Pagina 45 ~ Social

Pagina 45 ~ Articole din categoria Social

data introducerii: 04-05-2012

RADARE SI ECHIPAJE DE POLITIE PE TOATE DRUMURILE DIN GIURGIU

Ca de fiecare data, week-end-ul este o perioada incarcata pentru Politia Rutiera. Radarele si echipajele vor fi in toate zonele judetului, asa ca, daca intentionati sa plecati la drum, aveti grija sa respectati toate regulile...

data introducerii: 02-05-2012

LA MULTI ANI, DOMNULE (ACTUAL SI VIITOR) PRESEDINTE!

Dupa ziua de ieri - poate cea mai agitata din ultima perioada, cu rastunari de situatie, emotii si, in final, satisfactie - astazi este o zi speciala pentru presedintele CJ, Dumitru Beianu.

data introducerii: 30-04-2012

”LITORALUL PENTRU TOTI” - ACELEASI PRETURI CA ANUL TRECUT

Patronatele şi agenţiile de turism au anunţat luni lansarea programului "Litoralul pentru toţi", ediţia de primăvară 2012, preţurile pentru un pachet de şase nopţi de cazare fiind cuprinse între 179 lei la hotelurile de o stea şi 549 lei la cinci stele,tarife identice cu cele practicate anul trecut.

data introducerii: 29-04-2012

"NOROCOASELE" DE AZI...

27, 32, 34, 15, 21, 1 - sunt numerele extrase duminica la Loto 6 din 49

data introducerii: 27-04-2012

GATA CU PROGRAMUL "RABLA"!

Nici nu a inceput bine, si aceasta editie a Programului Rabla s-a si incheiat, fiind epuizate toate voucherele. Din lipsa de bani, nu vor mai fi suplimentari ale fondurilor alocate acestui program.

data introducerii: 26-04-2012

BURSA LOCURILOR DE MUNCA, MAINE, LA "MIORITA"

Maine, de la ora 9, la restaurantul Miroita este programata o noua editie a Bursei Generale a Locurilor de Munca. Cea mai mare parte a joburilor oferite, de aceasta data, de angajatori,vizeaza domenii ca industria alimentară, construcţii, comerţ, servicii de pază şi protecţie, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte şi domeniul activităţilor de asigurări.

data introducerii: 25-04-2012

HOTIA PEDELISTA NU SE PEDEPSESTE RETROACTIV

Curtea Constituţională a României a decis că doar pensionarii cu pensii mai mari de 740 de lei să plătească asigurările de sănătate. Numai ca cei impozitati "cu japca" nu isi vor primi banii inapoi....

data introducerii: 24-04-2012

AVETI MASINA DE BULGARIA? CIRCULATI DOAR 90 DE ZILE ANUAL

Autovehiculele înmatriculate în alte state, precum Bulgaria, Italia şi Spania, vor putea circula pe teritoriul României doar pentru 90 zile într-un an, termen calculat începând de la emiterea actului de vânzare-cumpărare a maşinii, conform unei decizii adoptate în şedinţa de marţi a Guvernului.

data introducerii: 24-04-2012

PENSIONARII -BANII INAPOI!

In timp ce mii de oameni se inghesuie la casele de pensii pentru a-si recupera sumele cuvenite dupa modificarea cotelor de asigurari pentru santate, foarte multi pensionari sunt, fara sa stie, datori si risca sa fie executati silit

data introducerii: 22-04-2012

GATA CU VACANTA! DE MAINE, DIN NOU LA SCOALA!

Peste 3.200.000 de elevi şi preşcolari se întorc la şcoală luni, după terminarea vacanţei de primăvară, urmând ca spre sfârşitul anului şcolar să aibă loc evaluări la clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a, evaluarea naţională şi examenul de bacalaureat.

data introducerii: 22-04-2012

SFANTUL GHEORGHE - SARBATOARE PENTRU APROAPE UN MILION DE ROMANI!

Peste 920.000 de români îşi sărbătoresc onomastica luni, cu ocazia Sfântului Gheorghe (23 aprilie), potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

data introducerii: 22-04-2012

BUCURIE PENTRU BUGETARI: VACANTA PRELUNGITA DE 1 MAI

Ziua de luni 30 aprilie 2012 va fi declarată zi nelucrătoare în sectorul public şi urmează să fie recuperată ulterior, într-o sâmbătă din luna mai, astfel încât să fie asigurate mai multe zile libere cu ocazia Sărbătorii de 1 Mai, a declarat, duminică, premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

data introducerii: 17-04-2012

CAS-UL LA PENSII - CALCULAT AUTOMAT, FARA CERERE

Recenta decizie a judecatorilor Curtii Constitutionale determina Casa Nationala de Pensii sa anunte ca va calcula automat contributiile la fondul de asigurari de sanatate, fara a mai fi nevoie de vreo cerere speciala

data introducerii: 17-04-2012

ÎN PRAG DE ALEGERI, SUNTEM TOT MAI NERVOSI...

În perioada sărbătorilor pascale, mai concret, în zilele de 14, 15 şi 16 aprilie, Secţia Urgenţe-Primiri din cadrul Spitalului Judeţean a avut de lucru mai mult decât de obicei.

data introducerii: 17-04-2012

PENSIONARII INVING SISTEMUL! CAS, PLATIT DOAR PENTRU CE DEPASESTE 740 LEI

Curtea Constituţională a decis ca pensionarii cu pensii mai mari de 740 de lei nu vor mai plăti contribuţia la asigurările de sănătate de 5,5% pe întreaga pensie, ci doar pe diferenţa de bani care depăşeste plafonul minim.

data introducerii: 17-04-2012

SARBATORI AGITATE LA ISU

Un incendiu mare si peste 20 de interventii SMURD - este bilantul celor doua zile de Paste la ISU Vlasca

data introducerii: 13-04-2012

UTILE PENTRU SANATATE...

Dacă pentru cea mai mare parte a giurgiuvenilor urmează câteva zile libere, există şi oameni care vor lucra de sărbători. Este şi cazul farmaciştilor, care vor fi la datorie, în eventualitatea apariţiei unor probleme nedorite de sănătate.

data introducerii: 13-04-2012

PROGRAM SPECIAL DE SARBATORI LA SUPERMARKETURI

Ca de obicei, în perioada sărbătorilor de Paşte, lanţurile de magazine au program special. Majoritatea supermarketurilor din Giurgiu au decis prelungirea programului de lucru sâmbătă.

data introducerii: 13-04-2012

AMENZI PENTRU LIPSA DE LA VOT

Amenzi de 1.000 de lei , pierderea indemnizaţiilor şi ştergerea de pe listele electorale. Acestea ar putea fi pedepsele pentru absenteismul de la vot, daca deputatii vor vota proiectul legislativ...

data introducerii: 12-04-2012

CONSILIERII JURIDICI - NEMULTUMITI DE DECIZIILE DEPUTATILOR PUTERII

Ordinul Consilierilor Juridici din România reprezentat de Preşedintele OCJR dl EUGEN OLTEANU şi Liga Consilierilor Juridici din Judeţul Constanţa la care se alătură şi Colegiul Consilierilor juridici din Giurgiu, îşi exprimă nemulţumirea şi îngrijorarea faţă de votul negativ dat la data de de 27.martie 2012 de deputaţii puterii, proiectului de modificare a actualei legi 514/2003 privind organizarea şi exercitarea profesiei de consilier juridic.

data introducerii: 12-04-2012

DARURI PENTRU COPIII SEROPOZITIVI

Si in acest an, jandarmii giurgiuveni au fost alaturi de Asociatiile Licurici si "Vaiata si speranta"

data introducerii: 12-04-2012

ZILELE DE PASTE - PLOIOASE, DAR MAI CALDUROASE IN GIURGIU

Vremea de Paşte se anunţă instabilă, sub semnul temperaturilor scăzute şi, temporar şi al ploilor, ce pot avea şi caracter de aversă, se arată în prognoza întocmită de către Administraţia Naţională de Meteorologie, pe baza estimărilor realizate de Centrul european pentru prognoze pe medie durată de la Reading, Anglia.

data introducerii: 12-04-2012

BATUTI DE SOARTA, UITATI DE SEMENI

Daca, in alti ani, casele de copii si caminele de batraini erau luate cu asalt in perioada sarbatorilor de Paste de tot felul de partide, organizatii sau asociatii, in acest an, nimeni nu s-a gandit – cel putin pana acum – sa aduca vreun dar, oricat de mic, acestor oameni...

data introducerii: 11-04-2012

MAILURILE SI APELURILE TELEFONICE - STOCATE TIMP DE UN AN

Asa au decis azi deputatii nostri din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor in discutiile purtate pe marginea "Legii stocarii datelor de trafic si telefonie mobila".

data introducerii: 11-04-2012

APROAPE 8.000 DE PERSOANE CU HANDICAP - AFECTATE DE NOUA BLOCARE A BUGETULUI

Desi Ministerul Muncii a virat circa 20 de miliarde de lei vechi pentru plata persoanelor cu handicap din judet, banii nu au cum sa ajunga la beneficiari si nu este exclus ca oamenii sa se revolte

Pagina curenta :

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA