Pagina 37 ~ Social

Pagina 37 ~ Articole din categoria Social

data introducerii: 08-10-2012

MAI MULTI BANI PENTRU MAME DE LA 1 NOIEMBRIE

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, luni, că mamele îşi vor primi indemnizaţiile majorate în luna noiembrie pentru luna octombrie.

data introducerii: 08-10-2012

CAUCIUCURILE DE IARNA, OBLIGATORII CHIAR INAINTE DE 1 NOIEMBRIE

Cauciucurile de iarnă vor fi obligatorii chiar înainte de 1 noiembrie. Asta evident în funcţie de vreme. Dacă ninge, iar drumurile vor fi acoperite cu un strat de zăpadă, atunci şoferii vor putea circula numai cu anvelope de iarnă. Deja mulţi conducători auto au început să meargă la vulcanizări pentru a-şi schimba cauciucurile.

data introducerii: 05-10-2012

BATAIE DE JOC LA ADRESA SUPORTERILOR ASTRA

Aproape 12 ore au stat la coada suporterii Astra Giurgiu ieri pentru a intra in posesia unui mult-dorit bilet la meciul de diseara...

data introducerii: 04-10-2012

INVITATIE LA ZIUA RECOLTEI!

Derulata, de aceasta data, sub genericul "Zilele agriculturii giurgiuvene", ceea ce era odinioaara Ziua Recoltei ia startul maine, in parcarea de la Interex. Este vorba despre cea de-a VII-a editie a acestei manifestari, care se va desfasura in perioada 5-7 octombrie.

data introducerii: 03-10-2012

SE APROPIE IARNA, INCEPE DEPUNEREA CERERILOR PENTRU AJUTOARE DE INCALZIRE...

Din 15 octombrie 2012 se depun dosarele pentru obţinerea subvenţiilor pentru încălzire. Condiţiile rămân cele de anul trecut: sistem centralizat - venit net sub 786 de lei/membru de familie, respectiv 1.082 de lei/persoana singură, gaz sau lemne - 615 lei/ membru de familie

data introducerii: 03-10-2012

AJUTOARELE ALIMENTARE DE LA UE, MAI MULTE SI MAI... BOGATE

Ca in fiecare an, giurgiuvenii saraci vor primi ajutoare alimentare de la Uniunea Europeana. Se pare ca alimentele au ajuns deja in depozitele Consiliului Judetean, urmand a fi distribuite fiecarei primarii din judet, acestea repartizandu-le, ulterior, celor indreptatiti sa le primeasca.

data introducerii: 01-10-2012

DE AZI, ROVINIETA NU SE MAI PLATESTE LA POSTA!

CNADR anunta ca începând cu 1 octombrie 2012, tariful de utilizare a reţelei de drumuri naţionale din România (rovinieta) nu mai poate fi plătit la punctele de lucru ale CN Poşta Română şi SC Rompetrol Downstream SRL.

data introducerii: 30-09-2012

DIRECTORII DE SCOLI, NUMITI FARA INGERINTE POLITICE

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat, duminică, la Alba Iulia, într-o conferinţă de presă, că doreşte modificarea Legii educaţiei în aşa fel încât directorii unităţilor de învăţământ să fie aleşi de consiliile profesorale şi să se scape de "ingerinţa politică”.

data introducerii: 30-09-2012

INEPUT DE AN SCOLAR CU STUDENTI PUTINI...

Peste 100 de instituţii de învăţământ superior de stat şi particular îşi deschid porţile luni, numărul studenţilor din anul I fiind mai mic decât cel din 2011, ca urmare a scăderii cifrei de şcolarizare şi a rezultatelor slabe de la examenul naţional de bacalaureat, noteaza Mediafax.

data introducerii: 28-09-2012

SAMBATA, O NOUA ACTIUNE DE COLECTARE A DESEURI ELECTRICE SI ELECTRONICE IN GIURGIU

Daca aveti in vreun calculator, frigider ori televizor ce trebui aruncate, sambata este ocazia potrivita, pentru ca Asociatia Roaman pentru Reciclare deruleaza o noua actiune de colectare a acestor tipuri de deseuri.

data introducerii: 27-09-2012

SANSE PENTRU TINERI LA BURSA LOCURILOR DE MUNCA PENTRU ABSOLVENTI

După o pauză de mai multe luni, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă reia seria burselor locurilor de muncă. Prima acţiune de acest gen este dedicată absolvenţilor instituţiilor de învăţământ, promoţia 2012, aceştia fiind aşteptaţi vineri, de la ora 9, la restaurantul Mioriţa, din municipiu, dar şi la Biblioteca din Bolintin.

data introducerii: 26-09-2012

REVIN AJUTOARELE ALIMENTARE DE LA UE, DE DATA ACEASTA, PENTRU MAI MULTI ROMANI

Numărul de persoane care vor primi ajutoare alimentare din stocurile de intervenţie comunitară, destinate categoriilor defavorizate, va fi majorat, distribuţia ajutoarelor urmând să înceapă în luna octombrie, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu.

data introducerii: 25-09-2012

60 DE ZILE PENTRU PLATA IMPOZITELOR SI TAXELOR - PERIOADA DE GRATIE PENTRU AJUTORUL SOCIAL

Beneficiarii de ajutoare sociale vor avea 60 de zile perioadă de graţie la plata taxelor şi impozitelor locale, timp în care aceştia îşi vor primi drepturile, precizează Ministerul Muncii, cu referire la flexibilizarea condiţiei de achitare a datoriilor, aprobată marţi de Camera Deputaţilor.

data introducerii: 25-09-2012

INDEMNIZATIA DE CRESTERE A COPILULUI, MAI MARE DE LA 1 OCTOMBRIE!

Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, cu 219 voturi "pentru", un vot "împotrivă" şi 3 abţineri, proiectul de lege pentru aprobarea OUG 124/2011, care prevede majorarea indemnizaţiei de creştere a copilului de la 75% la 85% din venitul net, începând cu 1 octombrie 2012, Camera fiind for decizional.

data introducerii: 25-09-2012

"POLITIA CONCEDIILOR MEDICALE", DESFIINTATA DE DEPUTATI

Comisia pentru muncă împreună cu comisia de sănătate din Camera Deputaților au adoptat, luni, în ședință comună, un raport de respingere a Ordonanței de Urgență care prevede ca persoanele care se află în concediu medical să fie verificate la domiciliu.

data introducerii: 24-09-2012

SENS GIRATORIU LA TEATRU

In incercarea de a fluidiza circulatia in zona centrala a orasului, reprezentantii Politiei Rutiere au propus administratiei locale infiintarea unui sens giratoriu in fata teatrului Tudor Vianu

data introducerii: 24-09-2012

UN JANDARM GIURGIUVEAN, DECLARAT "VOLUNTARUL ANULUI" LA CRUCEA ROSIE

Voluntar de Cruce Roşie din anul 2009, plutonierul Uriaşu George , subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu se numără pentru cei care au primit duminică, la Gala Crucii Roşii Române, distincţia „Voluntarul Anului”.

data introducerii: 23-09-2012

REGISTRUL AUTO ROMAN CERE UN NOU DOCUMENT LA INMATRICULARE: CERTIFICATUL DE CONFORMITATE

Cetatenii si firmele care vor sa achizitioneze autovehicule noi, aflate la prima inmatriculare, au obligatia sa prezinte la RAR si un certificat de conformitate.

data introducerii: 21-09-2012

GUVERNUL PROPUNE, FMI DISPUNE: MAI MULTE SPORURI PENTRU BUGETARI!

Guvernul a propus FMI dublarea limitei maxime de valabilitate a unui contract colectiv de muncă, posibilitatea prelungirii acestui contract de mai multe ori decât o singură dată şi eliminarea interdicţiei ca în contracte să fie incluse alte drepturi în bani şi natură decât cele din legea în vigoare - anunta Mediafax.

data introducerii: 20-09-2012

TAXA DE PRIMA INMATRICULARE ILEGALA, RECUPERATA DE LA ADMINISTRATIA FINANCIARA

remierul Victor Ponta şi ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, s-au întâlnit astăzi la Parlament cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi cu parlamentari din PNL şi PSD pentru a discuta o strategie de implementare a Mecanismului de Cooperare şi Verificare. Surse din USL au declarat pentru Gândul că s-a discutat ca recuperarea banilor plătiţi pentru taxa de primă înmatriculare să fie făcută de la administraţiile financiare, fără ca oamenii să se mai adreseze instanţei de judecată.

data introducerii: 19-09-2012

IZOLAREA TERMICA A BLOCURILOR, SUPORTATA DE UE! ...IN ANUMITE CONDITII, INSA...

Comisia Europeană va finanţa lucrările de izolare termică a blocurilor, prin Fondul European de Dezvoltare Regională, condiţia fiind însă ca în program să fie incluse blocuri în care locuiesc persoane defavorizate şi familii cu venituri reduse, iar proprietarii să contribuie cu minimum 10% din sumă.

data introducerii: 19-09-2012

GENERATIA "DECRETEILOR", FARA PENSIE!

Resursele actuale ale sistemului de pensii de stat vor asigura celor născuţi în perioada 1966-1971, aşa-numiţii "decreţei", o pensie care va atinge cel mult 15% din ultimul salariu, potrivit datelor autorităţii de reglementare şi supraveghere din domeniu.

data introducerii: 19-09-2012

"VERDICT" PENTRU CLASA ZERO: "O HARABABURA SI O MARE PROSTIE"!

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, să pregătească pentru anul viitor un sistem de şcolarizare care să protejeze copiii şi părinţii, apreciind că formula clasei pregătitoare iniţiată de fostul ministru Daniel Funeriu reprezintă "o harababură şi o prostie".

data introducerii: 19-09-2012

JUSTITIA SUSPENDA POLITELE OBLIGATORII DE ASIGURARE

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât, marţi, la solicitarea Astra Asigurări, suspendarea executării unui ordin al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) care stabilea, printre altele, că proprietarii de locuinţe care vor să încheie poliţe facultative trebuie să încheie şi o poliţă obligatorie - anunta Mediafax.

data introducerii: 19-09-2012

SCOALA PE BANII PARINTILOR...

Au schimbat parchetul, au pus usi noi, au adus table moderne in scoala... Nu este vorba despre autoritatile locale, judetene sau centrale, care, in mod normal, ar trebui sa se ocupe de asta, ci despre Asociatia de parinti de la Scoala numarul 8...

Pagina curenta :

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA