Pagina 30 ~ Bursa Zvonurilor

Pagina 30 ~ Articole din categoria Bursa Zvonurilor

data introducerii: 17-08-2008

LUCIAN ILIESCU TREBUIA DĂRÂMAT LA ALEGERILE LOCALE.

O grupare anonimă ca entitate dar formată din oameni din prima linie a vieţii politico-economice giurgiuvene face de ani buni toate jocurile din acest judeţ. Nu pentru a-şi promova anumiţi oameni în diferite structuri ci pentru a-şi apăra interesele economice. Deloc neglijabile.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 17-08-2008

CINE TRAGE MAI NOU SFORILE ÎN JUDEŢUL ... GIURGIU ?!?!?!

Convinşi fiind că nu pot fura supremaţia P.N.L. Giurgiu printr-o confruntare directă, pesediştii giurgiuveni încearcă să recupereze terenul prin furtul unor oameni de la ... P.D.L..

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 17-08-2008

100.000 EURO - OFERTA (MITA) ELECTORALĂ PENTRU 6 COMUNE DIN SUDUL JUDEŢULUI GIURGIU.

Nici nu s-a anunţat data alegerilor parlamentare şi deja a a început campania de mituire electorală. Aflaţi într-un mic turneu prin localităţile din sudul judeţului, doamna secretar de stat Doina Dascălu şi Cezar Măgureanu, viitori candidaţi ai Partidului Naţional Liberal în colegille din sudul judeţului Giurgiu, întâlnindu-se cu primarii şi viceprimarii mai multor localităţi au început deja să încerce să le cumpere voturile. Fiecare în felul lui.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 11-08-2008

L-AU SCHIMBAT PE BĂDĂLĂU DAR LUPTA CONTINUĂ LA BAIONETĂ ÎN P.S.D. GIURGIU.

Lupta pentru putere în P.S.D. Giurgiu nu s-a încheiat odată cu eliminarea lui Niculae Bădălău. Urmează eliminarea tuturor acoliţilor acestuia. Din structurile de conducere ale partidului, din consiliul judeţean administrativ, de pe listele de candidaţi la parlament.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 11-08-2008

LIBERALII ARD DE NERĂBDARE SĂ-ŞI CUNOASCĂ ADVERSARII DE LA P.D.L.

Mai mulţi dintre liderii P.N.L. Giurgiu nominalizaţi să candideze din parte acestui partid la alegerile parlamentare aşteaptă cu nerăbdare să-şi afle contracandidaţii de la P.D.L. 

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 22-07-2008

Bădălău dă leul înapoi

Agenţia Naţională pentru Integritate s-a apucat de treabă. Mai exact, s-a apucat de verificat averile celor ce alcătuiesc flora şi fauna din Parlamentul României. La capitolul floră, cap de listă este madama Buruiană care, după ce a crescut la umbra boschetului Vadim, a trecut cu farduri şi bagaje la alde Geoană, Năstase şi, ultimul pe listă (la mişto, evident) Bădălău.

Autor: Florin Salam de Porc
data introducerii: 19-07-2008

BÂRFĂ CONFIRMATĂ PE JUMĂTATE.

Curând, Lucian Iliescu îşi va îndeplini un vis mai vechi. Să pună mâna pe Zona Liberă Giurgiu. Pentru a face din ea o profitabilă afacere imobiliară.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 17-07-2008

CRISTIAN MARCIU ŞI TUDOREL ŢONE S-AU „VÂNDUT” !

Curvăsăria politică la Giurgiu mai scoate la iveală două „personaje” politice pentru care interesul personal este mai presus de interesul general. Politică de raia turcească.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 16-07-2008

DAN PĂSAT – UN POLITICIAN CU ... OAIE.

L-am cam evitat pe domnul Păsat în ultimele noastre articole. Nu pentru că ar fi mai puţin pitoresc, mai puţin slobod în vorbire, ci pentru că aproape pe şest, exact ca domnul Vasile Mustăţea, a devenit funcţionar public la Primăria Giurgiu, pentru a ajunge, probabil tot pe şest, în fotoliul de subprefect al judeţului.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 02-07-2008

FIECARE CU „PIETROIUL” LUI, NUMAI LUCIAN ILIESCU CU „BUTOANE” ŞI CU „MURE”.

O informaţie pe care presa nu a vrut să o ducă până la capăt a fost cea legată de prezenţa interlopului Sile Pietroi în judeţul Giurgiu. Ce căuta el în judeţul Giurgiu, unde şi cine îl adăpostise şi mai ales de ce sunt lucruri pe care cei care au multe informaţii nu vor să le spună.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 01-07-2008

Flash News

Prezent vineri, 27 Iunie, la Giurgiu, Prim VicePreşedintele PD-L, Theodor Stolojan, i-a desemnat pe Gabriel Răsvan Toader şi Valentin Iliescu drept candidaţi pentru Senat, respectiv pentru Camera Deputaţilor, din partea PD-L Giurgiu.

Surse de la faţa locului ne-au confirmat că discursurile celor doi nominalizaţi nu au început cu “Dragă Stolo…”

Autor: Laurentiu Tintea
data introducerii: 27-06-2008

Bătuţi în cap, de soare, oare?

La conferinţa de presă a PD-L Giurgiu, la care a luat parte şi domnul Theodor Stolojan, un ziarist, ofticat nevoie mare că în fruntea organizaţiei se mai află încă deputatul Valentin Adrian Iliescu, l-a întrebat pe acesta de ce mai e în capul trebii dacă nu au câştigat în alegeri câte mandate şi-au propus.

Autor: Excesul de soare
data introducerii: 25-06-2008

ALEGERILE DIN P.S.D. GIURGIU: O ELIMINARE BRUTALĂ A LUI NICULAE BĂDĂLĂU DIN CONDUCEREA PARTIDULUI SAU O TENTATIVĂ A ACESTUIA DE A-ŞI ELIMINA TOŢI ADVERSARII DIN INTERIORUL FILIALEI ?

Programate peste 2 săptămâni, alegerile interne din P.S.D. Giurgiu vor încheia sau vor amplifica conflictele mocnite din interiorul acestui partid.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 25-06-2008

PETCU TOMA – DIRECTOR GENERAL LA ZONA LIBERĂ GIURGIU ?!?!?!

Au trecut alegerile şi domnul primar Lucian Iliescu, preşedintele P.N.L. Giurgiu, trebuie să înceapă să-şi satisfacă clientela de partid. Prin numiri pe diferite posturi de conducere.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 25-06-2008

Ştiri jumi – juma

Deşi hotărârea senatorilor se referă doar la televiziuni şi la radio, iacă facem şi noi o încercare despre nişte ştiri, mai mult sau mai puţin reale, pentru a vedea care sunt pozitive şi care sunt negative.

Autor: Ziaristul Alba - Neagra
data introducerii: 11-06-2008

JOCURI PE SUB MASĂ.

Au trecut alegerile locale, vin alegerile parlamentare. Multe jocuri se fac deja pentru data viitoare.

Autor: OCHIUL& TIMPANUL
data introducerii: 07-06-2008

CE MICĂ E UNEORI DISTANŢA DE LA EXTAZ LA AGONIE.

Liberalii sunt extrtem de încântaţi de rezultale de la alegerile locale. Nu le ajung 24 de ore la DIVA TV să-şi elogieze meritele şi performanţele politice. Pe cât de mari şi tari sunt acum, pe atât de mici şi nevolnici ar putea deveni de mâine dacă o să se întâmple ceea ce ar trebui să se întâmple în mod normal.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 07-06-2008

LUCIAN ILIESCU – CEL CARE LE ŞTIE ŞI LE FACE PE TOATE.

Lucian Iliescu se vede pe cai mari. Deja le-a dat o pauză de vorbire de 4 ani tuturor adversarilor politici. Timp în care va arăta tuturor ce capabil este să metamorfozeze şi oraşul şi judeţul.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 07-06-2008

AŞTEPTĂRILE ABSURDE ALE DOMNULUI LUCIAN ILIESCU.

După alegerile locale, Lucian Iliescu începe să aibă pretenţii şi aşteptări absurde, unele declarate, altele doar mărturisite sau urzite cu vechii prieteni.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 07-06-2008

Din zgura presei giurgiuvene

Prima pagină din Informaţia de Giurgiu ne bagă în ceaţă, la propriu. „Fum alb pe coşul Consiliului Judeţean, avem Preşedinte” stătea scris cu litere de-o şchioapă, sau de-o chioară, cum doriţi! Apoi, am început să ne dumirim. Nu era vorba de coş, pentru că acolo cică au încălzire centrală, deci era o figură de stil. Nu era vorba de fum, ci de ceaţa în care ne va băga noua administraţie. Asta nu mai e figură de stil. Şi nu noi, giurgiuvenii, ci ei, cei de la ziar au preşedinte. Noroc cu femeia noastră de serviciu care ne-a lămurit deplin. E

Autor: Iobag scârbit
data introducerii: 06-06-2008

I-auzi, ia!

 

Asudat şi sărăcit după turul de forţă, la propriu, de la alegerile locale, primarul Lucian Iliescu îşi dă din nou drumul la gură. Singura noastră consolare, o oamenilor de bună credinţă, este că timp de 4 ani, de acum încolo vom avea materie primă pentru rubrica de faţă.

Aşadar:

Autor: Abonatul care nu poate fi contactat
data introducerii: 26-05-2008

Din zgura presei giurgiuvene

Dacă e marţi, e Giurgiu Express, deci, mai întâi antirabicul şi apoi la lectură!

Pagina 1, dreapta sus: EL zice: „Niţulescu şi Bădălău nu ar trebui să mai aibă curaj să iasă în faţa oamenilor”. Dar matale pe unde-ţi mai faci veacul, că pe trotuarele pe care pui pavele d’alea luate de la firma lu’ fiul lu’ matale, nu prea te-am mai văzut. A, ba da!, atunci când ai sărit să-l baţi pe puştiul ăla care era îmbrăcat în portocaliu.

Autor: Hot dog vaccinat la zi
data introducerii: 26-05-2008

I-auzi, ia!

În emisiunea difuzată de televiziunea DIVA în seara de 26 mai, Lucian Iliescu, pe post de ciob, l-a luat la mişto pe unul dintre contracandidaţii săi, pe post de oală spartă, pentru că a folosit un pleonasm. Am renunţat să mai schimb canalul şi, preţ de doar 5 minute, am extras câteva citate din limba de lemn găunos a primarului din Giurgiu, care face ca Marean Vanghelie să pară doctor în gramatica limbii române.

Autor: DIVinA comedie
data introducerii: 25-05-2008

TOMA PETCU (P.N.L.) SCHIMBAT DIN FUNCŢIA DE SECRETAR EXECUTIV AL ACESTUI PARTID.

Mâna dreaptă din ultimile săptămâni a domnului Lucian Iliescu – Toma Petcu – transfugul din P.D.L., a fost înlocuit din funcţia de secretar executiv al P.N.L. Pe motive de ineficienţă politică şi de ceartă cu greii din P.N.L. (Spoială, Beianu, Gavrilă, Ujeniuc), profund nemulţumiţi de campania ratată a partidului lor, sugerată şi condusă de fostul pedelist.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 24-05-2008

Alte 10 întrebări pentru Lucian Iliescu:

Aşteptăm, în continuare, pachetele de întrebări pe care doriţi să i le puneţi lui Lucian Iliescu pe adresa giurgiu.news@yahoo.com.

Autor: Cămila cu trei cocoaşe
Pagina curenta :
Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA