Pagina 4 ~ Interviu/Eveniment

Pagina 4 ~ Articole din categoria Interviu/Eveniment

data introducerii: 30-04-2008

LA SOLICITAREA CONSILIULUI LOCAL ŞI A PRIMĂRIEI GIURGIU, PE BANI PUBLICI, ANDA ADAM LE-A OFERIT GIURGIUVENILOR „PUNANI”.

Cu prilejul zilelor oraşului Giurgiu, manifestare pe bani publici confiscată de primarul liberal Lucian Iliescu, invitata de „mare prestanţă” Anda Adam, a cântat pe scena amenajată în apropierea Prefecturii, cel mai recent şlagăr al său „Punani”.

Autor: Florin ANTONIU
data introducerii: 29-04-2008

ZIUA VETERANILOR DE RĂZBOI.

Instituită în anul 1902 de către Regele Carol, Ziua Veteranilor a reînceput a fi marcată pe data de 29 aprilie, printr-o lege dată în 2007.

Autor: Florin ANTONIU
data introducerii: 26-04-2008

LA CEAS DE ALEASĂ SĂRBĂTOARE CREŞTINEASCĂ DESPRE PREA SFINŢITUL DR. AMBROZIE.

În ziua de 20 aprilie 2008, în Postul Mare al Sfintelor Paşti, Prea Sfinţitul Dr. Ambrozie, Episcopul Giurgiului, a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani. Acum, în zi de aleasă sărbătoare, alături de imnul triumfului creştin „HRISTOS A ÎNVIAT !”, îi adresăm din toată inima urările noastre cele mai sincere de sănătate, viaţă lungă şi fericită, pace şi întru toate bună sporire.

Autor: Mădălina ILIESCU
data introducerii: 26-04-2008

ÎNVIEREA DOMNULUI.

Prin suferinţa şi moartea Mântuitorului ne bucurăm de Înviere; prin Înviere ne bucurăm şi triumfăm în triumful lui Hristos, ca triumf al nostru. El a murit pentru noi şi a triumfat pentru noi. În Moartea Lui stă mântuirea noastră, în Invierea Lui stă biruinţa noastră.

Autor: Mădălina ILIESCU
data introducerii: 25-04-2008

URARE DE SFINTELE PAŞTI.

Hristos a înviat !

data introducerii: 21-04-2008

MOARTEA UNEI SPERANŢE.

Duminică s-a stins din viaţă, la Paris, Monica Lovinescu, cea care, de la microfonul Europei Libere, a fost un reper moral pentru români. Fiica criticului literar Eugen Lovinescu, s-a născut pe 19 noiembrie 1923 la Bucureşti. A fost licenţiată a Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti.

Autor: Florin ANTONIU
data introducerii: 21-04-2008

D’AIA TREBUIE SĂ FIE EL PRIMAR

Duminica Floriilor a fost un prilej de sărbătoare pentru locuitorii comunei Daia. Ca mai în toate localităţile populate de ortodocşi. Numai că aici a fost o ocazie specială. Candidatul PD-L la primărie poartă numele de Florea. Motiv suficient pentru ca prietenii, simpatizanţii şi oamenii cărora le-a câştigat respectul să se adune, cu mic cu mare, pentru a-i cânta „La mulţi ani !”. L-am abordat, aşadar pe Florea Mareş pentru a pricepe cărui fapt i se datorează o asemenea simpatie.

Autor: A consemnat Florin Antoniu
data introducerii: 20-04-2008

BURSA BÂRFELOR MONDENE: SIMONA PĂTRULEASA A VRUT SĂ-ŞI TAIE VENELE IAR ANDREEA BĂLAN A CĂZUT ÎN CAP.

Ce mai scriu ziarele de scandal despre vedetele noastre.

Autor: Selecţie realizată de Mădălina ILIE.
data introducerii: 17-04-2008

A REVENIT PRIMĂVARA. DE FLORII VA FI VREME EXTRAORDINARĂ.

Veşti bune de la meteorologi: de joi, vremea se încălzeşte semnificativ. Asta datorită avansului unui aer mai cald deasupra ţării noastre, dar şi pentru că soarele va fi destul de generos. Este adevărat că nu lipsesc nici ploile, dar vor fi slabe şi trecatoare şi vor cădea pe arii restrânse.

Autor: Mădălina ILIE
data introducerii: 27-03-2008

A FOST ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE.

Pe 25 martie s-a serbat Ziua Poliţiei Române. Prilej de a-i saluta şi de ale ura tuturor poliţiştilor giurgiuveni, sănătate multă, putere de muncă şi la cât mai multe cazuri rezolvate în folosul siguranţei cetăţenilor.

data introducerii: 27-03-2008

A MURIT GEORGE PRUTEANU.

Joi seara a încetat din viaţă cunoscutul lingvist, om politic şi de televiziune George Pruteanu. Împlinise în decembrie 60 de ani. Decesul a survenit în urma unui infarct miocardic.

Autor: Laurenţiu ANTON
data introducerii: 26-03-2008

INTERVIU CU DEPUTATUL CRISTIAN BOUREANU, VICEPREŞEDINTE AL PARTIDULUI DEMOCRAT LIBERAL, DESPRE COLABORAREA P.S.D.-P.N.L.

Deputatul democrat liberal Cristian Boureanu, unul din tinerii politicieni de succes şi de anvergură ai noii generaţii a avut deosebita amabilitate de a ne exprima gândurile sale despre colaborarea P.S.D.-P.N.L.

Autor: Raluca DAN
data introducerii: 23-03-2008

PRIORITATEA MEA ESTE SCOALA. PENTRU CA DE PROFESORI SI COPII DEPINDE PREZENTUL SI VIITORUL COMUNEI.

Interviu cu domnul Stefan NITA, presedintele P.D.L. Vanatorii Mici si candidatul acestei formatiuni politice la primarie la alegerile din 1 iunie 2008.

Autor: Gheorghe BITA
data introducerii: 12-03-2008

Interviu cu doamna Anca Alecsandra – „Marea doamnă a teatrului giurgiuvean”

Despre d-na Anca Alecsandra superlativele sunt deja epuizate. I s-a spus "marea doamna a teatrului giurgiuvean" (romanesc), se stie ca a primit titlul de cetatean de onoare al orasului nostru, s-a scris de nenumarate ori ca a castigat premii nationale la diverse festivaluri de gen, ca a incantat cu prezenta domniei sale scene din Belgrad sau New York, Chisinau sau Vidin, ca, in sfarsit, este probabil punctul de reper al Valahului.

Autor: Giulia IONESCU
data introducerii: 19-02-2008

FEMEI DE SUCCES: Astazi, doamna Elena Udrea cu un interviu in exclusivitate pentru cititorii publicatiei GIURGIU NEWS.

"Cred in ceea ce fac"

Reporter: Deschidem o noua rubrica - FEMEI DE SUCCES - avand ca prima persoana invitata o doamna foarte frumoasa, inteligenta, ambitioasa, luptatoare si care a reusit intr-un timp foarte scurt o ascensiune politica fulgeratoare: doamna Elena Udrea. Care ne-a oferit un interviu in exclusivitate. Ce ne puteti spune despre Dumneavoastra astfel incat sa sintetizati, in putine cuvinte, atuu-urile care v-au ajutat sa va impuneti in fata atator barbati ?

Autor: Madalina Iliescu
data introducerii: 15-02-2008

Biroul Permanent Naţional - 11 februarie 2008

THEODOR STOLOJAN: “Guvernul Tăriceanu II continuă să aibă o guvernare neeficientă, o guvernare care ridică serioase probleme României atât pe plan intern, cât şi pe plan extern, cu sprijinul direct al PSD”

data introducerii: 03-02-2008

Interviu cu deputatul P.D.L. Valentin Adrian Iliescu:„VIN CELE MAI IMPORTANTE 6 LUNI DIN VIAŢA POLITICĂ A ROMÂNIEI !”

Reporter: Aţi fost la acest final de săptămână, la Poiana Braşov, la o importantă reuniune de partid. Ce s-a discutat acolo ? Deputat Valentin Adrian Iliescu: Sâmbătă s-a desfăşurat reuniunea Biroului Permanent Lărgit a Partidului Democrat Liberal cu participarea tuturor parlamentarilor noştri. La această reuniune a fost prezent şi domnul deputat Dragoş Ujeniuc.

Autor: Mădălina Ilie
Pagina curenta :
Pagina : 1 2 3 4

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA