Pagina 139 ~ Ştirile zilei

Pagina 139 ~ Articole din categoria Ştirile zilei

data introducerii: 09-04-2008

INFRACŢIUNI LA REGIMUL CIRCULAŢIEI RUTIERE

Autor: COMPARTIMENTUL DE PRESA AL I.J.P. GIURGIU
data introducerii: 08-04-2008

CEI 11 AGENŢI DE LA POLIŢIA RUTIERĂ GIURGIU DETAŞAŢI ĪN CAPITALĂ, SI-AU INCHEIAT MISIUNEA

Inspectorul general al Poliţiei Române, chestor de poliţie dr. Gheorghe Popa, a mulţumit sâmbătă, 5 aprilie a.c., la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, poliţiştilor din structurile judeţene de poliţie, care, pe durata SUMMIT-ului NATO, au fost detaşaţi în Capitală pentru a asigura măsuri de siguranţă publică şi poliţie rutieră.

Autor: COMPARTIMENTUL DE PRESA AL I.J.P. GIURGIU
data introducerii: 08-04-2008

INFRACŢIUNE LA REGIMUL CIRCULAŢIEI

In ziua de 07.04.2008, ora 18,25, agenţii poliţiei rutiere l-au depistat pe D.MARIAN, de 33 ani, din Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism marca Kia Sorento, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat de aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, recoltându-i-se şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Autor: COMPARTIMENTUL DE PRESA AL I.J.P. GIURGIU
data introducerii: 08-04-2008

TRANSPORTUL RUTIER PUBLIC ĪN ATENŢIA POLIŢIŞTILOR

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au documentat şi probat activitatea infracţională a lui D.DUMITRU, de 57 ani, din Bucureşti, care, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Bicureşti, a dispus şi efectuat curse de transport persoane pe ruta Bucureşti-Comana, judeţul Giurgiu, fără a deţine licenţele necesare.

Autor: COMPARTIMENTUL DE PRESA AL I.J.P. GIURGIU
data introducerii: 08-04-2008

PERSOANĂ DISPĂRUTĂ DE LA DOMICILIU DIN ANUL 1999, REDATĂ FAMILIEI

În ziua de 06.04.2008, agenţi ai Poliţiei oraş Bolintin Vale au fost sesizaţi prin Sistemul Unic 112, de un cetăţean, cu privire la faptul că pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la km 38, se află un bărbat căzut la pământ, sub o pasarelă.

Autor: COMPARTIMENTUL DE PRESA AL I/J.P. GIURGIU
data introducerii: 02-04-2008

TREI PERSOANE DEPISTATE LA VOLAN DUPĂ CE AU CONSUMAT BĂUTURI ALCOOLICE

Autor: COMPARTIMENTUL DE PRESA SI RELATII PUBLICE AI I.J.P. GIURGIU
data introducerii: 02-04-2008

PRINŞI ĪN FLAGRANT LA FURAT DE PORUMBEI

Autor: COMPARTIMENTUL DE PRESA SI RELATII PUBLICE AI I.J.P GIURGIU
data introducerii: 02-04-2008

PREVENIREA ŞI COMBATEREA OPERAŢIUNILOR ILICITE CU METALE ŞI PIETRE PREŢIOASE

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat o acţiune împreună cu inspectori din cadrul Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Giurgiu, pe linia prevenirii şi combaterii operaţiunilor ilicite cu metale şi pietre preţioase.

Autor: COMPARTIMENTUL DE PRESA SI RELATII PUBLICE I.J.P. GIURGIU
data introducerii: 31-03-2008

TELEFOANELE MOBILE AR PUTEA CAUZA MOARTEA MULT MAI MULTOR OAMENI DECĀT FUMATUL.

Telefoane mobile ar putea cauza moartea mult mai multor oameni decât fumatul, arată un studiu realizat recent de un specialist în neurochirurgie, doctorul Vini Khurana. El afirmă că oamenii ar trebui să evite utilizarea lor pe cât posibil, iar guvernele şi companiile din industria de telefonie mobilă trebuie să ia măsuri imediate pentru a reduce riscul de expunere la radiaţii.

Autor: Mădălina ILIESCU
data introducerii: 31-03-2008

ATENŢIE LA HOŢI !

Poliţiştii sunt în alertă după ce mai mulţi cetăţeni au făcut plângeri că le-au fost furat diferite bunuri din autoturisme.

Autor: COMPARTIMENTUL PRESĂ ŞI RELAŢII PUBLICE
data introducerii: 30-03-2008

PATRIARHUL DANIEL OPERAT DE URGENŢĂ LA SPITALUL MILITAR CENTRAL.

Patriarhul Daniel a fost operat, duminică, la Spitalul Militar Central "Carol Davila" din Bucureşti. Dupa oficierea Sfintei Liturghii la Catedrala Patriarhală, Patriarhul a suferit o fractură la glezna stângă şi a fost transportat la spital, în jurul orei 13.30.

Autor: Laurenţiu ANTON
data introducerii: 30-03-2008

GUVERNUL SE LAUDĂ, FERMIERII JUDECĂ.

Prezent vineri în judeţul Giurgiu, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Gheorghe Albu a lăudat „marile realizări” ale Guvernului Tăriceanu în folosul agriculturii româneşti.

Autor: Laurenţiu ANTON
data introducerii: 29-03-2008

NAIVITATEA COSTĂ

Mai multe adolescente din Giurgiu au fost deposedate de bijuterii prin metoda ghicitului.

Autor: COMPARTIMENTUL PRESĂ ŞI RELAŢII PUBLICE Al I.P.J. GIURGIU
data introducerii: 26-03-2008

TĂRICEANU SPARGE SUME IMPORTANTE DIN BUGET PENTRU ACHIZIŢIA DE MAŞINI NOI PENTRU MINISTERE.

Obligat să ajusteze bugetul de stat pe anul 2008 datorită deficitului bugetar foarte mare, Călin Popescu Tăriceanu ia bani de la Educaţie, Sănătate, Agricultură, Apărare dar păstrează sume uriaşe pentru achiziţionarea de maşini noi (de la firmele prietenilor ?!?!) pentru ministere şi instituţii de stat.

Autor: Laurenţiu ANTON
data introducerii: 25-03-2008

Fraude investigate de poliţiştii giurgiuveni

În noaptea de 20/21.03.2008, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu lucrători din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Giurgiu au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilicite, comise de cetăţenii români la introducerea de bunuri în România .

data introducerii: 25-03-2008

Autori ai infracţiunii de tālhărie identificaţi cu operativitate

Poliţişti ai Biroului Poliţiei Rurale au documentat activitatea infracţională a următoarele persoane:

data introducerii: 25-03-2008

A ameninţat mai mulţi tineri cu o armă deţinută ilegal

În noaptea de 22/23.03.2008, agenţi ai Poliţiei Comunitare Giurgiu au sesizat Ofiţerul de Serviciu de la I.P.J. Giurgiu, cu privire la faptul că în jurul orei 00,30, pe şoseaua Sloboziei, în zona Cimitirului Sfântul Haralambie, au depistat o persoană care deţine un pistol, fără a avea documente asupra sa.

data introducerii: 25-03-2008

Braconaj īn noapte la Uzunu

În noaptea de 22/23.03.2008, în jurul orei 00,30, o patrulă D.P.I.R. a depistat pe câmp, în zona Uzunu, un autoturism marca Aro, în care se aflau 2 persoane care braconau, folosind lumina unui proiector.

data introducerii: 25-03-2008

Mandat executat

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au executat o acţiune în comuna Adunaţii Copăceni, împreună cu lucrătorii postului de poliţie, ocazie cu care a fost identificat şi reţinut F.ION, de 36 ani, din comuna Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Giurgiu, fiind condamnat la 10 luni pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

data introducerii: 25-03-2008

Paza obiectivelor bunurilor şi valorilor - preocupare permanentă a poliţiei

Ministerele şi celelalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi locale, regiile autonome, companiile şi societăţile naţionale, institutele naţionale de cercetare-dezvoltare, societăţile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum şi alte organizaţii care deţin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite în Legea Nr. 333/2003, privind paza obiectelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, sunt obligate să asigure paza acestora.

data introducerii: 25-03-2008

Fără permis de conducere pe drumurile publice

A fost depistat B. PETRIŞOR, de 28 ani, din municipiului Giurgiu, fără ocupaţie, în timp ce conducea pe şosea Prieteniei, din municipiul Giurgiu, autoturismul marca Dacia 1310, proprietate, fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice refuzând recoltarea de probe biologice.

data introducerii: 25-03-2008

Neatenţia provoacă din nou victime

În ziua de 22.03.2008, ora 10,00, pe D.N. 6 , în localitatea Mihăileşti, judeţul Giurgiu, la km 22+800, B.CONSTANTIN, de 48 ani, din Tulcea, fără ocupaţie, posesor permis de conducere categoria B, din anul 2005, în timp ce conducea auto Dacia 1310, proprietate, din cauza neatenţiei în conducere, a accidentat uşor pe S.DUMITRU MĂDĂLIN, de 20 ani, din oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu

data introducerii: 25-03-2008

Căruţele nesemnalizate - un pericol pentru circulaţia pe drumurile publice

În seara zilei de 22.03.2008, ora 20,45, pe D.N. 41, la km 35+480, în afara localităţii Prundu, judeţul Giurgiu, P.DANIEL, de 24 ani, din comuna Hotarele, judeţul Giurgiu, fără ocupaţie, în timp ce conducea auto marca Hyundai, a acroşat un atelaj hipo nesemnalizat, condus de R.Chiriţă, de 62 ani, din comuna Prundu, judeţul Giurgiu.

data introducerii: 25-03-2008

Inconştienţă la volan: Mai multe persoane au fost depistate sub influenţa alcoolului

În ziua de 22.03.2008, ora 14,50, agenţii de poliţie rutieră l-au depistat pe D.N. 5. pe R.DOICU, de 40 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea auto marca Wartburg, având o îmbibaţie alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

data introducerii: 21-03-2008

Īnşelăciune cu instrumente de plată

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au documentat activitatea infracţională a lui P. PETRA, de 57 ani, din Giurgiu, care, în perioada septembrie-octombrie 2007, în calitate de administrator la o societate comercială din Giurgiu, a emis 4 file CEC fără a asigura provizia necesară la scadenţă, cauzând un prejudiciu în sumă totală de 5.000 lei.

Pagina curenta :

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA