Pagina 33 ~ Bursa Zvonurilor

Pagina 33 ~ Articole din categoria Bursa Zvonurilor

data introducerii: 18-03-2008

DUMITRU BEIANU - REZULTAT MODEST IN SONDAJE

Nominalizat inainte de a se finaliza sondajul comandat de conducerea P.N.L. Giurgiu, Dumitru Beianu se bucura de putina notorietate si de si mai putina credibilitate. 

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 18-03-2008

VICTOR BOIANGIU - CEL MAI BINE PLASAT DINTRE CANDIDATII P.S.D.

Desi cotat cu un rezultat foarte modest, Victor Boiangiu este cel mai bine plasat dintre candidatii P.S.D. la presedintia Consiliului Judetean Giurgiu.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 18-03-2008

400.000 EURO CA SA FII CANDIDATUL P.S.D. LA PRESEDINTIA CONSILIULUI JUDETEAN GIURGIU

Atat i-a cerut liderul P.S.D. Giurgiu, Niculae Badalau , domnului Victor Boiangiu pentru a fi candidatul acestui partid la presedintia Consiliului judetean Giurgiu.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 18-03-2008

NICULAE BADALAU - 4 %

Cota de credibilitate si sustinere politica a liderului P.S.D. Giurgiu, Niculae Badalau, este la pamant. 

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 18-03-2008

SONDAJE DEZASTRUOASE PENTRU P.S.D. SI P.N.L.

Partidul Social Democrat si Partidul National Liberal si-au comandat sondaje in judetul Giurgiu care sa le ofere cele mai bune solutii la alegerile locale.

Autor: OCHIUL & TIMPANUL
data introducerii: 17-03-2008

Cristian Marciu sau Tudorel Tone ?

Deşi vă spuneam cu câteva zile în urmă că s-au făcut jocurile la P.S.D. Giurgiu pentru numirea candidatului la preşedinţia Consiliului Judeţean, fiecare zi aduce lucruri noi care, ne fac să credem că mai pot apare surprize. Deşi se bucură de susţinerea totală a lui Miron Mitrea şi a lui Adrian Năstase, Cristian Marciu, fost prefect al judeţului, îşi simte pusă în pericol candidatura.

data introducerii: 17-03-2008

Revenirea primarilor la P.S.D. – soluţie disperată pentru Niculae Bădălău

Absolut toate sondajele efectuate de liderii pesedişti în ultimele săptămâni confirmă fără drept de tăgadă că nu există nici o şansă pentru acest partid de a mai câştiga alegerile locale din iunie 2008. Lumea asociază dezastrul judeţeului cu cei 18 ani de conducere neîntreruptă a judeţului şi a celor mai importante pârghii guvernamentale de către liderii acestui partid.

data introducerii: 17-03-2008

Partidul Democrat Liberal îşi caută încă candidatul la Preşedinţia Consiliului Judeţean

Partidul Democrat Liberal, creditat în peste 70% din localităţile judeţului cu vot politic de peste 50-60%, caută cu înfrigurare soluţia cea mai bună pentru candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean. Evident, o persoană cu multă credibilitate şi notorietate este domnul Dan Niţulescu, primvicepreşedinte al partidului şi preşedintele organizaţiei municipale.

data introducerii: 14-03-2008

Niculae Bădălău şi Dan Pasat se întâlnesc în taină

Nemulţumiţi de anumite lucruri care se întâmplă în partidele lor, domnii Niculae Bădălău, preşedintele P.S.D. Giurgiu, şi Dan Pasat, vicepreşedinte P.N.L. Giurgiu, s-au întâlnit recent pentru a definitiva trecerea lui Dan Pasat la Partidul Social Democrat. Locul de întâlnire fiind comuna Bucşani iar moderatorul acestei combinaţii politice fiind primarul Pătrăşescu, în egală măsură agent imobiliar pentru ambii investitori în terenuri.

data introducerii: 14-03-2008

Doamna subprefect Elena Dinu lucrează la destabilizarea Partidului Democrat Liberal Giurgiu

Menţinută încă în funcţie de angajamentul de a destabiliza Partidul Democrat Liberal Giurgiu din interior, doamna subprefect Elena Dinu s-a pus serios să dea telefoane către foştii colegi de partid. Spunându-le că partidul nu are nici un fel de şanse la alegerile locale, că P.S.D. şi P.N.L. sunt forţe puternice capabile să-şi împartă puterea la aceste alegeri. Nu putem să nu punem întrebarea de ce face acest lucru ? Şi mai ales la comanda cui lucrează ?

data introducerii: 11-03-2008

1000 % - Dumitru Beianu este candidatul P.N.L. la preşedinţia Consiliului Judeţean Giurgiu

Luni, 10 martie 2008, un grup restrâns de oameni grei din conducerea judeţeană a Partidului Naţional Liberal Giurgiu a hotărât: Dumitru Beianu este candidatul acestei formaţiuni politice la alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu dacă alegerile se vor derfăşura prin vot uninominal.

data introducerii: 11-03-2008

Victor Boiangiu este candidatul P.S.D. la preşedinţia Consiliului Judeţean Giurgiu

Dacă alegerile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Giurgiu vor avea loc prin vot uninominal atunci candidatul social democraţilor giurgiuveni este domnul Victor Boiangiu.

data introducerii: 11-03-2008

P.D.L. Giurgiu nu şi-a definitivat încă propunerea de candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean

Partidul Democrat Liberal Giurgiu nu şi-a definitivat candidatura pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Giurgiu. Şi nici nu se grăbeşte s-o facă, având termen din partea conducerii centrale – 31 martie 2008 – pentru a stabili candidatul cel mai bun.

data introducerii: 11-03-2008

Cătălin Dancu – candidatul surpriză la primăria Municipiului Giurgiu

Deşi pare că atenţia s-a mutat pe alegerile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, marea bătălie se dă pentru Primăria Municipiului Giurgiu.

data introducerii: 08-03-2008

Lovitura P.S.D.

Foarte atenţi la tot ceea ce face şi spune Partidul Democrat Liberal, considerat principalul adversar politic pentru alegerile viitoare, liberalii giurgiuveni au uitat de mai vechii lor „prieteni”, social-democraţi, care au reuşit să le provoace stricăciuni şi pierderi importante la finalul acestei săptămâni: plecarea mai multor preşedinţi de organizaţii locale.

data introducerii: 03-03-2008

Preşedinţia Consiliului Judeţean – o miză uriaşă la alegerile locale

Peste 3-4 luni vom cunoaşte cine sunt viitorii preşedinţi de consilii judeţene administrative. O bătălie cu miză mare, pe care, fiecare partid o va trata cu toată consideraţia. Aruncând în luptă tot ce are mai bun.

data introducerii: 27-02-2008

Doamna Elena Dinu pe ... Făraş

Multă lume se întreabă, cu justificat temei, de ce doamna subprefect Elena Dinu care părea că stă cuminţică sub carapacea ei, în aşteptarea unor vremuri mai bune a devenit aşa, dintr-o dată, foarte activă din punct de vedere politic.

data introducerii: 27-02-2008

Cine va fi noul subprefect de Giurgiu ?

Dacă cineva este schimbat, altcineva îi ia locul. Haideţi să vedem cine este acest ALTCINEVA. Ştim sigur că persoana propusă de domnul Lucian Iliescu pentru postul de subprefect este domnul ... Dumitru Beianu.

data introducerii: 27-02-2008

Dan Pasat câştigă bătălia cu Dumitru Beianu în interiorul P.N.L. Giurgiu.

Se spune din bătrâni că „orice şut în fund înseamnă un pas înainte”. Şi nu mai trebuie demonstrat. Că a demonstrat-o viaţa. Astăzi vă vom demonstra, cu exemplificări din Partidul Naţional Liberal Giurgiu, că „o anumită promovare, într-un anumit context, poate fi un pas ... înapoi”.

data introducerii: 24-02-2008

Primarii trecuţi de la P.N.L. la P.S.D.

Împărţirea banilor de la Consiliul Judeţean Giurgiu către primăriile din judeţ şi, mai ales, sfârşitul iminent al guvernării liberale, a determinat deja câteva migraţii politice.

data introducerii: 22-02-2008

Doamna Elena Dinu revine în politică ?

Doamna Elena Dinu, subprefect al judeţului Giurgiu, se pare că doreşte cu ardoare să revină în politică. Candidând pentru un post de senator de Giurgiu. Vă întrebaţi, bineînţeles, din partea cărui partid ?. Ei bine, din partea ... P.D.L. Nu este o temă oficială, este doar o manevră urzită prin birourile prefecturii şi prin separeul de la Restaurantul „SELECT”, unde, doamna subprefect se întâlneşte cu potenţialii susţinători ai unei asemenea candidaturi. Oameni din interiorul partidului sau din afara lui.

data introducerii: 22-02-2008

Cei plecaţi din P.D.L. la P.N.L. s-ar întoarce înapoi

Cu vreo trei săptămâni în urmă, mai mulţi membri P.D.L. (provenind din fostul Partid Democrat), trecuţi în barca P.N.L. alături de domnii Dragoş Ujeniuc şi Dan Pasat, înjurau de mama focului pe liderul judeţean al acestui partid – Valentin Iliescu – şi politica dictatorială pe care o duce.

data introducerii: 20-02-2008

SĂRACU NAE

Grea situaţie pentru domnul Niculae Bădălău. Şi foarte ingrată. Este pus să aleagă între cei care au contribuit la propăşirea sa politică şi materială. Sau la păstrarea lui într-un post foarte important. E drept, nu dezinteresat. Unii spun că pe bani foarte mulţi. Alţii spun că pe interese imobiliare foarte serioase.

data introducerii: 20-02-2008

CARE, CUM, ÎNCOTRO ?

Depunerea candidaturii domnului Adrian Năstase la preşedinţia Consiliului Naţional al Partidului Social Democrat a împărţit partidul în mai multe tabere. Posibila revenire a lui Adrian Năstase în fruntea partidului va genera şi în interiorul filialelor multe discuţii, multe dispute, multe interese.

data introducerii: 19-02-2008

Manevrele Ujeniuc-Pasat

Lăsaţi aproape fără obiectul muncii în P.N.L., unde sunt total suspendaţi ca decizie politică, Dragoş Ujeniuc şi Dan Pasat au o misiune deloc uşoară. Să racoleze candidaţii Partidului Democrat Liberal la primăriile diferitelor localităţi, mai ales acolo unde P.N.L. este varză, şi cu promisiuni, cu bani de campanie să-i momească să vină la ei.

Pagina curenta :
Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA