Pagina 34 ~ Social

Pagina 34 ~ Articole din categoria Social

data introducerii: 24-12-2012

" E TIMPUL SA TRAIM IN PACE, LINISTE SI INTELEGERE..."

... este mesajul primarului Nicolae Barbu de sarbatori...

data introducerii: 24-12-2012

GIURGIUVENII, "COLINDATI" DE AUTORITATI...

Ca in fiecare an, in prag de sarbatori, autoritatile transmit, prin intermediul presei, mesaje pentru giurgiuveni... Prefectul judetului, Lavinia Crisu, este printre primii...

data introducerii: 21-12-2012

CASIERIILE ENEL, INCHISE IN PRIMA SI A DOUA ZI DE CRACIUN

Si Electrica anunta program special de sarbatori... Potrivit acestui anunt, in zilele de 24 şi 31 decembrie 2012, programul de functionare al casieriilor din Giurgiu este de la ora 8 la ora 13, in zilele de 25 şi 26 decembrie 2012, respectiv 1 şi 2 ianuarie 2013, nu se lucrează, fiind sărbători legale, iar pe 27 şi 28 decembrie 2012, respectiv 03 şi 04 ianuarie 2012, se lucrează după programul obişnuit, de la ora 8 la ora 16

data introducerii: 21-12-2012

PROGRAM SPECIAL DE SARBATORI IN TOATE SUPERMARKETURILE

Program prelungit în zilele premergătoare Crăciunului şi închis pe 25 decembrie. Toate supermarketurile din Giurgiu şi-au stabilit orarul de funcţionare pentru perioada Crăciunului. Cel mai lung program este cel al zilei de duminică, 23 decembrie, când managerii multor magazine au decis să ţină deschis până la ora 23.

data introducerii: 21-12-2012

JANDARMII, IN SPRIJINUL "TIRISTILOR" OPRITI PE DN 5

"Joi 20 decembrie a.c, începând cu ora 20.00, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu au asigurat masuri de ordine pe DN-5 Giurgiu-Bucureşti, în zona Popasului Turistic Alidora", anunta IJJ, intr-un comunicat de presa.

data introducerii: 21-12-2012

ZILELE LIBERE DIN 24 SI 31 DECEMBRIE, RECUPERATE IN IANUARIE

Cei care s-au bucurat ca au doua zile libere in plus in decembrie ar trebui sa stie ca vor lucra doua sambete in luna ianuarie...

data introducerii: 15-12-2012

SCANDAL LA "PERMISE SI INMATRICULARI", SCUZE DE LA PREFECTURA...

Timp de doua zile, in 13 si 14 decembrie, Serviciul Public Comunitar Regim Permise si Inmatriculare auto nu a functionat, iar aceasta a dus la un adevarat scandal provocat de cei care aveau probleme de rezolvat acolo...

data introducerii: 13-12-2012

DE-ABIA DE SAMBATA REVENIM LA TEMPERATURI NORMALE.... PANA ATUNCI, GER NAPRAZNIC!

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a anunţat miercuri, la Comandamentul de iarnă de la MAI, că temperaturile vor fi foarte scăzute joi noaptea şi vineri, urmând să revină de sâmbătă la normalele perioadei, iar de duminică este posibil să plouă.

data introducerii: 10-12-2012

VESTI BUNE PENTRU PENSIONARI: DE MAINE, INCEPE DISTRIBUIREA PENSIILOR PE DECEMBRIE

Casa de Pensii Giurgiu anunta ca pensiile pe luna decembrie se distribuie in avans. Pensionarii vor incepe sa isi primeasca banii de maine, urmand ca postasii sa distribuie la domiciliu pensiile pana la 21 decembrie, iar pana pe 28 decembrie, pensiile sa poata fi ridicate de la oficiile Postei.

data introducerii: 09-12-2012

SFATURI DE VREME REA DE LA ISU...

Chiar daca acum toata lumea sta "cu sufletul la gura" sa afle rezultatele alegerilor, exista institutii care isi fac datoria, mai ales ca am intrat deja in cod galben de vreme rea. Printre aceste institutii se numara, ca intotdeauna, de altfel, ISU Vlasca, ai carui reprezentanti ne reamintesc cateva masuri elementare pentru aceasta perioada...

data introducerii: 09-12-2012

ALERTA GENERALA IN JUDETUL GIURGIU: PREGATIRI PENTRU O EVENTUALA INRAUTATIRE A VREMII

In aceasta noapte, se va actiona pe toate drumurile din judet cu material antiderapant - anunta Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta.

data introducerii: 08-12-2012

VOTUL DE DUMINICA, NUMAI IN SECTIA DE DOMICILIU

Duminică, dreptul de vot se poate exercita între orele 7.00, când se deschid secţiile de votare, şi 21.00. Nu se votează pe baza vizei de flotant, iar persoanele care nu se pot deplasa au posibilitatea să solicite urna mobilă printr-o cerere scrisă.

data introducerii: 07-12-2012

SELECTII PENTRU LOCURI DE MUNCA IN DANEMARCA SI PORTUGALIA

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a primit o ofertă de locuri de muncă pentru sectorul agricol din Danemarca şi Portugalia pentru un număr de 100 de locuri de muncă pentru culegători de mazăre. Culegătorii vor lucra în fermele angajatorului din Portugalia şi Danemarca.

data introducerii: 07-12-2012

AVERTISMENT AL AUTORITATILOR: "DRUMURILE SE INCHID LA PRIMELE SEMNE ALE UNOR NINSORI ABUNDENTE!"

Tragedia de iarna trecuta, cand un om a murit in propria masina, blocat pe DN 5, determina autoritatile sa ia masuri dure in aceasta iarna

data introducerii: 04-12-2012

NU STITI DACA ANGAJATORUL V-A PLATIT ASIGURARILE DE SANATATE? AFLATI DOAR CU UN CLICK...

Casa Națională de Asigurări de Sănătate le dă românilor posibilitatea de a verifica online dacă sunt sau nu asigurați, folosind-și codurile de identificare ale asiguraților, specifice pentru fiecare persoană în parte.

data introducerii: 04-12-2012

VIN BANII PENTRU AJUTORUL DE INCALZIRE

Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei vor fi plătite până în 21 decembrie, prima tranşă, de aproximativ 13,5 milioane de lei, urmând să fie achitată, în această săptămână, în localităţile care au transmis până în 3 decembrie situaţia cu beneficiarii, informează, marţi, Ministerul Muncii.

data introducerii: 04-12-2012

DE MIERCURI, ROVINIETA POATE FI PLATITA PRIN SMS

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) anunţă utilizatorii că, începând cu data de 5 decembrie, rovinieta va putea fi achitată printr-un simplu SMS. Rovinieta va putea fi plătită numai de către utilizatorii români şi numai pentru perioada minimă de utilizare.

data introducerii: 03-12-2012

DE LUNI, INCEPE "LUNA DE POVESTE"...

Luni, 3 decembrie, Primăria Municipiului Giurgiu dă startul manifestărilor cultural-artistice dedicate sărbătorilor de iarnă ce vor avea loc în perioada 3 decembrie 2012 - 8 ianuarie 2013 sub denumirea “Decembrie – o lună de poveste”.

data introducerii: 02-12-2012

PROGRAM PRELUNGIT LA EVIDENTA POPULATIEI

Serviciile de evidență a populației din cadrul Ministerului Administrației și Internelor (MAI) vor avea program cu publicul prelungit în ziua alegerilor, pentru ca persoanele care nu dețin documente de identitate valabile să le poată obține.

data introducerii: 01-12-2012

10 DECEMBRIE AR PUTEA FI ZI LIBERA PENTRU STUDENTI

Guvernul vrea să declare ziua de luni, 10 decembrie 2012, drept zi liberă în universităţi, astfel încât studenţii care învaţă în alte zone decât cele de domiciliu să aibă posibilitatea să voteze la alegerile parlamentare în localităţile lor şi să poată reveni în timp util, marţi, la cursuri.

data introducerii: 29-11-2012

SALARIILE BUGETARILOR, MAJORATE DE LA 1 DECEMBRIE

Salariile bugetarilor vor fi majorate, de la 1 decembrie, cu 7,4% faţă de nivelul acordat pentru luna noiembrie 2012, banii urmând să intre efectiv în plată în ianuarie 2013, scrie Agerpres.

data introducerii: 27-11-2012

AJUTOARE PENTRU PENSIONARI LA CANTINA DE AJUTOR SOCIAL

Daca celelalte categorii sociale care beneficiaza de ajutoarele alimentare de la UE trebuie sa mearga pana la sediul DAS, de la Giurgiu Nord, pensionarii pot ridica aceste alimente de la Cantina de Ajutor Social.

data introducerii: 27-11-2012

PENSII IN AVANS IN DECEMBRIE

Pensionarii vor primi în avans drepturile financiare achitate de stat, toate plăţile urmând să fie efectuate în perioada 7-19 decembrie, înaintea Sărbătorilor de Crăciun, au declarat surse oficiale. Potrivit Mediafax, plata în avans a tuturor pensiilor a fost decisă în şedinţa de marţi a Guvernului. O decizie similară a fost luată în primăvara acestui an, în luna aprilie, când pensiile au fost plătite mai devreme, înaintea Sărbătorilor de Paşti.

data introducerii: 27-11-2012

BUCURIE PENTRU BUGETARI: INCA DOUA ZILE LIBERE IN DECEMBRIE

Guvernul a hotarat marti, in sedinta saptamanala, sa acorde inca doua zile libere in luna decembrie. Este vorba despre doua zile de luni, in 24 si, respectiv, 31 decembrie.

data introducerii: 26-11-2012

AJUTOARELE ALIMENTARE NU SE MAI DISTRIBUIE LA D.A.S.

Incepand din aceasta saptamana, beneficiarii ajutoarelor alimentare de la UE nu mai sunt nevoiti sa bata drumul pana la Directia de Asistenta Sociala, la Giurgiu Nord, pentru ca Primaria a decis sa schimbe locatia in care se distribuie aceste alimente

Pagina curenta :

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA