Pagina 35 ~ Social

Pagina 35 ~ Articole din categoria Social

data introducerii: 25-11-2012

REPORT LA LOTO DUMINICA

Loteria Română a continuat, duminică, 25 noiembrie, 2012, extragerile la jocurile Loto 6/49, Loto 5/40, Noroc, Joker, Noroc Plus și Super Noroc.

data introducerii: 22-11-2012

PRIMELE INTERVENTII PENTRU DETASAMENTUL DE POMPIERI BOLINTIN

La inceputul acestei saptamani demara, oficial, activitatea unui nou detasament de pompieri in nordul judetului, la Bolintin Deal. Acesta si-o dovedit rapid necesitatea, inregistrandu-se deja primele interventii...

data introducerii: 22-11-2012

ELIBERAREA MEDICAMENTELOR IN FARMACII, UN HAOS DE AZI

La sfârşitul acestei săptămâni, este posibil să nu vă puteţi ridica reţetele. Sistemul informatic intră în revizie - atentioneaza evz.ro

data introducerii: 20-11-2012

BATRANII DIN CAMINE SI COPIII INSTITUTIONALIZATI, PRIMII PE LISTA VACCINARILOR ANTIGRIPALE

De marti a inceput si la Giurgiu campania de vaccinare antigripala. Deocamdata, de acest vaccin beneficiaza copiii si batranii din camine, dar si personalul medical din spitalele judetului, medicilor de familie fiindu-le repartizate doar cate 20 de doze

data introducerii: 14-11-2012

"POLITIA ROMANA" A DEVENIT... VIRUS PE CALCULATOR!

Virușii de tip ’’ransom’’, ce solicită bani în schimbul deblocării calculatorului, amenință milioane de utilizatori din lume cu un pretins mesaj al poliției.

data introducerii: 14-11-2012

AUTORITATILE, ATENTIONATE SA FIE GATA DE NINSORI ABUNDENTE!

Premierul Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi, să se asigure că totul este pregătit pentru intervenţie în caz de ninsori abundente şi i-a spus că a fost "norocos" că nu a nins până la această dată, primind asigurări din partea ministrului că au fost luate măsurile necesare.

data introducerii: 14-11-2012

VETERANII SI URMASII LOR ISI PRIMESC BANII PANA LA SFARSITUL LUNII

Ministerul Administraţei şi Internelor (MAI) a anunţat miercuri că va plăti în luna noiembrie toate diferenţele rezultate din procesul de revizuire a pensiilor, împreună cu plata drepturilor băneşti aferente acestei luni, atât pentru veterani, cât şi pentru urmaşii acestora.

data introducerii: 14-11-2012

ROMANIA, CONDAMNATA DE CEDO PENTRU GARDIENII DIN PENITENCIARUL GIURGIU?

Potrivit unui comunicat de presa al APADOR-CH,Curtea Europeană a Drepturilor Omului a pronunţat o hotărâre în cauza Cucu c. României (22362/06) prin care a condamnat statul român pentru încălcarea articolului 3 al Convenției- dreptul de a nu fi supus unui tratament degradant- precum şi a dreptului de a vota, drept protejat de art. 3 Protocolul nr. 1 al Convenţiei.

data introducerii: 14-11-2012

TRECEREA PE PODUL PRIETENIEI AR PUTEA FI GRATUITA O ZI PE AN

Reduceri pentru treceri multiple si preplatite si o zi pe an fara taxa pentru Podul Prieteniei.

data introducerii: 13-11-2012

REINNOIREA PERMISULUI AUTO, NUMAI DUPA VIZITA MEDICALA!

Codul Rutier a fost modificat printr-o lege publicata luni care stabileste, printre altele, ca pentru reinnoirea permisului auto va fi obligatorie vizita medicala.

data introducerii: 12-11-2012

MAI PUTIN DE JUMATATE DIN SCARILE DE BLOC AU ACUM CALDURA

Potrivit datelor centralizate de Primaria municipiului, luni dimineata erau alimentate cu energie termica mai putin de jumatate din numarul total al scarilor de bloc din Giurgiu.

data introducerii: 12-11-2012

DE MARTI, AVEM WIRELESS GRATUIT IN GIURGIU

Parcurile din oras, dar si pietonala din centru vor beneficia, incepand de marti, de retea wireless gratuita. Aceasta va fi inuagurata oficial marti, la ora 12.

data introducerii: 11-11-2012

BALUL ROTARIENILOR, EVENIMENTUL MONDEN AL ANULUI

Devenit, deja, o traditie, Balul Rotarienilor a strans, din donatiile si licitatiile participantilor de sambata seara, circa 350 milioane lei vechi, bani ce vor merge spre proiecte caritabile in Giurgiu.

data introducerii: 07-11-2012

AU APARUT COMISARI FALSI SI LA GARDA FINANCIARA!

Dupa ce, in anii trecuti, erau in mare voga escrocii care se dadeau drept inspectori la Protectia Consumatorului si, in aceasta calitate, incasau tot felul de amenzi fictive, acum incep sa apara, dupa acelasi model, falsi comisari ai Garzii Financiare...

data introducerii: 07-11-2012

SUPERSTITII DE SFINTII MIHAIL SI GAVRIL

În calendarul ortodox, Mihail şi Gavriil sunt cei care conduc cetele de îngeri şi călăuzesc sufletele oamenilor spre rai. Superstitiile spun că este interzis să lucrezi sau să faci treabă în casă pe 8 noiembrie. Cei care nu respectă acest lucru se vor chinui groaznic înainte de moarte.

data introducerii: 06-11-2012

CINE MAI SCUMPESTE ALIMENTELE? MUZICA DIN MAGAZINE!

Marile reţele de comerciale vor scumpi produsele pe care le comercializează pentru a compensa recenta triplare a sumelor pe care le plătesc pentru muzica ambientală din magazine Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România, potrivit Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR).

data introducerii: 06-11-2012

SCUT LIVREAZA CALDURA LA CERERE...

Marti dimineata, conducerea SCUT Giurgiu, firma care inca asigura incalzirea orasului, declara ca se fac ultimele pregatiri pentru a incepe livrarea agentului termic in oras, insa sunt foarte putine cereri din partea asociatiilor de locatari

data introducerii: 06-11-2012

RESTANTELE LA PLATA SALARIILOR INSOTITORILOR, PLATITE INTEGRAL PANA LA SFARSITUL ANULUI

Dupa ce saptamana trecuta, a alocat 1,4 milioane lei pentru plata subventie la energie termica in Giurgiu, Guvernul a mai directionat inca 2,349 milioane lei (23,49 miliarde lei vechi) spre Giurgiu, suma ce rezolvă cea mai gravă dintre problemele din domeniul asistenţei sociale, respectiv plata drepturilor băneşti ale asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap din municipiu.

data introducerii: 05-11-2012

INCA UN SCANDAL IN CARE ESTE IMPLICATA BISERICA ROMANA: CONCURENTA NELOIALA FACUTA AGENTIILOR DE TURISM

Preoţii organizează ilegal pelerinaje cu enoriaşii în Israel şi fac concurenţă neloială agenţiilor de turism, iar câştigul pentru o excursie este de 4.000 de euro de persoană, susţin agenţiile de turism, însă reprezentanţii Bisericii spun că excursiile se fac legal, prin agenţiile Patriarhiei.

data introducerii: 05-11-2012

UN MILION DE DOZE DE VACCIN ANTIGRIPAL URMEAZA A FI DISTRIBUITE IN TARA

Primele doze de vaccin antigripal vor ajunge, probabil, până la sfârşitul săptămânii, acestea urmând să fie distribuite la nivel naţional, au declarat, luni, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

data introducerii: 01-11-2012

BUCURIE PENTRU PATRONII RADIO-TV: CAMPANIA ELECTORALA PENTRU PARLAMENTARE, "PE BANI"!

Candidaţii la alegerile parlamentare se vor putea exprima, contra cost, în emisiunile de promovare electorală şi în spoturile electorale difuzate de televiziunile şi radiourile private, dar vor avea acces gratuit la posturile publice, potrivit unei Decizii adoptate de CNA, în şedinţa de joi.

data introducerii: 31-10-2012

DE JOI, INCEPE DISTRIBUIREA AJUTOARELOR ALIMENTARE DE LA UE

Ca in fiecare an, distribuirea se face alfabetic... Iata care este programul stabilit de Directia de Asistenta Sociala Giurgiu...

data introducerii: 30-10-2012

CALDURA IN CALORIFERE, DE SAPTAMANA VIITOARE, PENTRU CEI CARE SOLICITA...

Desi, de regula, CET-ul incepea sa livreze caldura la 1 noiembrie, temperaturile ridicate din aceasta toamna amana, se pare, acest termen.

data introducerii: 30-10-2012

AJUTOARELE PENTRU INCALZIRE, ACELEASI CA SI ANUL TRECUT

Şi în acest an, familiile cu venituri reduse beneficiază de ajutor de încălzire pentru perioada sezonului rece. Cererile au ajuns deja la asociaţiile de locatari, iar giurgiuvenii care locuiesc la case şi sunt racordaţi la CET pot obţine aceste documente de la Direcţia de Asistenţă Socială.

data introducerii: 30-10-2012

BACALAUREATUL PROFESIONAL, LEGIFERAT PRIN ORDONANTA DE URGENTA

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, marţi, că a decis redactarea unei Ordonanţe de urgenţă a Guvernului privind Bacalaureatul profesional după ce a constatat că prin procedura parlamentară măsura nu ar intra în vigooare în timp util, scrie Mediafax.

Pagina curenta :

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA