Pagina 34 ~ Bursa Zvonurilor

Pagina 34 ~ Articole din categoria Bursa Zvonurilor

data introducerii: 19-02-2008

Sclavie marca Dan Pasat

Banul poate face şi desface orice pe această lume. Şi cu atât mai mult în lumea politică. Aşa crede domnul Dan Pasat că se poate impune pe scena politică giurgiuveană. Dai banu, cumperi ceea ce trebuie şi te comporţi ca atare.

data introducerii: 18-02-2008

P.N.L. Giurgiu – Dan Pasat, prima tamponare frontală

Lăudat şi super lăudat ca o foarte mare achiziţie pentru Partidul Naţional Liberal Giurgiu, avocatul Dan Pasat, fost vicepreşedinte P.L.D., fost secretar general P.D.L., fost secretar general adjunct P.D.L., începe să-şi arate adevărata faţă. Arogant, needucat, plin de tupeu şi de fiţe, considerând că banii sunt cea mai importantă calitate a unui om pentru a reuşi în viaţă, domnul Dan Pasat a venit cu tăvălugul în Partidul Naţional Liberal, considerând că o asemenea atitudine îl va propulsa şi impune în faţa celorlalţi lideri liberali. Indiscutabil, o asemena atitudine, dublată de încercarea de a trage pe dreapta o

data introducerii: 18-02-2008

Cum l-au lucrat liberalii pe Dan Pasat sau cum a ajuns domnul avocat a cincea roată la căruţă

Domnul Dan Pasat a venit cu gânduri mari la P.N.L. Să arate ce este în stare. Adică să pună mâna pe partid cât se poate de repede mizând pe iuţeala de mână şi nebăgarea de seamă a liberalilor mai vechi. Eroare.

data introducerii: 18-02-2008

Roata care-şi caută căruţa

Povesteam cu ceva timp în urmă că, asemeni unui om politic important din judeţul Giurgiu, domnul Dan Pasat nu joacă totul în politică pe o singură carte. Când era P.D.L.-ist avea discuţii avansate cu liderul P.N.L., Lucian Iliescu, pentru a trece la acest partid. Şi acest lucru s-a întâmplat.

data introducerii: 14-02-2008

Îmbârligătorul de serviciu

Conştient de înfrângerea severă pe care o va suferi la alegerile locale viitoare noul său partid – Partidul Naţional Liberal – domnul vicepreşedinte şi mare deputat de Giurgiu, Dragoş Ujeniuc, s-a apucat să facă tot felul de combinaţii care să stopeze cu orice preţ accesul Partidului Democrat Liberal la conducerea Consiliului Judeţean. Şi prilejul pentru asemenea îmbârligări politice nu a întârziat să apară.

data introducerii: 14-02-2008

Mai vino seara pe la noi, Drăgoşele, dragă !

Drăgoşel este apelativul cel mai des folosit de Lucian Iliescu la adresa bunului său prieten Dragoş Ujeniuc. Dar nu despre domnul Lucian Iliescu este vorba în bârfa următoare. Ci despre domnul deputat Dragoş Ujeniuc şi vizitele sale nocturne pe la familia Victor Boiangiu.

data introducerii: 11-02-2008

Manevra Niculae Bădălău

Deştept domnu Nae. A reuşit o mutare de geniu. Politic. Profitând de împărţirea banilor de la Consiliul judeţean, domnul deputat Bădălău a exercitat o presiune uriaşă faţă de mulţi primari, condiţionând alocarea sumelor necesare pentru anul 2008 de completarea şi semnarea dosarului de candidatură la primăria localităţii respective.

data introducerii: 11-02-2008

Gangster de Ogrezeni

Domnul Dan Pasat, până nu demult secretar general al Partidului Democrat Liberal, secretar general adjunct al aceleiaşi formaţiuni şi de miercuri, vicepreşedinte al liberalilor giurgiuveni s-a pus serios pe treabă. Deocamdată, demolează. Demolează entuziasmul foştilor colegi P.L.D.-işti, rămaşi la P.D.L. şi deloc bucuroşi să-l urmeze la P.N.L. Aşă că, aflând oficial, că oameni şi organizaţii ale fostului P.L.D. nu îl urmează, s-a pus cu paru pe ei. Vorbe grele, ameninţări verbale şi, dacă va fi nevoie, chiar şi fizice.

data introducerii: 11-02-2008

Minunea nu a ţinut decât trei zile

Chiar dacă domnii Lucian Iliescu şi Dragoş Ujeniuc se respectă şi se înţeleg foarte bine ca doi foarte buni şi foarte vechi prieteni, nu la fel stau lucrurile şi în interiorul Partidului Naţional Liberal. După mica fuziune cu cei veniţi din fostul P.L.D., doar după trei zile, lucrurile încep să scârţâie din toate încheieturile.

data introducerii: 11-02-2008

Niculae Bădălău şi Dan Pasat au disponibilitatea să încerce imposibilul

Toată lumea ştie despre războiul pe viaţă şi pe moarte dintre deputatul Niculae Bădălău, şeful social-democraţilor giurgiuveni şi avocatul Dan Pasat. Problemele de la Ogrezeni, inclusiv balta de la Hobaia, concurenţa acerbă a celor doi în calitate de mari investitori imobiliari în terenuri, lupta politică dusă până la paroxism la alegerile europarlamentare când unul dintre ei a fost nevoit să scoată pistolul pentru a-şi apăra pielea.

data introducerii: 11-02-2008

Ce nu te omoară, te întăreşte

Exact acest lucru au dorit domnii Ujeniuc şi Pasat cu Partidul Democrat Liberal. Să-l cucerească sau, dacă nu reuşeşte planul, să-l omoare sau măcar să-l slăbească considerabil.

data introducerii: 11-02-2008

Tudor Tănăsescu în Pole Position

Frământări mare la vârful Partidului Social Democrat. Se fac jocuri, se trag sfori, se crează parteneriate, alianţe, se valorifică prietenii şi legături vechi. Biroul domnului Adrian Năstase este tot mai des vizitat de oameni mulţi şi grei din partid. Cu dorinţa de a-l readuce pe fostul premier într-o poziţie importantă în conducerea partidului. La Consiliul Naţional din ultima decadă a lunii februarie 2008.

data introducerii: 08-02-2008

Încurcă-i, drace, că şi mie-mi place !

Trecerea unora dintre mebrii fostului P.L.D. la Partidul Naţional Liberal trebuia marcată, oficial, foarte urgent. Motiv pentru care miercuri, 6 februarie 2008, la Casa de Cultură „Ion Vinea” s-au strâns liderii judeţeni şi locali ai P.N.L. şi noii veniţi în frunte cu domnii Dragoş Ujeniuc şi Dan Pasat.

data introducerii: 08-02-2008

Derută în P.S.D. Giurgiu

Ieri, 7 noiembrie 2008, s-a întâmplat un lucru care i-a derutat profund pe liderii locali P.S.D. Aşa cum se obişnuieşte de mulţi ani, în P.S.D., în perioada premergătoare dezbaterii bugetului la Consiliul Judeţean, primarii P.S.D. din teritoriu erau chemaţi la Bolintin Vale chiar de preşedintele organizaţiei, domnul deputat Niculae Bădălău. Şi acolo, după voia domnului Bădălău se împărţeau banii către toţi cei apropiaţi lui.

data introducerii: 07-02-2008

Şucăr mare la P.N.L.

Mult trâmbiţata plecare a domnului Ujeniuc la P.N.L. cu cei 4000 de membri din fostul P.L.D. a stârnit stupoare, teamă şi îngrijorare profundă la P.N.L. Unde o să-i bage în sediu dacă vin cu toţii odată ? Au suficiente chitanţiere dacă vor dori toţi cei 4000 de membri să-şi plătească cotizaţia pe 1 an de zile înainte, chiar din prima zi a venirii lor. Vor încape banii strânşi din cotizaţia noilor membri în casieria partidului. Şi multe alte probleme. Grele, profunde şi năucitoare. Noroc, că s-a făcut dimineaţă şi ne-am trezit din somn.

Autor: Brucan de Giurgiu
data introducerii: 05-02-2008

Bursa adevărurilor anticipate – 100% corecte

Ceea ce multă lume ştie de foarte multă vreme, că domnii Lucian Iliescu şi Dragoş Ujeniuc sunt prieteni şi tovarăşi la cataramă de multă vreme se va reconfirma MARŢI (3 CEASURI RELE), 5 februarie 2008, la sediul judeţean al P.N.L. Cum că fostul P.L.D., deşi şi-a dorit foarte mult să intre în noul P.D.L. cu toată dragostea şi deschiderea, din cauza domnului deputat Valentin Adrian Iliescu şi a găştii din preajma lui, nu s-a putut adapta cu stilul dictatorial, cu calitatea slabă a oamenilor din P.D.L. şi s-a întors la prima dragoste, la Partidul Naţional Liberal şi la Lucian Iliescu. Bla, bla, bla. VRĂJEALĂ !

Autor: Brucan de Giurgiu
data introducerii: 05-02-2008

Inflaţia de flatulaţii

Indicele BETon al Bursei noastre de zvonuri ne arată că, în ultima vreme, pe piaţa pedelistă au avut loc următoarele flatulaţii… pardon !, fluctuaţii

data introducerii: 04-02-2008

Cine vroia să-i rupă gâtul, politic, deputatului Valentin Adrian Iliescu

Cum probabil aţi aflat, deputatului Valentin Adrian Iliescu, şeful P.D.L.-iştilor giurgiuveni, i-a trecut săptămâna trecută „glonţul demiterii” pe lângă cap. Cine a pus la cale această manevră vă spunem imediat.

data introducerii: 01-02-2008

Transferuri politice de senzaţie la bursa politică giurgiuveană.

Viaţa politică giurgiuveană cunoaşte cea mai frenetică perioadă de aşezări şi reaşezări, inclusiv, SE PREGĂTESC TRANSFERURI POLITICE DE SENZAŢIE.

Autor: Brucan de Giurgiu
data introducerii: 03-02-2008

Miercuri, 6 februarie 2008, se schimbă întreaga echipă la Prefectura Judeţului Giurgiu

Sesizând că nu mai este nici o posibilitate să preia pe căi ocolite conducerea Partidului Democrat Liberal, primarul Lucian Iliescu (P.N.L.) s-a apucat să-şi aşeze piesele grele în tranşeele luptelor care vor urma. În calitate de preşedinte al P.N.L., a decis să împlice toate instituţiile statului în folosul partidului său, doar-doar va câştiga fotoliul de primar de care are mare nevoie.

data introducerii: 28-01-2008

Acţiunea de debarcare a lui Valentin Iliescu de la conducerea P.D.L. Giurgiu nu a reuşit.

Ba mai mult, liderii naţionali ai Partidului Democrat Liberal (Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica) au afirmat fără echivoc: „Lucian Iliescu nu are ce căuta la P.D.L. Giurgiu !”

data introducerii: 27-01-2008

Iliescu contra Iliescu

Sau cum au petrecut anticipat primarul liberal Lucian Iiescu şi prietenii lui debarcarea de luni a deputatului Iliescu de la conducerea P.D.L. Giurgiu.

data introducerii: 25-01-2008

Marian Măroiu nu mai este candidatul P.S.D. la primăria Municipiului Giurgiu

Neoficial, liderii P.S.D. Giurgiu au decis: domnul Marian Măroiu nu mai este candidatul acestui partid la Primăria Municipiului Giurgiu.

Pagina curenta :
Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA