Pagina 6 ~ Social

Pagina 6 ~ Articole din categoria Social

data introducerii: 19-10-2015

SEFII DE LA CET S-AU RAZGANDIT: DE LUNI AU PORNIT CALDURA IN SCOLI SI INSTITUTII PUBLICE

Desi, saptamana trecuta, afirmau ca, indiferent de temperaturi, nimeni nu va primi caldura pana la 26 octombrie, sefii furnizorului de energie termica au revenit la sentimente mai umane si au decis sa porneasca alimentarea cu caldura la scoli si unele institutii publice

data introducerii: 19-10-2015

Masura 41.322 – Un Sprijin Real Pentru Comunitatile Rurale Din Judet (V)

Masura 41.322 – „Renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale” a fost implementata de Asociatia GAL Centrul pentru Devzoltare Rurala Giurgiu in 9 localitati din judet, care fac parte din GAL si care au aplicat pentru diferite proiecte: Malu, Vedea, Izvoarele, Gogosari, Calugareni, Stoenesti, Putineiu, Schitu si Singureni. De la achizitia de utilaje necesare pentru bunul mers al comunitatii, pana la renovarea si dotarea Caminelor Culturale, infiintarea si construirea de gradinite, locuri de joaca sau terenuri de sport, primariile s-au implicat si au accesat fonduri nerambursabile in valori cuprinde intre 30.000 de euro, pana la 200.000 de euro pentru fiecare proiect.

data introducerii: 19-10-2015

ABSENTELE COPIILOR II COSTA SCUMP PE PARINTI

Aproape 700 de familii din judetul Giurgiu sunt afectate de taierea sau diminuarea alocatiilor pentru sustinerea familiei, dintr-un singur motiv: absentele "odraslelor" de la scoala

data introducerii: 19-10-2015

Masura 41.322 – Un Sprijin Real Pentru Comunitatile Rurale Din Judet (IV)

Masura 41.322 – „Renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale” a fost implementata de Asociatia GAL Centrul pentru Devzoltare Rurala Giurgiu in 9 localitati din judet, care fac parte din GAL si care au aplicat pentru diferite proiecte.

data introducerii: 12-10-2015

Masura 41.322 – Un Sprijin Real Pentru Comunitatile Rurale Din Judet (III)

Masura 41.322 – „Renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale” a fost implementata de Asociatia GAL Centrul pentru Devzoltare Rurala Giurgiu in 9 localitati din judet, care fac parte din GAL si care au aplicat pentru diferite proiecte: Malu, Vedea, Izvoarele, Gogosari, Calugareni, Stoenesti, Putineiu, Schitu si Singureni.

data introducerii: 09-10-2015

Proiecte Selectate Si Finantate Pe Masura 41.312 – Sprijin Pentru Crearea Si Dezvoltarea De Micro-Intreprinderi (II)

Asociatia GAL Centrul pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu a sprijinit si indrumat opt beneficiari care au facut investitii pe Masura 41.312 – sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi, pentru a-si dezvolta si diversifica serviciile pentru locuitorii din mediul rural.

data introducerii: 07-10-2015

Masura 41.322 – Un Sprijin Real Pentru Comunitatile Rurale Din Judet

Masura 41.322 – „Renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale” a fost implementata de Asociatia GAL Centrul pentru Devzoltare Rurala Giurgiu in 9 localitati din judet, care fac parte din GAL si care au aplicat pentru diferite proiecte: Malu, Vedea, Izvoarele, Gogosari, Calugareni, Stoenesti, Putineiu, Schitu si Singureni.

data introducerii: 06-10-2015

PRETUL GIGACALORIEI, ACELASI CA IN IARNA TRECUTA

Intruniti intr-o sedinta extraordinara, consilierii locali au aprobat, marti, pretul gigacaloriei pentru iarna 2015-2016

data introducerii: 05-10-2015

Proiecte Selectate Si Finantate Pe Masura 41.312 – Sprijin Pentru Crearea Si Dezvoltarea De Micro-Intreprinderi (I)

Asociatia GAL Centrul pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu a sprijinit si indrumat opt beneficiari care au aplicat investitii pe Masura 41.312 – sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi, pentru a-si dezvolta si diversifica serviciile pentru locuitorii din mediul rural.

data introducerii: 04-10-2015

Asociatia GAL Centrul Pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu – Proiecte Selectate Pe Masura 41.121 – Modernizarea Exploatatiilor Agricole (II)

Asociatia GAL Centrul pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu, o initiativa a unor tineri din Giurgiu – Nan Tiberiu-Genu (presedinte al asociatiei), Cioaca Ionut (manager) si Popescu Veronica-Daniela (evaluator proiecte) a reusit sa implementeze o serie de proiecte, printr-o strategie de dezvoltare locala care a cuprins patru prioritati:

data introducerii: 01-10-2015

Asociatia GAL Centrul Pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu – Proiecte Selectate Pe Masura 41.121 – Modernizarea Exploatatiilor Agricole (I)

Asociatia GAL Centrul pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu, o initiativa a unor tineri din Giurgiu – Nan Tiberiu-Genu (presedinte al asociatiei), Cioaca Ionut (manager) si Popescu Veronica-Daniela (evaluator proiecte) a reusit sa implementeze o serie de proiecte, printr-o strategie de dezvoltare locala care a cuprins patru prioritati.

data introducerii: 01-10-2015

INCEPE VANZAREA ANL-URILOR. DEOCAMDATA, DOAR IN DOUA BLOCURI

Autoritatile locale anunta ca vor scoate la vanzare apartamentele din blocurile ANL de pe strada Petre Ghelmez. Nu imediat, insa

data introducerii: 01-10-2015

GAL – Centrul Pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu – Materializare Si Implementare Proiecte (III)

Strategia Asociatiei Grupul de Actiune Locala Centrul pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu s-au materializat in proiecte concrete, care urmaresc cresterea competitivitatii sectoarelor agricol, imbunatatirea mediului si spatiului rural, cresterea calitatii vietii si diversificarea activitatilor economice in spatiul rural.

data introducerii: 29-09-2015

REVIN ZILELE RECOLTEI LA GIURGIU

La sfarsitul acestei saptamani, mai exact in zilele de 3 si 4 octombrie , la Giurgiu se va desfăşura evenimentul “Zilele Recoltei”, ce va fi găzduit de această dată în incinta Pieţei de Gross de Peşte de pe Aleea Plantelor.

data introducerii: 29-09-2015

GAL – Centrul pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu – materializare si implementare proiecte (II)

Strategia Asociatiei Grupul de Actiune Locala Centrul pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu s-au materializat in proiecte concrete, care urmaresc cresterea competitivitatii sectoarelor agricol, imbunatatirea mediului si spatiului rural, cresterea calitatii vietii si diversificarea activitatilor economice in spatiul rural.

data introducerii: 25-09-2015

"PROMENADA INIMILOR", DUMINICA, DE ZIUA INIMII

Giurgiu va găzdui și anul acesta “Promenada Inimilor”, manifestare organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii ce își propune să încurajeze cetățenii orașului să facă mișcare, ca mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare.

data introducerii: 24-09-2015

GAL – Centrul pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu – materializare si implementare proiecte (I)

Strategia Asociatiei Grupul de Actiune Locala Centrul pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu s-au materializat in proiecte concrete, care urmaresc cresterea competitivitatii sectoarelor agricol, imbunatatirea mediului si spatiului rural, cresterea calitatii vietii si diversificarea activitatilor economice in spatiul rural - anunta reprezentatii organizatiei.

data introducerii: 24-09-2015

PESTE 300 DE LOCURI DE MUNCA, LA BURSA PENTRU ABSOLVENTI

Vineri dimineata, AJOFM organizeaza o noua editie a Bursei locurilor de munca pentru absolventi. In Giurgiu, Bursa se desfasoara la restaurantul Miorita

data introducerii: 23-09-2015

MAJORARI SALARIALE DE LA 1 OCTOMBRIE PENTRU PERSONALUL DIN INVATAMANT

Personalul nedidactic din învăţământul de stat va beneficia de o majorare salarială cu 12%, începând cu 1 octombrie 2015, conform unui amendament la OUG 27/2015, aprobat, miercuri, în Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială.

data introducerii: 21-09-2015

5 NOIEMBRIE - DATA LIMITA PENTRU COMPLETAREA DOSARELOR PRIVIND ALOCATIA DE PLASAMENT

Pentru ca procedura de acordare a alocatiei de plasament a fost modificata, beneficiarii acestui tip de alocatii sunt atentionati ca exista un termen-limita pana la care trebuie sa isi completeze si sa isi actualizeze dosarele

data introducerii: 17-09-2015

O NOUA ACTIUNE A ASOCIATIEI GAL - CENTRUL PENTRU DEZVOLTARE RURALA GIURGIU

Asociatia GAL Centrul pentru Dezvoltare Rurala Giurgiu a organizat o sesiune de informare la care au participat toti partenerii actuali ai Asociatiei. In cadrul sesiunii au fost abordate, intr-un dialog interactiv, prioritatile avute in vedere pe parcursul implementarii strategiei de dezvoltare locala.

data introducerii: 17-09-2015

REVINE BURSA LOCURILOR DE MUNCA. DE DATA ACEASTA, PENTRU ABSOLVENTI

Cei peste 1.000 de absolventi giurgiuveni ai liceelor, scolilor profesionale, dar si ai facultatilor care s-au inscris in baza de date a AJOFM, dar si ceilalti, au sansa de a-si gasi un loc de munca, participand la Bursa locurilor de munca organizata special pentru ei

data introducerii: 16-09-2015

POMPIERII GIURGIUVENI AU ACUM STEMA PROPRIE

Ca urmare a demersurilor făcute de specialiştii inspectoratului, începând din data de 10 septembrie 2015 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Vlaşca” al judeţului Giurgiu are însemn heraldic propriu

data introducerii: 13-09-2015

PACIENTII DIN SPITALUL JUDETEAN DENUNTA NOI "DOVEZI DE PROFESIONALISM" ALE PERSONALULUI MEDICAL

Despre conditiile din Spitalul judetean s-a vorbit si, probabil, inca se va mai vorbi mult timp. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns aceste conditii, la "faima" spitalului din Giurgiu da o mana de ajutor si comportamentul angajatilor

data introducerii: 09-09-2015

LOVITURA DE GRATIE PENTRU CET. DE LA ANUL, ADIO!

Ca nu mai avea clienti si ca era demult necompetitiva, se stia de ani de zile despre CET Giurgiu. Iar de cand in oras au ajuns gazele, clientii CET-ului se "rarisera" considerabil

Pagina curenta :

ALBA - ULPIA JURNAL

ARAD - ADEVARUL DE ARAD

ARGES - ZIARUL TOP

BACAU - DESTEPTAREA

BIHOR - INFORMATIA DE VEST

BISTRITA NASAUD - MESAGERUL DE BISTRITA NASAUD

BOTOSANI - EVENIMENTUL DE BOTOSANI

BRAILA - ZIARUL DE BRAILA

BRASOV - GAZETA DE TRANSILVANIA

BUZAU - SANSA BUZOIANA

BUCURESTI - BUCURESTI NEWS

CONSTANTA - CUGET LIBER

COVASNA - OBSERVATORUL DE COVASNA

DAMBOVITA - REPORTER DAMBOVITEAN

DOLJ - GAZETA DE SUD

GALATI - MONITORUL DE GALATI

GIURGIU - GIURGIU NEWS

GORJ - ZIARUL GORJULUI

HUNEDOARA - HUNEDOREANUL

IALOMITA - STIREA

IASI - MONITORUL

MARAMURES - GAZETA DE MARAMURES

MEHEDINTI - INFORMATIA DE SEVERIN

MURES - CUVANTUL LIBER

NEAMT - MONITORUL DE NEAMT SI ROMAN

OLT - GAZETA OLTULUI

PRAHOVA - ZIARUL PRAHOVA

SALAJ - SALAJEANUL

SATU MARE - INFORMATIA ZILEI

SIBIU - SIBIANUL

SUCEAVA - MONITORUL DE SUCEAVA

TELEORMAN - GAZETA DE TELEORMAN

TIMIS - FRUNCEA

TULCEA - OBIECTIV

VALCEA - ZIARUL DE VALCEA

VASLUI - MONITORUL DE VASLUI

VRANCEA - ZIARUL DE VRANCEA