Pagina 11 ~ Editorial

Pagina 11 ~ Articole din categoria Editorial

data introducerii: 03-04-2008

CLEJANI DE LA NIDELEA (II).

Nu ştim dacă un asemenea personaj merită să fie pomenit atât de des în articole de presă. Dar după recordul de a trece prin 4 partide în 7 zile, Clejani de la Nidelea ne-a mai surprins cu câteva gesturi politice pe care merită să le ştiţi şi Dumneavoastră. Să vă distraţi. Că doar vine week-end-ul.

Autor: Gheorghe BIŢĂ
data introducerii: 03-04-2008

TRĂDĂTORII.

CU OCAZIA SUMMIT-ULUI NATO CARE SE DESFĂŞOARĂ ZILELE ACESTEA LA BUCUREŞTI, VEDEM CARE SUNT OAMENII, ORGANIZAŢIILE, PARTIDELE, POLITICIENII CARE SUNT FACTORI DE INFLUENŢĂ A RUSIEI ÎN ROMÂNIA !

Autor: Cosmin PĂCURARU
data introducerii: 29-03-2008

PARTIDULUI NATIONAL LIBERAL, CU DRAGOSTE

Sau cum au îngropat politic Tăriceanu & Co. Partidul Naţional Liberal.

Autor: Marian DINCĂ
data introducerii: 25-03-2008

RELU GABEREAZA. Domnul Bunica Ilean, sau Relu Gabereaza este consilier in cadrul Consiliului Local al comunei Floresti-Stoenesti dintotdeauna. Adica de 16 ani

A reusit aceasta unica performanta, aruncandu-se intotdeauna pe o lista de partid al doilea in spatele unui om de forta, care pe rand s-au numit Minculescu, Popescu sau Nitescu, electoratul domnului Gabereaza nedepasind numarul degetelor de la ambele maini.

Autor: Constantin DUMITRU
data introducerii: 25-03-2008

Îmbulzeală la privată

Mare îmbulzeală trebuie să mai fie prin casele neamurilor primarului Păunescu din Iepureşti. Cică ar fi luat în spaţiu vreo 150 de suflete, care mai de care mai dornic să voteze în comuna păstorită de domnia sa.

Autor: Florin Antoniu
data introducerii: 21-03-2008

Cu Marean în frunte, vor avea victorii multe. La minus 1

S-au adunat în traista cu amintiri a activităţii personale de jurnalist destule informaţii şi ştiri şoc, care, la vremea respectivă, au creat multe discuţii. Credeam că le-am văzut pe toate, că nimic nu mă mai poate surprinde, că sunt imun la prostia unora din jur, cu nasul în vânt şi vântul în dosul pantalonilor de firmă.

Autor: Marian Turtă
data introducerii: 21-03-2008

Maşină zburătoare la Salonul Auto de la New York

Industria auto se adaptează timpurilor moderne. Maşinile viitorului vor zbura şi vor consuma mai puţin combustibil, dacă e să ne luăm după modelele prezentate la salonul auto de la New York.

data introducerii: 21-03-2008

Ala mic si negru, care se exprima greu…. Vrea la Generala!

Cu petrecerea de la Romexpo, Marean a reusit sa puna mana pe 2 iepuri: unu sa-si forteze partidul sa-l desemneze “catindat” la Primaria Generala, si doi, sa se puna bine cu Doamna Invatatoare care l-a lasat repetent tocmai cand invata sa conjuge verbul “a candida”.

Autor: Laurentiu Tintea
data introducerii: 20-03-2008

Povesti din lumea tonomatelor

Intr-un trust de presa, un jurnalist castiga bani numai daca zice, scrie ceea ce convine patronatului, altfel scrie pe blog sau vorbeste cu nevasta … Asa se construieste un tonomat!

Autor: Cosmin Păcuraru
data introducerii: 19-03-2008

LIBER LA ÎMPREUNĂRI

Premierul, secundul, terţul, dar şi ultimul cu votul dumneavoastră (sau sintagma lui Ion Iliescu era „cu voia dumneavoastră” ?, mă rog) Tăriceanu cel voinic şi prunele (din pălinca lui Remeş, evident) de aur, a dat liber la cuplarea dintre penelişti şi pesedişti.

Autor: Florin Antoniu
data introducerii: 17-03-2008

Efectul Costel de România

Un vechi câtec lăutăresc (nu manele, diferenţa este imensă!) spunea un adevăr cunoscut de toţi românii care au deschis măcar o carte: “Unde-i frate lângă frate, se dă lumea la o parte. / Unde-i unul singurel, se leagă lumea de el”.

Autor: Marian Turtă
data introducerii: 02-03-2008

Toma Grecu'

......Nu-l cautati prin memorie, nici in cartea de telefon, o sa dati de el cred in Pagini Aurii ca antreprenor de pompe funebre, sau vidanjor, sau poate sifonar , numai ca nu e omul nostru, e altu', omul nostru e putin din fiecare.

Autor: Constantin DUMITRU
data introducerii: 28-02-2008

Mărţişor fistichiu

Trăim vremuri fistichii, în care criteriile de valori sunt aruncate periodic în aer, fiind înlocuite de fel de fel de “prinţipuri” după bunul plac al futuriştilor excentrici. Nu că ar avea ceva cu integrarea în rândul ţărilor civilizate din Uniunea Europeană, ci că aşa le-a venit unora care au ajuns vremelnic la butoanele ţării să se joace de-a... criteriile europene.

Autor: Marian Turtă
data introducerii: 21-02-2008

Ce dracu’, chiar nu aveţi pic de ruşine?

Trăim vremuri zbenguite, fiind bombardaţi de tot felul de informaţii care ne oferă prilejul să tragem o concluzie dureroasă: SUNTEM CONDUŞI DE INCOMPETENŢI!

Autor: Marian Turtă
data introducerii: 18-02-2008

C-o s-o v-o tragem şi noi în curând !

Aseară, după proclamarea unilaterală a independenţei la Priştina a regiunii sârbeşti Kosovo, în timp ce la Belgrad ambasada americană era atacată de câteva mii de sârbi, în România era linişte.

data introducerii: 15-02-2008

Reactivarea dinozaurilor

Vrem nu vrem, ţărişoara noastră devine o adevărată grădină zoologică specială, cu exponate deosebite, care reamintesc vizitatorilor despre vremuri de mult apuse, despre fapte incredibile, despre acţiuni şi activităţi care au generat reacţii violente din partea românilor.

Autor: Marian TURTĂ
data introducerii: 12-02-2008

Politica făcută cu mâna ei

O vorbă românească spune că „dragostea e ca şi-o râie, te mănâncă şi-n călcâie”. Ce nu se spune mai departe este că, obligatoriu, trebuie să te scarpini doar acolo unde te mănâncă, altfel rişti să dai naştere la complicaţii, cum ar fi spre exemplu hemoroizii.

Autor: Florin Antoniu
data introducerii: 14-02-2008

Timpul varanilor

Există prin nişte insule tropicale, alături de alte supravieţuitoare preistorice, o specie de şopârle uriaşe numite varani. Varanul e un fel de crocodil terestru, vorace şi agil, cu miros ascuţit şi cu un sănătos apetit pentru orice mişcă, inclusiv semeni de-ai lor. Reptilele respective trăiesc într-un areal bine determinat, nu ţi-ar fi bine deloc să dai nas în nas cu ele pe stradă.

Autor: Marian DINCA
data introducerii: 12-02-2008

Oameni politici

Revoluţia din Decembrie1989 ne-a adus două lucruri pe care cei ca mine - oameni în jurul vârstei de 40 de ani - nu le cunoscuserăm până atunci: primul – a fost sentimentul neclar şi profund al libertăţii, tăindu-ne respiraţia şi înnăbuşindu-ne ca prima dragoste a adolescenţei; eram cu toţii ameţiţi de senzaţia a ceea ce doar un singur român îndrăznise să pună pe hârtie într-un mod atât de sublim: senzaţia libertăţii băută din ciuturi de fântână, în care te afunzi asemeni cerului şi ai cărei zarzări plini de flori albe îi poţi scutura peste toată fiinţ

Autor: Marian Dincă
data introducerii: 09-02-2008

Anul curăţeniei

Clasa politică românească este atemporală. Originea sa ar trebui căutată în acel ciudat Consiliu Provizoriu de Uniune Naţională din ianuarie 1990. Calitatea clasei politice actuale este rezultatul direct perpetuat aproape două decenii, al lipsei de calitate a acelui hibrid între protipendada comunistă, securitate, rămăşiţele partidelor politice interbelice, societatea civilă în formare şi foarte mulţi oportunişti adaptabili oricărui regim politic.

Autor: Marian Dincă
data introducerii: 05-02-2008

Un eunuc

Eunucul era personajul lipsit de bărbăţie care avea dreptul să asiste la curvăsărerile stăpânilor, chiar dacă aparţinea altei caste, cu multele lor cadâne.

Autor: Florin Antoniu
data introducerii: 04-02-2008

Loaza ...... sau.......(Neica Nimeni)

Termenul „loaza” nu este continut de catre Dictionarul Universal al Limbii Romane si daca i-am cauta teremeni paronimici s-ar inrudi probabil cu looser-ul, (to loose- a pierde)Looser (eng.)= Perdant .Inrudirea mi se pare valabila numai din punct de vedere al foneticii cuvantului, pentru ca profilul si tipologia loazei nu se lipeste deloc pe ideea de perdant.

Autor: Costel DUMITRU
data introducerii: 28-01-2008

Liberali fără măsură

Confiscarea ordinară de către oamenii lui Tăriceanu a zilei de 24 ianuarie mi s-a părut sub limita oricărui bun simţ.

Autor: Florin Antoniu
data introducerii: 27-01-2008

Constipaţia. Pardon ! Constituţia.

Amicul meu, profesorul Valeriu Mandu, specialist in drept constituţional, autor al câtorva cărţi despre interpretarea Constituţiei, se arăta extaziat de cât de bine a fost ea elaborată, subliniind aportul unor specialişti europeni, ca elveţianul Jean – Francois Aubert si italianul Antonio La Pergola.

Autor: Marian Dincă
data introducerii: 30-01-2008

S-au ales apele

Se pare că anul 2008 va fi unul de importanţă covârşitoare pentru viaţa românilor. Asta după ce 2007 ne-a adus în clubul ţărilor civilizate de Uniunea Europeană şi ne-a aşezat pe unul dintre culoarele de performanţă, asigurându-ne finanţări de care ne-am bătut joc.

Autor: Marian Turtă
Pagina curenta :
Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA