Pagina 31 ~ Bursa Zvonurilor

Pagina 31 ~ Articole din categoria Bursa Zvonurilor

data introducerii: 24-05-2008

10 întrebări pentru Lucian Iliescu

Deschidem o rubrică la care puteţi fi autori, trimiţând un set de 10 întrebări adresate lui Lucian Iliescu, la adresa de e-mail a redacţiei, giurgiu.news@yahoo.com.

Autor: Cetăţeanul aburit
data introducerii: 24-05-2008

POZA SĂPTĂMÂNII

Iată că sintagma „câinele de pază al democraţiei” nu mai este deloc o metaforă. În comuna Găujani, cel mai devotat prieten al omului stă de strajă lângă afişul celui care va deveni, la 1 iunie, primarul localităţii, Dumitru Marcu. Şi, dacă ar fi să-l cităm pe Eminescu, „Tot ce mişcă-n ţara asta” …e portocaliu.

Autor: Periscop
data introducerii: 20-05-2008

Din zgura presei giurgiuvene

Ne-am aruncat, în scârbă, ochii pe prima pagină a Cuvântului liberal şi ce ne-au văzut lentilele? „Devotat oraşului şi cetăţenilor săi, bla bla…”. Era vorba despre Lucian Iliescu. Mâncasem de dimineaţă, aşa că n-am citit materialul, dar am constatat o greşeală. În cazul primarului pentru încă 10 zile, „devotat” se scrie altfel, adică „de votat”. Pentru că de votat, ce-i drept, este, dar nu şi de ales pentru încă un mandat falimentar.

Autor: Re-tragerea în ţeapă
data introducerii: 19-05-2008

I-auzi, ia!

Cine a avut proasta inspiraţie de a privi la DIVA TV elucubraţiile actualului primar al oraşului Giurgiu, nu putea să nu se întrebe cum de Lucian Iliescu este atât de agramat.

Autor: Sec cu ristu’ şi gol
data introducerii: 18-05-2008

PÂNĂ UNDE MERGE MURDĂRIA ÎN POLITICĂ.

Campania electorală scoate la iveală tot felul de şmecherii politice între persoane care aparţin unor partide diferite.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 17-05-2008

LUI LUCIAN ILIESCU ÎI ESTE FRICĂ DE MOARTE DE O CONFRUNTARE TELEVIZATĂ CU CONTRACANDIDATUL GICU IORGA (P.D.L.)

Deşi Partidul Democrat Liberal Giurgiu a făcut solicitarea scrisă, conform Legii nr. 67/2004 privind alegeerea autorităţilor publice locale, Televiziunea liberală DIVA (LIBA) TV refuză să acorde timpi de antenă pentru apariţia candidaţilor P.D.L. pe acest post. Pentru că lui Lucian Iliescu îi este frică de moarte de o confruntare televizată cu Gicu Iorga, candidatul P.D.L. la Primărie.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 17-05-2008

DISPERARE SAU MANIPULARE.

Dan Pasat lansează la Bucşani din motive care ţin ori de disperare ori de manipulare ideea că este finul sau nepotul sau ruda lui Theodor Stolojan şi că după alegeri va trece la P.D.L. Ştim cert că această afirmaţie este o IMENSĂ MINCIUNĂ dar tot la fel de bine ştim că ar fi dispus să dea oricâţi bani pentru a fi primit la acest partid.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 17-05-2008

DICTATORUL DIN CLEJANI.

Florin Nidelea, candidatul P.N.L. pentru Primăria comunei Clejani, deşi se îmbată cu ideea că este câştigător din primul tur al alegerilor locale s-ar putea să aibă o mare surpriză. Aşa că îl sfătuim să aibă mâinile libere. Ca să o poată lua în mână. Ce ? Evident, ... ÎNFRÂNGEREA.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 14-05-2008

Preţul corect

Deşi multă lume nu mai dă doi bani pe ei, iată că în vitrina unui magazin de pe strada gării am descoperit cam câte parale fac cei doi candidaţi la postul de primar al oraşului. Deci, la ofertă, la pachet sau 2 în 1, Lucian Iliescu şi Marian Măroiu costă fix cât o ciorbă. Scump, doamnă, scump!

Autor: Periscop
data introducerii: 10-05-2008

TRĂDĂTORII DIN P.D.L. NU AU LUAT CU EI ŞI ENTUZIASMUL FOŞTILOR COLEGI.

Toma Petcu şi Vali Grecu, doi dintre trădătorii care au plecat de la P.D.L. la P.N.L. pentru avantaje personale (poziţii importante în partid şi în administraţie, poate chiar bani de la Dan Pasat) încearcă cu disperare să copieze tot ce au fost învăţaţi să facă de deputatul Valentin Adrian Iliescu la P.D.L. Şi să aplice constructiv în cazul P.N.L.-ului. Ceea ce nu se prea poate, pentru că diferenţa dintre cele două partide este ca de la cer la pământ.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 08-05-2008

DE CE S-A ÎNTÂLNIT RECENT LUCIAN ILIESCU CU THEODOR STOLOJAN.

Deşi se dă mare liberal şi până la moarte în tabăra Brătienilor, Tăricenilor şi Remeşilor, Lucian Iliescu tatonează din nou, conştient de dezastrul liberal şi ieşirea de la guvernare, trecerea la Partidul Democrat Liberal.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 28-04-2008

DAN PASAT SUPĂRAT ŞI PE POZIŢIA DE PE LISTA CONSILIERILOR JUDEŢENI ŞI DE FAPTUL CĂ NU ESTE SUBPREFECT DE GIURGIU.

Deşi s-a implicat foarte mult şi a contribuit financiar foarte consistent la ultimile luni de activitate politică, Dan Pasat a fost recompensat cu un modest loc 9 pe lista de consilieri judeţeni ai P.N.L.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 28-04-2008

DE CE A RĂMAS ELENA DINU PE POZIŢIA DE SUBPREFECT.

Deşi prefectul Noruţ Stănişteanu a fost schimbat, totuşi doamna subprefect Elena Dinu a rămas pe poziţie. De ce oare ?

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 28-04-2008

PETCU TOMA – NOUL SECRETAR GENERAL AL P.N.L. GIURGIU – Şi-A PUS ÎN CAP TOŢI LIDERII VECHI AI PARTIDULUI.

Venit în partid doar de trei luni, Toma Petcu a ajuns într-un post foarte râvnit în ciuda părerilor vechilor lideri liberali.

Autor: OCHIU & TIMPANUL
data introducerii: 28-04-2008

CE MOTIVE AU DETERMINAT SCHIMBAREA PREFECTULUI STĂNIŞTEANU.

După multe luni de încercări de schimbare a prefectului Stănişteanu, în Săptămâna Patimilor, manevra a reuşit. Cu ce argumente şi cine a construit strategia aflaţi în cele ce urmează.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 25-04-2008

PETCU TOMA – NOUL SECRETAR GENERAL AL P.N.L. GIURGIU.

Fostul secretar general al P.D. şi ulterior al P.D.L. Giurgiu, Petcu Toma, trecut la P.N.L. ca urmare a demersurilor domnilor Dragoş Ujeniuc şi Dan Pasat a ajuns într-o funcţie foarte importantă: secretar general al P.N.L. şi mâna dreaptă a lui Lucian Iliescu.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 22-04-2008

DE CE A FOST SCHIMBAT PREFECTUL STĂNIŞTEANU PE 21 APRILIE 2008 ?

În primul rând pentru că a fost şedinţă de guvern, în al doilea rând pentru că altfel Lucian Iliescu nu mai dorea să candideze la primărie şi, în al treilea rând, pentru că demis pe 21 aprilie 2008, Noruţ Stănişteanu nu mai avea timp şi nu mai putea influenţa trecerea unor primari P.N.L.-işti la alte partide.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 20-04-2008

23 APRILIE 2008. A FI SAU A NU MAI FI PREFECT DE GIURGIU ? ACEASTA ESTE ÎNTREBAREA DOMNULUI NORUŢ STĂNIŞTEANU.

Preconizată pentru săptămâna trecută, schimbarea prefectului Noruţ Stănişteanu nu s-a realizat din motiv de P.D.-L. Şi de alegeri.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 20-04-2008

NU AVEM ÎNCĂ ALEŞI LOCALI DAR AVEM CANDIDAŢI PENTRU PARLAMENTARELE DIN TOAMNĂ.

Doi dintre politicienii locali, neintraţi în cărţile localelor pe poziţiile pe care le doreau, s-au consolat cu promisiunea unei candidaturi la alegerile parlamentare din toamnă.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 20-04-2008

CE CĂRŢI JOACĂ VICTOR BOIANGIU ?

Suspectă şi neverosimilă retragerea la umbră a actualului preşedinte al Consiliului judeţean Giurgiu, domnul Victor Boiangiu. Oare ce ascunde această tăcere, echivalentă cu o înfrângere temporară planificată ?

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 18-04-2008

DAN PASAT FORŢEAZĂ CANDIDATURA LA PREŞEDINŢIA CONSILIULUI JUDEŢEAN GIURGIU DIN PARTEA P.N.L.

Tot mai prezent în municipiul Giurgiu pentru a se întâlni cu liderii locali, în special, candidaţi la primării ai Partidului Naţional Liberal, vicepreşedintele liberal Dan Pasat caută sprijin în teritoriu şi forţează schimbarea nominalizării pentru preşedinţia Consiliului judeţean Giurgiu. Pentru a deveni el candidatul acestui partid.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 18-04-2008

IONEL DINU A REVENIT LA P.S.D. GIURGIU.

Fără să mai aştepte nominalizările pentru lista de consilieri judeţeni din partea P.D.L., cu care cocheta în ultimele luni, vicepereşedintele Consiliului judeţean Giurgiu, domnul Ionel Dinu a revenit la P.S.D., fiind la acest moment unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai domnului Niculae Bădălău. Dar şi al domnului Dan Pasat de la P.N.L.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 15-04-2008

BOMBA BOMBELOR ÎN POLITICA GIURGIUVEANĂ.

Pe fondul frământărilor din politica giurgiuveană, începând de miercuri, 16 aprilie 2008, vor fi devoalate o sumedenie de surprize. Respectiv, mutări spectaculoase de la un partid la altul, schimbări de candidaturi importante. Care vor culmina cu înlocuirea candidatului la preşedinţia Consiliului judeţean Giurgiu, care fusese nominalizat primul de conducerea partidului său. Bomba va exploda vineri.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 13-04-2008

DĂ-I CU SEC ! CĂ O SĂ AJUNGI PRIMAR LA SFÂNTU AŞTEAPTĂ !

A început perioada pomenilor electorale. Florin Nidelea – candidatul P.N.L. în comuna Clejani dă găleţi galbene de pomană. Şi la mort, se dă găleata cu apă. Dar, domnul Nidelea, mult prea străin, de cele lumeşti, nu ştie nici măcar atâta lucru. Dă găleţile goale. Dă cu sec ! Un figurant plin de ifose, incompetent şi iresponsabil care se duce la primăria Clejani cu un singur gând: să-şi dezvolte afacerile. Probabil, imobiliare.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 13-04-2008

NU MAI CÂNTĂ MĂRU ŞI CAVAL PENTRU SUGUREL PRIMAR.

După un mandat catastrofal la Primăria oraşului Bolintin Vale, unde nu a făcut NIMIC, Primarul Sugurel încearcă să-şi spele păcatele candidând ca şi candidat independent.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
Pagina curenta :
Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA