Pagina 102 ~ Ştirile zilei

Pagina 102 ~ Articole din categoria Ştirile zilei

data introducerii: 04-08-2012

GIURGIU - CEA MAI MARE TEMPERATURA DIN EUROPA LUNI!

O noua atentionare de canicula a fost emisa dimineata de INMH. Potrivit datelor estimate de meteorologi, temperaturile cresc constant, astfel ca luni, la Giurgiu, se asteapta 41 de grade Celsius, cea mai mare temperatura din Europa!

data introducerii: 04-08-2012

SPALARE DE BANI SI CAMATA IN CAZUL "BUTOANE"

Tribunalul Bucuresti a facut publice o parte din "itele" cazului Butoane. Astfel, potrivit Mediafax, Octavian Grecu, zis "Butoane", lider al lumii interlope din Giurgiu, a finanţat activitatea infracţională a lui Sorin Adrian Găzdac - ginerele senatorului Cezar Măgureanu -, pentru a spăla banii obţinuţi din cămătărie, proxenetism şi taxe de protecţie, notează instanţa, în motivarea arestării.

data introducerii: 31-07-2012

GIURGIU, PRINTRE FRUNTASI LA REFERENDUM

Potrivit datelor oficiale ale Biroului Electoral Judetean, in judetul Giurgiu au votat 134.910 cetăţeni dintre cei 230.346 înscrişi pe listele electorale, media de 58,56% fiind superioară mediei naţionale. 90,42% dintre giurgiuveni au votat DA la referendum, 8,51% NU, în timp ce 1,06% dintre voturi au fost nule.

data introducerii: 30-07-2012

SENATORUL CEZAR MAGUREANU, AUDIAT LA DIICOT

Senatorul Cezar Măgureanu a venit, luni, la DIICOT, el declarând că va da o declaraţie în faţa procurorilor în dosarul în care este acuzat că i-a sprijinit pe ginerele şi fiica lui, cercetaţi alături de Octavian Grecu, zis "Butoane" şi de şefi din ANAF pentru evaziune fiscală.

data introducerii: 30-07-2012

MAJORITATEA COVARSITOARE A ROMANILOR CARE AU VOTAT IERI VOR DEMITEREA LUI BASESCU

Participarea la referendum a fost de 46,23%, iar dintre alegători, 87,52% au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu, a anunţat Biroul Electoral Central, după centralizarea datelor din 99,97% din secţiile de votare.

data introducerii: 25-07-2012

MASURI IMPOTRIVA CANICULEI LA GIURGIU

Primaria municpiului a emis un comunicat de presa, in care anunta masurile luate pentru perioada atentionarii de cod galben de canicula

data introducerii: 25-07-2012

INDICELE DE CONFORT TERMIC, DEPASIT! ATENTIE CUM VA PROTEJATI

Indicele de confort termic a depăşit pragul critic de 80 în mai multe zone din ţară. Sudul României este cel mai afectat. Potrivit site-ului Administraţiei Naţionale de Meteorologie, acolo unde valoarea este egală sau mai mare de 80, populaţia trebuie să se protejeze adecvat.

data introducerii: 25-07-2012

ACTIUNILE DIICOT SE LASA CU ARESTARI LA GIURGIU...

Octavian Grecu, zis Butonae, ginerele si fiica senatorului Cezar Magureanu, cinci comisari ai Garzii Financiare si un angajat al Directiei de Finante sunt audiati dupa descinderile de ieri

data introducerii: 24-07-2012

REVINE CANICULA!

Vremea ne face, in continuare, probleme... meteorologii au emis din nou atentionare de cod galben de canicula.

data introducerii: 24-07-2012

DIICOT - ACTIUNI IN FORTA IN GIURGIU!

Cercetari si perchezitii ale DIICOT in Giurgiu; vizati sunt, printre altii, Octavian Grecu, zis Butiane, ginerele senatorului Cezar Magureanu, dar si mai multi comisari ai Garzii Fianciare

data introducerii: 19-07-2012

VERDICT IN CAZUL PONTA: NU A FOST PLAGIAT!

Consiliul Naţional de Etică, organism subordonat Ministerului Educaţiei, a stabilit că premierul Victor Ponta nu a plagiat în lucrarea sa de doctorat, potrivit România TV.

data introducerii: 19-07-2012

CINE SUNT NOII REPREZENTANTI AI CONSILIULUI JUDETEAN IN CONSILII DE ADMINISTRATIE?

Asa cum spuneam intr-o postare anterioara, recenta sedinta a Consiliului Judetean s-a desfasurat cu o rapiditate "suspecta", toate proiectele de hotarare fiind votate in unanimitate. Dar ce cuprindeau acele proiecte? Majoritatea vizau desemnarea unor noi reprezentanti ai CJ in Consiliile de Administratie ale institutiilor din Giurgiu. Sa vedem cine sunt ei...

data introducerii: 19-07-2012

CANICULA REVINE IN FORTA

Orice minune ţine trei zile... Aşa a fost şi cu temepraturile din termometre, care, în ultimele zile, ajunseseră la valori ceva mai rezonabile. Numai că de vineri, canicula revine în forţă, meteorologii atenţionând asupra temperaturilor ridicate şi a indicelului de confort termic.

data introducerii: 18-07-2012

INCENDIU CU VICTIME LA TOMULESTI

In jurul orei 18,30, la biserica din Tomulesti a izbucnit un incendiu, in urma caruia trei persoane au fost intoxicate cu fum.

data introducerii: 18-07-2012

PREMIERUL ANUNTA PROGRAM PRELUNGIT LA REFERENDUM

Victor Ponta a susţinut, miercuri, o conferinţă de presă în Parlament. Premierul a anunţat că programul de vot la referendum va fi exins, de la 7:00 la 23:00, însă se va desfăşura pe o singură zi, 29 iulie.

data introducerii: 17-07-2012

AVEM TOMOGRAF, AVEM RMN... DE CE NU FUNCTIONEAZA?

In luna ianuarie a acestui an, la Spitalul Judetean Giurgiu ajungeau o serie de aparate performante, pentru care se platesc, si acum, bani grei... Numai ca, la mai bine de o jumatate de an, aceste aparate inca nu functioneaza, iar giurgiuvenii care au nevoie de investigatii tot trebuie sa bata drumul la spitalele din Capitala...

data introducerii: 17-07-2012

MEDICI PUTINI, DECESE MULTE LA CAMERA DE GARDA

In jur de 150 de pacienti ajung, in fiecare tura, la Camera de Garda a Spitalului Judetean, unde nu lucreaza decat cate doi medici pe tura...

data introducerii: 17-07-2012

SEDINTA DE CONSILIU JUDETEAN SAU "PUPAT PIATA INDEPENDENTEI"...

24 de puncte pe ordinea de zi, mai putin de o ora... asa a decurs sedinta ordinara a CJ de astazi

data introducerii: 17-07-2012

REFERENDUM, INTR-O SINGURA ZI, CU PROGRAM PRELUNGIT

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, luni, că oficial nu au existat discuţii pentru organizarea referendumului pe parcursul a două zile şi că acesta va avea loc într-o singură zi, 29 iulie, aşa cum prevede legea, dar că votarea s-ar putea prelungi de la ora 7.00 la ora 22.00 sau 23.00.

data introducerii: 16-07-2012

DE AZI, ETAPA A DOUA A REPARTIZARII IN LICEE

Absolvenţii de gimnaziu care nu au participat la prima repartizare computerizată pentru admiterea la licee sau cei care nu au fost distribuiţi la niciun liceu vor putea completa între 16 - 20 iulie fişele de opţiuni pentru cea de-a doua etapă a repartiţiei computerizate, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

data introducerii: 15-07-2012

INSCRIERI LA FACULTATE DE LUNI!

In timp ce absolventii claselor a XII-a care nu au promovat BAC-ul se pregatesc pentru sesiunea de toamna, cei care au invatat carte se pot inscrie, de maine, la facultate, concursul de admitere constând, la multe facultăţi, în probe scrise, în timp ce altele vor departaja candidaţii după media de la bacalaureat.

data introducerii: 15-07-2012

A DOUA SANSA: MAINE INCEP INSCRIERILE PENTRU A DOUA SESIUNE DE BAC

Inscrierile pentru cea de-a doua sesiune de bacalaureat încep luni şi se vor încheia vineri, 20 iulie, urmând ca proba A, de evaluare a compeţentelor lingvistice de comunicare orală în limba română, să fie susţinuta în perioada 20 - 21 august, potrivit calendarului de desfăşurare a examenului.

data introducerii: 15-07-2012

INDICELE DE CONFORT TERMIC, DEPASIT IN SUDUL TARII

Indicele de confort termic este un index care coroboreaza temperatura aerului cu umiditatea relativa (marime fizica egala cu cantitatea de vapori de apa care exista intr-un amestec gazos de aer si apa) pentru a determina o temperatura aparenta - cea resimtita de corpul uman.

data introducerii: 14-07-2012

PUNCT FINAL LA EXAMENUL DE BAC 2012

Contestatiile depuse si solutionate la examenul de Bacalaureat nu au schimbat prea mult configuratia rezultatelor finale ale acestui examen in judetul Giurgiu

Pagina curenta :

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA