinti: Maria Ciobanu si Ion Dolanescu, ultimul, recent si tragic plecat dintre noi.

Autor: Madalina ILIESCU
data introducerii: 26-02-2009

OCHII PLANSI CER SA SE FACA DREPTATE (LUMINA). EPISODUL 2.

Va informam in episodul trecut despre cazul cadavrului gasit pe cosul casei unei persoane extrem de controversate din Bolintin Vale. Dupa ce statuse acolo mai bine de trei luni.

Autor: Caterina ILIE & Laurentiu ANTON
data introducerii: 25-02-2009

"LE MULTUMESC GIURGIUVENILOR. AU O CONTRIBUTIE IMPORTANTA IN NUMIREA MEA CA SECRETAR DE STAT."

Ne-a declarat proaspatul secretar de stat Valentin Adrian Iliescu.

Autor: Gheorghe BITA
data introducerii: 23-02-2009

OCHII PLANSI CER SA SE FACA DREPTATE (LUMINA). EPISODUL 1.

Sunteti parinti ? Ati facut sacrificii ca fiul sau fiica Dumneavoastra sa ajunga cineva in viata ? Cum ati reactiona daca ati afla ca persoana pentru care ati facut orice sacrificiu, a murit in conditii extrem de suspecte, iar Politia Romana nu face nimic pentru aflarea adevarului ? Ba chiar schimba, in mod regretabil, documente in dosar si comite grave erori in instrumentarea cazului ?

Autor: Caterina ILIE & Laurenţiu ANTON
data introducerii: 20-02-2009

SENZATIONAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!! CINE SI DE CE INCEARCA ASCUNDEREA ADEVARULUI ?

Va informam in urma cu aproape 3 luni despre cadavrul unui tanar gasit pe cosul casei unei persoane din Bolintin Vale in vara anului trecut. Asteptam ca Politia Judetului Giurgiu sa faca lumina in acest caz. Nu numai ca nu a facut-o, mai mult decat atat, incearca sa ascunda adevarul.

Autor: Laurentiu ANTON
data introducerii: 01-02-2009

ULTIMUL INTERVIU (PARTEA A III-A, ULTIMA)

Difuzam ultima parte a interviului cu Valentin Adrian ILIESCu, fostul presedinte al Partidului Democrat Liberal Giurgiu).

Autor: Caterina ILIE & Laurenţiu ANTON
data introducerii: 22-01-2009

ULTIMUL INTERVIU (PARTEA A II-A)

Continuăm să vă prezentăm o bună parte din interviul oferit în exclusivitate pentru GIURGIU NEWS de Valentin Adrian Iliescu. PARTEA A III-A A INTERVIULUI VA FI POSTATĂ PE SITE ÎN ACEASTĂ SEARĂ.

Autor: Caterina ILIE & Laurenţiu ANTON
data introducerii: 21-01-2009

ULTIMUL INTERVIU (PARTEA I).

Cu mare greutate, am reuşit să obţinem un interviu cu fostul deputat Valentin Adrian Iliescu, fost preşedinte al P.D.L. Giurgiu, pe care, pentru coerenţă a temelor abordate l-am împărţit în mai multe părţi. CONTINUAREA INTERVIULUI ÎN ACEASTĂ SEARĂ.

Autor: Caterina ILIE & Laurenţiu ANTON
data introducerii: 20-01-2009

ULTIMUL INTERVIU.

În această seară, publicaţia noastră va afişa pe site un interviu cu fostul deputat Valentin Adrian Iliescu. Pe care cu foarte mare greutate a acceptat să-l dea publicaţiei noastre, spunându-ne că este ultimul şi ne cere insistent să nu-i mai pomenim numele în articolele noastre viitoare.

Autor: Caterina ILIE & Laurenţiu ANTON
data introducerii: 23-07-2008

Grecia, venim!

Ca orice român care are dreptul la o vacanţă, după un an de muncă pe salariile pe care le ştim cu toţii, m-am tot gândit pe unde să-mi lenevesc corpul şi creierul, atât cât e el, preţ de o săptămână. Cum litoralul nostru plin de alge şi manele n-o să-mi mai vadă bronzul prea curând, am zis să văd cum stă treaba pe la greci, că de auzit am auzit multe, şi numai de bine.

Autor: Florin Antoniu
data introducerii: 19-05-2008

INTERVIU CU VIITORUL PRIMAR AL ORAŞULUI GIURGIU

GICU IORGA: PRIMĂRIA ESTE INSTITUŢIA CARE ÎL REPREZINTĂ PE CETĂŢEAN ŞI SE AFLĂ ÎN SLUJBA LUI

Autor: A consemnat Florin Antoniu
data introducerii: 03-05-2008

TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM COPIII ACASĂ

Sunt sigur că nici un efort nu este prea mare şi că merită făcut, pentru a le oferi copiilor noştri şansa de a se realiza şi împlini aici, în Giurgiu.

Autor: A consemnat Florin Antoniu
Pagina curenta :
Pagina : 1 2 3 4

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA