Pagina 39 ~ Social

Pagina 39 ~ Articole din categoria Social

data introducerii: 11-09-2012

INCEPE "SEZONUL SCUMPIRILOR DE TOAMNA"!

Asa cum era de asteptat, seceta din aceasta vara, dar si majorarea preturilor la combustibil si energie electrica declanseaza o reactie in lant, determinand scumpiri ale tuturor produselor, inclusiv alimentele de baza

data introducerii: 09-09-2012

RATELE DE LEASING NEPLATITE - MASINA INREGISTRATA CA FURATA!

Dupa trei luni de intarziere a plăţii rateloe la leasing, autoturismul intra in baza de date, la fel ca un vehicul furat, iar soferul poate fi oprit in orice moment in trafic si retinut daca nu vrea sa predea cheile.

data introducerii: 08-09-2012

CAIETELE SPECIALE SI MANUALELE AUXILIARE, "MICA CIUPEALA" PENTRU CADRELE DIDACTICE

De ani de zile, invatatorii si profesorii din toata tara cer elevilor bani pentru tot felul de caiete speciale, culegeri si manuale "alternative", fara ca parintii sa cracneasca in fata preturilor din ce in ce mai piperate... In spatele acestor pretentii se ascunde, insa, o afacere profitabila pentru profesori si invatatori...

data introducerii: 07-09-2012

FESTIVITATEA DE INCEPERE A ANULUI SCOLAR, LA LATITUDINEA DIRECTORILOR

Fiecare şcoală va decide asupra datei când organizează festivitatea de deschidere a noului an de învăţământ, fără ca Ministerul Educaţiei să facă vreo recomandare în această privinţă, a precizat vineri, pentru MEDIAFAX, ministrul Ecaterina Andronescu.

data introducerii: 07-09-2012

A FURAT SALARIILE CONCETATENILOR SAI DIN GRECIA!

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Giurgiu au depistat, cu ocazia efectuării controlului de frontieră, o tânără din Bucureşti care a furat suma de 7500 euro de la un grup de muncitori români din Grecia.

data introducerii: 06-09-2012

BANI MAI MULTI PENTRU MAMICI SI CONCESII PENTRU ASISTATII SOCIAL

Guvernul vrea sa mareasca indemnizatia pentru mame la 85 la suta din salariu, dar sa le dea o sansa si beneficiarilor de ajutoare sociale care au datorii catre stat inainte de a opri plata acestor ajutoare, asa cum prevede legislatia care este acum in vigoare. Anuntul a fost facut dupa sedinta de Guvern de ministrul Muncii.

data introducerii: 06-09-2012

FRUCTE PROASPETE PENTRU "PITICII" DIN CLASA PREGATITOARE

Clasele pregătitoare vor fi incluse în programul încurajare a consumului de fructe proaspete în şcoli. Elevii din aceste clase vor primi fructe proaspete, pe tot parcursul anului şcolar.

data introducerii: 06-09-2012

"BUNATATI" TRADITIONALE IN PARCAREA DE LA INTEREX

Mezeluri tradiţionale, lactate, dulciuri de casă, vin, palincă, dulceaţă şi zacuscă românească - toate pot fi găsite la târgul deschis joi în parcarea de la Interex

data introducerii: 06-09-2012

CAS-UL RETINUT ILEGAL, RESTITUIT PENSIONARILOR

Mai mult de 18.000 de pensionari giurgiuveni vor primi, in urmatoarele 12 luni, banii ce le-au fost retinuti ilegal drept contributie la CAS.

data introducerii: 06-09-2012

CONTESTATIILE AU ADUS UN PROCENT IN PLUS LA PROMOVABILITATE

ISJ a dat publicitatii rezultatele contestatiilor depuse de candidatii la cea de-a doua sesiune a BAC-ului

data introducerii: 05-09-2012

SITUATIA ASISTATILOR SOCIAL, REEVALUATA

Dupa ce, in decembrie 2011, Guvernul Boc a emis o ordonanţă care prevede că asistaţii sociali care nu îşi plătesc taxele nu mai primesc ajutoare sociale, actualul ministru al Muncii anunta că asistaţii sociali urmează să primească o perioadă de graţie de şase luni în care pot să-şi plătească taxele către stat. Asistaţii sociali vor putea să plătească datoriile chiar din ajutoarele primite de la stat. De asemenea, Ministerul Muncii a creat şi o comisie care să reevalueze deciziile prin care au fost anulate sute de certificate de handicap, despre care fostul ministru Claudia Boghcevici a declarat că au fost obţinute fraudulos.

data introducerii: 05-09-2012

EXPLICATIA SUCCESULUI LA BAC: PARTICIPAREA LA CURSURILE DE PREGATIRE!

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat miercuri că judeţele în care elevii au fost la cursurile de pregătire au avut rezultate mai bune în sesiunea de toamnă a examenului de BACALAUREAT 2012.

data introducerii: 05-09-2012

DIN CAUZA SARACIEI, TOT MAI PUTINI GIURGIUVENI ISI PERMIT SA CUMPERE LEMNE DE FOC

Daca, in alti ani, vara si toamna depozitele de combustibil din oras erau luate cu asalt de giurgiuveni, criza economica prelugita face ca acum sa cam "bata vantul" prin depozite, desi preturile au ramas aceleasi ca anul trecut

data introducerii: 04-09-2012

PATRU ORE FARA APA LA ROBINET MIERCURI

Lucrarile executate de Apa Service in Giurgiu continua, asa ca, pe zone, apa potabila este intrerupta. Miercuri, este randul giurgiuvenilor care locuiesc in zona Negru Voda sa ramana fara apa

data introducerii: 04-09-2012

REORGANIZARE LA POLITIA LOCALA

În cea mai recentă şedinţă a Consiliului local, printre numeroasele puncte înscrise pe ordinea de zi s-a numărat şi unul ce a vizat modificări în organizarea Poliţiei Locale. Astfel, urmare a hotărârii consilierilor locali, Poliţia Locală are acum un birou de Ordine Publică şi unul de Intervenţie şi Siguranţă Rutieră.

data introducerii: 04-09-2012

PERICOL DE VARICELA IN SCOLI SI GRADINITE

Odată cu începerea grădiniţelor şi a şcolii, Societatea Română de Pediatrie atrage atenţia asupra pericolului bolilor infecţioase, cu atât mai mult cu cât s-a înregistrat în ultimul an o creştere a incidenţei bolilor contagioase răspândite la intrarea copiilor în colectivitate.

data introducerii: 03-09-2012

DESI AUTORITATILE AU UITAT COMPLET DE SIMBOLUL ORASULUI, ASOCIATIA PRO MAIORESCU NU RENUNTA!

Desi, de ani de zile, politicienii promit ajutor, in ultimii cinci ani, pentru Colegiul Ion Majorescu, cea mai reprezentativa unitate de invatamant din judet, nu s-a strans nici macar jumatate din suma necesara.

data introducerii: 03-09-2012

PIERDEM ALTI BANI EUROPENI?

Autoritatea de management a Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU) trebuie să remedieze până în 6 octombrie deficienţele constatate de Comisia Europeană, pentru a evita suspendarea plăţilor, însă reprezentanţii ministerului de resort consideră că misiunea este una "imposibilă".

data introducerii: 03-09-2012

ALTERNATIVE PENTRU TINERII FARA BAC

Tinerii care au picat examenul de Bacalaureat şi în sesiunea de toamnă au puţine opţiuni pe piaţa forţei de muncă, dar cei mai norocoşi pot lucra ca agenţi imobiliari, operatori call-center, manipulanţi marfă sau lucrători comerciali în hipermarketuri.

data introducerii: 03-09-2012

VACANTA DE VARA MAI LUNGA, CEA DE PRIMAVARA, MAI SCURTA

Dupa anuntul facut in privinta amanarii inceperii anului scolar 2012-2013, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a venit cu precizari si in ceea ce priveste recuperarea acestor zile decalate.

data introducerii: 02-09-2012

7.500 DE EURO, DESPAGUBIRE PENTRU SECETA

Guvernul a aprobat, sambata, alocarea a 42,8 milioane de euro ca ajutor pentru circa 600.000 fermieri afectati de seceta din ultima perioada, sprijinul fiind de 100 de lei pe hectar, pentru suprafete cuprinse intre un hectar si maximum 10 hectare, a anuntat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

data introducerii: 01-09-2012

ECATERINA ANDRONESCU REVOLUTIONEAZA INVATAMANTUL: DE LA ANUL, DOUA TIPURI DE BACALAUREAT!

Începând cu anul 2013, elevii de clasa a XII-a vor putea alege între două tipuri de Bacalaureat. Bac-ul naţional va fi adresat celor care vor să urmeze studii universitare, în timp ce Bac-ul profesional va fi adresat celor care vor să intre pe piaţa muncii. Anunţul a fost făcut sâmbătă de către ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

data introducerii: 30-08-2012

TARIFE MAI MICI LA TELEFONIA MOBILA DE LA 1 SEPTEMBRIE

Ca urmare a reglementărilor Autorităţii Naţionale de Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), începând cu data de 1 septembrie 2012, tarifele maxime de interconectare percepute de operatorii reţelelor mobile de telefonie vor scădea cu 24%, până la nivelul de 3,07 eurocenţi/minut - arată un comunicat de presă al ANCOM.

data introducerii: 29-08-2012

VOM AVEA SAU NU CABINET STOMATOLOGIC NON-STOP?

Unul din putinele puncte de real interes dezbatute si aprobate de Consiliul Judetean in ultima sedinta a vizat infiintarea unui cabinet stomatologic cu linie de garda in incinta Spitalului judetean. Povestea acestui cabinet este, insa, mult mai veche...

data introducerii: 29-08-2012

POSTURILE DE POLITIE COMUNALE, REINFIINTATE DE LA 1 SEPTEMBRIE

Data de 1 septembrie marcheaza revenirea sefilor de post si a angajatilor lor in toate comunele judetului, ca urmare a unei decizii a ministrului de Interne.

Pagina curenta :

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA